Мишљења

Милосав Кнежевић Миле: Слободни медији, шта то беше???

Све до проглашења лажне пандемије, веровао сам да постоје слободни медији и слободни новинари. Али на моје разочарење, тек на основу лажне пандемије и лажног проглашавања да је вирус Корона убица људи, сватих у коликој сам заблуди био. Тим више, што сам од проглашења лажне пандемије и тог лажног вируса убице, очекивао, да ће неки новинар или неки медиј, том новонасталом проблему причи објективно и истраживачки. Те да ће све, око тога да изведу на чистац и то са одговарајучим саговорницима из вирусологије и осталим стручњацима из других научних дисциплина, као и онима који су заступници пандемије и вируса као убице. Али на моју и свенародну жалост то се не деси, као ни јавно сучељавање научника и стручњака из супротних табора. Већ уместо тога, добисмо једнообразно извештавање свих медија и њихових новинара о “вирусу убици” и лажној пандемији. И како ти медијски извештаји бејаше од првог дана, тако се њихово понашање и извештавање настави и до данашњег дана, и то тих наводних слободних медија. Који за више од годину дана, у својим емисијама или на својим страницама ни у једном моменту не дадоше, да се ни једном речју искаже сумња или критика, свега онога што нам се о лажној пандемији и лажном вирусу – “убици људи”, у задњих годину дана, баш од тих медија јавно саопштава.

Тако да на основу комплетног понашања и то свих медија, како оних електронских, тако и свих штампаних, може се са сигурношћу закључити и рећи: Да слободних медија и то у целом свету уопште нема, сем слуганских, политичких и државно интресних, за које раде такозвани новинари, који нису ништа друго сем послушни људи. И то пуки извршиоци и преносиоци информација и вести, по директиви својих уредника, шефова и власника медија, који сви до једнога, слушају и извршавају политичке наредбе, односно наредбе државних влада у којима се ти медији налазе и раде.

А што је за нас људе и те како погубно, јер ти и такви медији, уместо да нам износе и саопштавају праве, тачне и веродостојне истине, они те истине праве. И то их праве по своме клишеу, а праве их од лажи, саопштавајући нам те лажи, као да су то веродостојне истине.

А то најбоље видимо сада, али и у ових задњих годину дана, када нам сви ти медији, са свим својим лажним новинарима, од ове лажне пандемије, они је претворише у праву пандемију. А уз њу нам и од лажног вируса, направише вирус и то убицу људи. Иако ни један вирус, до дана данашњег, ни од једног научника и то никада и нигде није жив – изолован из људског или животињског тела. А ово што тврдим, је доказана и научна истина, коју медији и новинари крију и никако неће на својим медијима да објаве. Јер они и то уз договор и по наредби политичара и фармацеутске мафије, измислише њихову “истину”, која нам се у ових задњих годину дана и то уз купљене и послушне вирусологе, докторе и остале медицинске злочинце, свакодневно пласира. И то са свих светских медија, а што је и те како подмукла и злочиначка лаж, да је тај вирус – убица људи, иако ту лажну тврдњу баш ничим не могу доказати.
И шта на основу те њихове “истине”, а злочиначке лажи добисмо???

Па ужасан страх код већине људи, као и панику од тог непостојећег, већ измишљеног и извиканог вируса Короне, за којег гле чуда, одједном и то убрзано, “стручњаци и научници” пронађоше спасоносну “вакцину”, коју сви светски медији популаришу и рекламирају.

И то уз један бруталан, подмукао и психолошки рат, којег против људи воде, убјеђујући нас, како би ту такозвану, а довољно не испитану и непроверену “вакцину” требали сви да примимо, јер ето, “вакцина” је једина заштита од смртног вируса – Короне.
А на оваквој “истини”, коју нам ти “слободни” медији и то свакодневно пласирају и сам нациста Гебелс, би им и те како позавидео.
И кад све то видех и сагледах, одлучих се да све ово и напишем и јавно објавим, како бих бар некоме дао до знања, да слободних медија или новинара уопште нема. И да је то о слободним медијима, само добра идеја и наша пуста људска жеља, која ће у свету зла и ђавољих интереса, бити тешко достижна и реализована. Јер када би постојали отворени, слободни и објективни медији, као и слободни и објективни новинари, па онда би на основу правих и стварних истина, које би биле јавно објављиване, било заустављено и сво људско и политичко зло. Као и сва она људска похлепа, али и сви они злочини и лажне пандемије или епидемије, које нам политичке банде, са медицинским, новинарским и другима бандама, свакодневно у свету праве и производе. Попут овог зла, којег су нам са лажном пандемијојм и лажним вирусом убицом, уз помоћ тих медија произвели и направили, и то уз велике и ненадокнадиве штете.

Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!