Природа и здравље

Медицинско-медијске манипулације око геноцидa извршеним c pentagon-ским инжењираним covid-ом-19

Фото: Тањуг

У чланку Новости: https://www.novosti.rs/c/drustvo/vesti/1325994/postkovid-simptomi-srce-ubija-mlade-doktor-korona-virus-kovid-nebojsa-tasic преузетог из режимског Блица, вришти криминална медицинска манипулација око пентагонски инжењираног вируса covida-19.

Цео текст се своди на симптоме које пацијенти после прележаног covid-а могу да развију. Прича се искључиво о “прележаном ковиду“ који узрокује тешка оштећења срца (миокардитис и перимиокардитис). С обзиром да знамо да такозвана “вакцинација“ није спречавала појаву самог вируса и његових симптома онда ce “прележавање ковида“ тиче и вакцинисаниx као и не-вакцинисаниx! Међутим, реч “вакцина“ се не помиње у целом тексту! Hе кажу, оно главно – ДА “ВАКЦИНА“ НИЈЕ ШТИТИЛА од ових страховитих последица болести. Према студијама* и према сведочењима лекара из пракси (Dr Peter McCullough, cardiolog, dr Ryan Cole, dole citirani) – експоненцијално повећање  оштећења срца је настало тек ПОСЛЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ као споредно дејство, нуспојава! Другчије речено, “вакцинацијом“ је узрокаван миокардитис и перимиокардитис, тe упалe срчаног мишића и срчане  марамице која инвалидираjy.  Tреба даље лагати и манипулисати наш народ? Ћутати да  је споредно дејство “вакцине“ која је у ствари генска терапија, склепана за Pentagon-ске** потребе у биолошком рату “елите“ против људског рода!

После четири године од избијања лажне пандемије, ипак се не могу сакрити факти. Три америчка доктора, један кардиолог, један патолог и један педиајатар су изашла на саслушање пред политичарe да опишу шта се дешава у здраству у САД – y. Ситуација је апсолутно катастрофална јер миокардитис хара, 100% ваксинисаних имају промењену физиологију срчаног мишића (Dr Peter McCullough), тромбозе узрокују инвалидете, шлогови парализују, аутоимуне болести су постале невероватно честе… а узрок је, студијама доказан, токсичан spike-протеин који синтетички mRNA, непостојећи у природи, производи, користећи људске ћелије – ево видеа и превода саслушања ових топ специјалиста: https://www.youtube.com/watch?v=7-p0kFdcVkA&t=2873s

Dr Peter McCullough, кардиолог: Најопасније што је влада могла учинити је да предложи интеграцију mRNA у људске ћелије које ће продуцирати spike-протеине. Harvard је доказао да spike-протеини остају бар месец дана у срчаном ткиву, при смрти; Standford Универзитет је показао да ови токсични протеини које “вакцина“ иницира, остају у лимфним чворовима бар 2 месеца. Немачке колеге су доказале да spike- протеин остаје бар 6 месеци у крви после “вакцинације“. Ови spike-протеини нису природни одговор тела на инфекцију, него доказано типични протеини које Pfizer, Мadona произведе, који су токсични, који доказано узрокују миокардитис, тромбозе (згрушавање крви), неуролошке проблеме, шлогове, парализе, small fiber неуропатије (пецкање у нервима), тинитус… У тромбусима (згрушеној крви) су нађени spike-протеини – они узрокују неприродно велике тромбозе – видео сам 15- 17 cm дугачке тромбусе; они су нормално само 2-3 cm велики после операција ; управо јуче сам видео огроман тромбус код једног пацијента – сада их видимо и у артеријама и у венама, после вакцинације, што је необично. Тело прозводи тромбозе после вакцинације што је јако опасно за људе са предиспозицијом као што су операције, употреба острогена, имобилитет, аритмије… Нарочито је погођен аутоимунитет – он је доказано оштећен са mRNA јер напада сопствене ћелије у борби да уништи spike-протеине. Сви параметри у крви показују да се после вакцинације повишавајују концентрације анти-тела прoтив ауто-имуниx болести :  anti-nuklear-antibody (ANA) тест, тест за Реуматидни артритис, а-CPP… Моје обзервације су да људи постају позитивни на ове тестове који дијагностицирају ауто-имуне болести. Стручна литература* доноси да је број оштећених огроман  : 18200 миокардитис случаја а ја сам пре пандемије видео само 2 случаја миокардитиса у каријери – данас  их виђам свакодневно. У САД -y број миокрадитиса је био око 200 случајева годишње. Сада имамо 18 000 … Смртност је била 0.02% Ако би се обдукције извршавале на захтев лекара, онда би сигурно била већа смртност. 53 % Американаца сматра да су “вакцине“ опасне по здравље и да узрокују тешке последице. Оне нису сигурне за људску употребу и морају да се повучу“

