Свет

Др Рајнер Фуелмих: Наше владе је преузео Светски економски форум

Dr.  Reiner Fuellmich излаже уводну реч пред великом поротом:                                                       

„Наше владе је преузео Светски економски форум“

The COVID World post date: February 6th, 2022

https://thecovidworld.com/dr-reiner-fuellmich-presents-opening-statements-at-grand-jury-our-governments-have-been-taken-over-by-the-world-economic-forum/

двокати Рајнер Фуелмих и Вивијан Фишер најављују истрагу Велике пороте која укључује злочине против човечности почињене под маском пандемије КОВИД-19, 5. фебруара 2022.

Група међународних адвоката и судија спроводе кривичну истрагу на основу на налаза Велике Пороте како би јавности представили све доступне доказе о КОВИД-19 злочинима против човечности до данас, против „вођа, организатора, подстрекача и саучесника“ који су помагали, подржавали или активно учествовали у формулисању и извршењу заједничког плана за пандемију.

Адвокат Рајнер Фуелмих изнео је своју уводну реч у ономе што се од стране Народног суда јавног мњења назива поступком велике пороте. Наводи међународних правника и експерата су да су светске владе дошле под контролни утицај корумпираних и криминалних структура моћи.

Организације попут WEF(Светски Економски Форум), WHO (Светска Здравствена Организација), IMF (Међународни Монетарни Фонд) и BlackRock-а договарале су се са владама широм света како би покренуле пандемију коју су годинама планирале, тврде адвокати. Затим су намерно стварали масовну панику лажним изјавама о чињеницама и друштвено пројектованом психолошком операцијом чије су поруке пренели преко корпоративних медија.

Сврха ове масовне панике била је да се становништво убеди да пристане на такозване „вакцинације“ за које се у међувремену показало да нису ни ефикасне, ни безбедне, већ изузетно опасне, чак и смртоносне.

Економска, социјална и здравствена штета коју су ови злочини против човечности нанели светској популацији може се мерити стотинама трилиона долара.

Кроз приказивање комплетне слике онога са чиме се суочавамо, укључујући геополитичку и историјску позадину – поступак има за циљ да створи свест о фактичком колапсу садашњег, отетог система и његових институција, и, као последицу, неопходности да сами људи поврате отети суверенитет.

Фуелмихова презентација има за циљ да глобално подигне свест становништва о гнусним злочинима које су починиле елите.

Адвокати наводе да су светске владе кооптиране и под утицајем корумпираних, криминалних предузећа и компанија.

Уз помоћ стварних сведока, адвоката, судије и вештака, поступак велике пороте ће, надамо се, бити почетак правде против починилаца злочина против човечности.

Пуну уводну реч Фуелмиха можете погледати у наставку: https://thecovidworld.com/wp-content/uploads/2022/02/aaaa.mp4

Можете видети целу 1,5-часовну сесију отварања првог дана: https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-1-EN:0

Верзију са хрватским титлом, можете погледати овде: https://odysee.com/@redpillmedia:f/Grand-Jury—Opening-statement-by-Reiner-Fuellmich:6

Посрбио:  Радо Мир

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!