Србија и србске земље

НАТО спрема отмицу или убиство Милорада Додика

НАТО спрема напад на Милорада Додика

Наведена отмица би се реализована препадном акцијом копнених снага НАТО уз хеликоптерску подршку, након чега би се Додик авионским летом Алијансе насилним путем пребацио у неку од трећих земаља

НАТО је у последњих неколико дана ојачао своје борбене ефективе у Босни и Херцеговини, чему у прилог иде и чињеница да се у последњих неколико дана интензивирало деловање америчке војно-транспортне и извиђачке авијације над територијом БиХ.

Поред наведеног, регистровани су свакодневни провокативни покрети копнених снага НАТО, пре свега на подручју Републике Српске, што званичници Алијансе правдају “редовним активностима”.

Међутим, како ексклузивно сазнаје ИН4С, прави разлог оваквих тактичких размештања и свеукупних активности НАТО су наводне припремне радње за противправно лишење слободе Милорада Додика, српског члана председништва БиХ.

Наведена отмица би се реализована препадном акцијом копнених снага НАТО уз хеликоптерску подршку, након чега би се Додик авионским летом Алијансе насилним путем пребацио у неку од трећих земаља.

Формални разлог би био садржан у чињеници што Додик није осудио специјалну војну операцију и денацификацију у Украјини, или пак кроз фингиране судске процесе због наводне корупције. У сваком случају, повод би био тривијалног, а акција изузетно насилног карактера.

Према проценама нашег извора, ово би био само међукорак у оквиру једне шире стратегије дестабилизације Балкана, а она се своди на изазивање адекватног одговора и реакције Председника Републике Србије, с обзиром на стратегијску важност и значај Републике Српске за Републику Србију.

Такође, стратези НАТО процењују да Србија и Српска у овом тренутку не могу добити значајнију подршку Руске Федерације због актуелних дешавања у Украјини, те сходно томе развијају наведене субверзивне варијанте не само по питању Републике Српске, већ и питању јужне српске покрајине Косова и Метохије.

Извор: ИНС4.нет

Нервоза у команди НАТО у БиХ: хоће да ликвидирају Додика!

Дана 25. марта, поподне је одржан ванредни састанак у команди НАТО снага у БиХ, на тему јучерашњег медијског извештавања о плановима Алијансе за предузимање насилне и противправне акције према Милораду Додику, српском члану председништва БиХ.

Колегијум је донео одлуку да се идентификује на који начин је дошло до одлива поверљивих података и деконспирације поменуте акције НАТО, јер је са аспекта Алијансе недопустиво да цуре овако осетљиви подаци.

Поред наведеног, поменути Колегијум је закључио да Додик и Република Српска морају на одређени начин за пример бити “кажњени и дисциплиновани” пред целокупном регионалном јавношћу, јер је Алијанси данас прекопотребан ауторитет у БиХ.

Један од предлога, како сазнаје портал ИН4С био је и да се у наредним данима колона службених возила које користе Додик и чланови његовог личног обезбеђења, пресретну по методи заседе у дубини територије Републике Српске, на траси кретања ван насељеног места, како би се испровоцирао инцидент НАТО са његовим обезбеђењем и изазвао сукоб, за који би се наравно оптужила српска страна. Предложено је и да ће овог пута НАТО дејствовати сам, без укључивања босанско-херцеговачких безбедносних институција, како би се максимално сачувала конспиративност акције.

Иначе, интересантно је да је данас Милорад Додик дао изјаву за медије у којој је испољио забринутост што нема никаквог саопштења од стране НАТО поводом јучерашњих медијских натписа на ову тему.

Извор: Националист.рс

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!