У видеу видите даље једног педијатра чије име не вреди поменути, јер његово сведочење се базира на подацима које осигуравајућа друштва објављују – огроман пораст смртних случајева код младих. Овај-не-човек који је позван у Конгрес није изнео ни један једини свој случај – нити је поменуо неко дете. Изнео је у уводу дугу листу својих титула, достигнућа, радова…А знамо, да су деца најгоре прошла после “вакцинације“. О педијатриским сликама, нећемо знати ништа.

Даље др Peter McCullough oбјашњава разлику између класичних вакцина и нове “вакцине“: Пошто и конвенционалне вакцине којима верујемо могу да отштете, закон предвиђа материјалну отштету… зато ниједна вакцина не сме да се мандатурује.  Генетски код иницира неконтролисану продукцију страног тела, spike-a, изгледа константно, непрестано – ми не знамо..  има људи који су добили 10 инокулација! Организам не може да разгради spike- протеине, онда они циркулишу и лепе крвна зрнца, улазе у сва ткива и изгледа да се акумулирају. Не зна се још… према нашим подацима има 7.7% тешко болесних.

Паталог dr Ryan Cole: …  сусрећем сада y свом раду многе необичне тромбусе који су тврди, имају амилоид, нису као желатин што је нормално…. mRNA ниje за људску употребу. Lipid-nano-partikels су дизајнирани да иду свугде – пролазе  границу мозга.  Људске ћелије не праве стране протеине…  Када се страни / вештачки протеини нађу у телу, онда цео имунолошки систем ради на томе да их елиминише, разруши – тако сада видимо оштећења јетре, срцa, крвних судова, мозга..  Клинички се виде огромне тромбозе јер организам не може да разгради те протеине. Перфектни отров je mRNA! Синтетички mRNA није mRNA – он прави стране протеине – то је опасна технологија где нема искључивања ! Нема искључивача у овој технологији који би стопирао производњу spike-протеина

Marjorie Taylor Greene, републиканка која је сазвала сашлушање, пита: Фармацеутска индустрија је креирала mRNA да произведе све ове болести. Да ли има лекова за та оболења?

Др Peter McCullough: Тело постаје фабрика страног протеина! Ироничнo је да Pfizer троши милијарде да лечи.  Никада нисам прописао толико анти-коагуланата у мом животу. Тромбуси од чланка до кука, никада виђени, сада се лече! Pfizer је увео технологију која производи не-урушљиве mRNA који иду у робозоме дa производе непрестано стране протеине – компанија никада није рекла када ће spike-протеини изаћи из тела. Фарматско-динамично тестирање је потребно да би FDA (Food Drug Administration-институција за одобравање лекова и хране y USA) одобрила неки лек. Овде је прескочено ово тестирање! Када су се генетске терапије тестирале, користио се “прозор сигурности“ од 5 година !Класичне вакцине имају 2 године посматрања сигурности – све што се деси за ове две године, припадa проблематици вакцинације. Ми не знамо колики је прозор сигурности за ове “вакцине“ али би требало бити 5 година као и за генетску терапију.

“О Боже мој… “ рече републиканка Марјор Таyлор на овo.

Сентор Ron Jonson:  … знам да су вас маргинозавали, црнили и вређали због ваших позиција. Вас троје доктора имате храброст и емпатију да третирате болесне од ковида… неки су причали о пацијентима а никада их нису видели. Постало је очигледно са свим студијама и обзервацијама да људи умиру. 0.1% или 0.2%, то је огроман борј кад се мисли колико је вакцинисано. Али, у овом случају вакцинације, смртност је 25x  већа од других вакцинација. Зашто нисмо знали?  Шта се дешава са докторима? Зашто ћуте?

Не-човек педиатар наравно не зна и опет га нећу преводити!

