Мишљења

Наша хероина је Милунка Савић, а њихова Мадлен Олбрајт

Фото: Курир

Драга моја Србадијо, мислим да је ред да се ми Срби на овај дан почетка крвавог бомбардовања наше земље и званично опростимо од америчке хероине Мадлен Олбрајт, као од идеолога тог бомбардовања, будући да су се датуми, кажу неки, по правди поклопили. Да то урадимо бираним речима, а што би српска амбасада у Вашингтону могла да искористи и за спот пријатељства са САД-ом и тако им узвратимо љубав којом нас америчка амбасада обасипа код нас. Овако:

Један од вас покретао је крваве ратове у многим земљама. Један од вас била је једна од вас. Мадлен Олбрајт. Након завршених ратова уживала је у благодетима ратног профитерства, зато што је веровала да је лепо уживати и градити државу на туђој проливеној крви и на пљачкању туђих природних богатстава. Само због њених одлука, побијено је стотине хиљада деце, док је радила као Луциферова чистачица, а што је по њеним речима било вредно идеја из пакла за које се залагала. Учествовала је у бројним злочинима, али јој је најтеже било да организује злочин над Србијом, у чијем Београду је и живела у младости. Морала је крволочне терористе, који Србима отимају земљу, да претвори у жртве, што није било лако. Aли, као професионално ђубре није одустајала да лаже и фабрикује, јер је сматрала да није грехота вадити и продавати органе обесправљених Срба. Сама је организовала и хапшења страних часних генерала, који су по казаматима убијани редом, међу којима и часне српске генерале и државнике. У предвечерје 23. годишњице злочина над Србијом, неко је покуцао на њена врата. Био је то газда Луцифер са сликама свих невиних жртава њене сатинистичке идеологије, које је морала да гледа док му је предавала своју паклену душу.

Због Мадлен Олбрајт која је веровала да херој није онај ко спаси највише живота, већ онај ко нареди покољ милиона невиних људи. Која је знала да је тешко дати живот за свој народ, али да није тешко организовати да га дају неки други. Због Мадлен Олбрајт која је људе на другој страни посматрала као да нису жива бића, која је знала да након једног крвавог рата мора да започне други. Која се није борила против непријатеља, јер нико никад није хтео да јој науди, него из жеље да отима и убија. Због Мадлен Олбрајт која нас је научила да због њених злочина из прошлости сви заједно морамо да се боримо за другачију будућност. Неко има као хероину Милунку Савић, а неко Мадлен Олбрајт. Због тога, ви никада нећете бити свет…

Аутор: Марко С. Радуловић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!