Патолог др Ryan Cole каже:  СТРАХ (чини да доктори ћуте)! Они који су нешто рекли су отпуштени. Ми имамо овде нешто што влада још увек гура против  ковида кога више нема…  Имамо институције које сисају владине паре.. Ја саветујем :  Говорите, моје колеге – не ћутите. Превазиђите страх са храброшћу.

Др Peter McCullough узима реч:  Већина медицинског особља, техичара… су под мандатом узели вакцине. Сви они имају свестан или несвестан СТРАХ од тога шта им је убрзгано у тела. Вероватно су им и ближњи вакцинисани. Морали су да промовирају вакцине. Сетите се доктора који су рекламирали цигарете,  пушили у оперативним салама… требало је 40 година да прође док доктори нису преокренули ствари и признали, погрешили смо. Jone Hopkins example! Према неким texas -изворима, само 4% доктора нису узели ковид -векцине. То су првокласни доктори. Пацијенти требају неког да му верују. Доктори који су узели вакцине не могу остати објективни посматрачи – они су изманитулисани (gaslighted)… Доктор после доктора, сестра после сестре долазе код мене да се жале на болести које развијају и жале да су се вакцинисали. Надам се да ће постати свесни проблема.

Конгресман Davidson: “… из војних извора занмо да су млади много мање обољевали него старији. Ипак, сви су били обавезни да узму вакцину. Сада људи имају консенквенце. Tржили смо  да се испитају подаци о штети. Ми смо изузели произвођаче вакцина од одговорности. Али, нисмо изузели оне који су увели обавезу на вакцинацију. Министарство одбране је код нас увело мандаторну ковид вакцину. То министарство ће бити одговорно по легистацији кoју спремам

Патолог др Ryan Cole  “… и ја и др Peter McCullough смо били војници, хвала да нас позивате… трагично је да смо експериментисали на кохорту здравих младих људи …

ПРЕНОС ЈЕ ПРЕСЕЧЕН јер су изношени војни подаци (предпостављам)

Следи разговор о  одговорности. Злу. Људи траже одговорне.

Конгессман Biggs: “  … y марту 2022 било је наведено више од 1000 нуспојава… цитира дугачку листу…  miocarditis…  3ашто ово не сме 75 година да се објави?  Ко је крив за ово ?“

Патолог Cole: “…влада ради за фармаиндустрију, ми смо корумптни.. имамо лошу легистрацију“

Др Peter McCullough: … биофармацеутски глобал non–governement, C3O, Rockerfellers, Bill Gates… су инволвирани – онај који је сакрио порекло covida-19 тај је сад главни научник у ЗОС; промовирају вакцине да превентирају лонг-ковид а вакцина прави лонг-ковид горим! FDA скрива катастрофу о сигурности медикамената. Зато смо овде! FDA је само продужење од био-фармацеутске индустије, ништа више! FDА не штити више Американце и не брине се за њихову сигурност!

Конгресма Biggs: – Ви сте управо описали глобални картел. Кабалу.

Педиатар одговора да се ради о шаргарепи-штапу методи:  добијеш бонус од 25 000 долара ако вакциниш доста пацијанета (on zna koliko se dobije) – али, ако причаш против, готов си! Да ли сам крив, ако сам игнорисао податке?

Патолог dr Ryan Cole: – Поверење је једноставно. Транспаренција је поверење. Влада мора бити транспарентна и мора имати поверење. Ми то немамо! Подаци се скривају 75 година.

Педијатар : … oво је криза. Губирак поверења, није лако добити назад поверење кад је изгубљено.

Сенатор Ron: …3ло је толико да се не може веровати.  Зашто ?

Др Peter McCullough:  …пре пандемије уложили смо милијарде у mRNA-технлогију . USA влада је већ 2012. планира да вакцинише са mRNA. Пробали су да нас вакцинишу. Нобел награда је дата оном који је измислио СИНТЕТИЧКИ mRNA што је погрешно! То је било зло! Нобел награда може бити нешто страшно за људски род. Сви messanger-RNA могу да произведу инфламацију у срцу… Ова генетска технологија је катастрофа…

Сенатор Ron: Морамо све да изнесемо. Да објаснимо конгесу шта се дешава!

Патолог dr Ryan Cole: – C3O је приватна организација коју финанцирају они пре наведени.

Др Peter McCullough: Према истраживањима немачких колега, вирус SARS-covid-19 има све карактеристике био-оружја. Пише да су конструисали вирус. Нису дали код за то. Незамислива количина новца је у питању. Прича о пореклу вируса из Кине је фабрикована. Управо сада се стварају многи нови вируси и мислим да ће бити пуштени у природу. Наговештавају пуно гору пандемију – треба им се веровати!

Конгесманка: … има ли турбо-канцера? Је ли то истина или лаж?

Патолог dr Ryan Cole: Jа ћу одговорити јер сам био први да то изнесем у свет. После вакцинације пoгледајте само продају  лекова против канцера – 30 % пораст продаје! Нарочито млади људи имају агресивне туморе. Сви подаци показују пораст неоплазија. Све вакцине које су дате су биле контаминиране – нису ту биле само mRNA – ту је било страни DNA . Интегрисан DNA је далеко опасније него mRNA. У Немачкој има 36% више педијатриских канцера него пре вакцинисања. 2022. у UK, 32 % пораст канцера где је 95% вакцинисано.

Др Peter McCullough: – Статистике канцера морају одмах да се корелирају са подацима о вакцинама. Наши подаци су доказали да вакцине узрокују миокрадитис, неуролошке проблеме, тромбозу, аутоимунe болсети. Канцер мора да се уврсти као пети проблем. SV40 фрагменти (који сами изазивају рак) СУ НАЂЕНИ У ВАКЦИНАМА. FDA није урадила свој посао. 2022 . FDA је изашла са сопштењем о видљивим контаминицајиама. Нема речи о овим невидљивим DNA и SV40! Лекари који су вакцинисани, мандаторно, професори универзитета сви вакцинисани …зар они да пишу и раде на студијама који би доказали везу рака и вакцинације? Ми гледамо да се намерно подмеће биас-литература и да се број канцера скрива.

Патолог dr Ryan Cole: Aко би продукти за децу били контиминари, били би одмах повучени. Али контаминере вакцине се не повлаче.

Педијатар: Према статистикама Тајланда 2% све вакцинисане деце добија миокардитис (овај нема америчку статистику, нити сопствену из свог кабинета, као наши лекари)

Др Peter McCullough исправља педиатра који је умањио број оштећених:  Студија из Тајландa показује да има 2,3% и једна друга 2,8. Про вакцини 2,5 % је ризико за миокардитис код младих. То су десетине хиљаде младих… деца умиру у кревету, спавајући. Родитељи луде! American Journal of Cardiology је публиковао 2018 .да corona вирус узрокује миокордатис код животиња! Зато cy војници Израела, САД -а вакцинисани. Међутим, тачно је да природна инфекција са covid-вирусум не узрокује миокардитис. ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИДA ЈЕ ГЛАВНИ УЗРОК МИОКАРДИТИСА… сви они који су узели вакцину, имају промењену физиологију срчаног мишића који сада узима глукозу као енергетски извор, што је анормално!

УСДА ФДА ми не можемо да контролишимо. 2022 мале кинеске компаније могу сад преко млека да унесо mRNA у људски систем. Треба нам хитна одлука FDA о сигурности хране. Ми признајемо опасност од ове технологије, следеће је опасност од хране

Davidson: Да ли би здраствени комитет помогао да се реше проблеми?

Патолог dr Ryan Cole: 3ависи ко би био у комисији.

Др Peter McCullough: … алтернативна медицина се гуши. FDA влада… Пре пандемије знали смо увек узрок смрти. Сaда људи умиру из непознатих разлога. Једноставно умиру. Ја кажем то је вакцина!

После приказивања клиничких случаја патолога:

Сенатор: Они су знали да то иде свугде по целом телу – то је проблем. Лагали су нас. И даље лажу.

Патолог dr Ryan Cole:  … предлажу и даље вакцинације …

… све информације су супресоване. Људи не могу да знају и виде ове патолошке налазе. Све због долара.

Као што видимо, корелација између“ вакцинације“ и оштећења срца је научно доказана. Она се не спомиње у нашим режимским медијима, јер би онда mafija Srbije моралa признати да je лагала о сигурности нетестираних пентагонских продуката који су продавани као вакцине, а то нису биле. Да je починилa удружено криминално дело против народа – геноцид .

Невероватане статистике из света показују да је дошло до хиљадуструког повећања срчаних проблема****, нарочито код младих – и то јесте Истина. Видимо да спораташи у уживо програмима падају по теренима и умиру. И спикери, певачи… падају у директним преносима. Смртност прави “неразумљиве“ екцесе у статистикама – никада се није толико умирало пре… ПРЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ ! Не због прележаног вируса, него због вакцинације, која као што сви знамо и није спречавала појаву болести (“али је ублажавала“). Сада кажу да и ублажени ток болести – ствара срчане проблеме.

Операција WARP SPEED** је војно-медицинска операција. Covid-19 virus је синтетизован од три убитачна вируса – према проналазачу СИДА вируса, Luc-y Montagnier, сенквенце СИДА*** вируса су прикључене сенквенцама МАЛАРИЈЕ  и закачене на SARS-вирус (вариjанта ковида) како би се лакше као грипа ширили – овако нешто није могуће да се деси у природи, тврди добитник Нобелове награде Мontagnier. “Вирус је производ биотехнолошких манипулација“- сматра овај преминули научник. Montagnier је највероватније убијен с обзиром на своје изјаве којe нису ишле уз длаку режимским манипулаторима. Даље, он је предвидео огpомно повећање смртности у следећим годинама, не само због вируса него и због  “вакцинације“ која је извршена без клинички тестираних серија.Tо јесте криминалнo биохемиjскo злодело почињено у необјављеном рату болесних психопата који владају светом против већине нас. Превише нас је, прејаки смо били… проток слободне информације преко Интернета и могућност да будемо енергетски независни (solar panels) од владујуће класе – то је превише опасно за те менталне болеснике који су одувек користили искључиво терор, неправду, ропство за држање већине у шаци. Сада су прибегли најгорем могућем свценарију за смањење нашег броја и за смањење наше снаге преко индуктованих болести : лонг-ковид није никада никоме представљен пре вакцинације.  “Вакцинација“ је одобрена иако није било спознаје о споредним дејствима. Сви смо били стављени у улогу лабараторијских мишева. Председник Бразила, Bolsonaro, је ухватио у једном видеу исмејавање представника Светске Здраствене Организације – њима је смешно било да деца остају више болесна од вакцинације него од covid-вируса! Скинут је с власти Bolsonaro- доведен је директно из затвора, оптужен и неослобођен оптужби криминалац Lula – убица многих добрих људи у Бразилу. Тај криминалац који краде оловке на интернационалним  конференцијама, који има само 4 године школе од образовања – доведен је да по други пут влада и “вакцинише“ народ, што Bolsonaro није хтео.

И вакцинисани и невавкцинисани пате. Али срчани проблеми, су везани искључиво за вакцинисане. То се скрива у овом перфидном манипулаторном режинском тексту Blic-а.

Зашто авионске компаније траже само невакцинисане пилоте? Зашто се невакцинисани здраствени радници који су побегли с посла (као Новак Ђоковић) да би избегли мандаторну експерименталнy генскy терапијy,  враћају на посао без санкција?  Нису ли они вакцинисани оболели и поумирали? У највикцинисаној нацији Европе, Португалу, сада су ургентне здраствене станице затворене – остале су без лекара и особља. Жене се саме порађају оспред болница и понекад умиру.

Постојали су знаци за опомену – сва питања, логична, нису никада одговорена:

http://www.kmnovine.com/2021/03/v.html

http://www.kmnovine.com/2021/03/jv-p.html

Трећа серија питања са пријавом Тужилаштву за високо технолошки криминал:

http://www.kmnovine.com/2021/08/e-k.html

Питање одговорности, мора да се постави. Мафијаши који врше геноцид да се похватају.

“Нека борба буде непрестана“

Свима с благословом,

др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7532 ој години, у коложегy, 26-ог

*

Све најактуелније студије су наведене од стране три представљена доктора у горњем видеу
**
Pentagon Warp Speed Operation:

https://www.defense.gov/News/News-Stories/Article/Article/2459464/perna-whole-of-america-operation-warp-speed-effort-remarkable-feat/

***

https://www.naturalnews.com/2024-01-14-australia-covid-vaccination-false-positive-hiv-tests.html

****
https://www.military.com/daily-news/2023/02/09/military-pilots-reported-1700-more-medical-incidents-during-pandemic-pentagon-says-they-just-had.html

https://www.naturalnews.com/2023-05-05-canadian-military-blocked-doctors-covid-vaccine-injuries.html

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!