Свет

САТАНИСТИ НА ВЛАСТИ: немачка министарка спољних послова је наредила да се уклони хришћански крст

Медији настављају да расправљају о антируским/проукрајинским, антикинеским и антииранским изјавама немачке шефице дипломатије Аналена Бербок, а после састанка министара спољних послова земаља Г7 у Минстеру.

Шта ту има да се расправља… Сви одлично знамо шта се дешава у лошој глави агресивног зеленог глобалисте… Обратимо пажњу на значајан моменат.

Пре почетка дводневног састанка министара спољних послова земаља Г7 (САД, Велике Британије, Немачке, Француске, Канаде, Италије и Јапана), под председавањем Немачке, Бербок је наредила уклањање хришћанског крст из градске куће у Минстеру.

„Очигледна организациона одлука“, рече опседнута госпођа.

Крст са Христовим распећем налазио се у историјској градској кући Минстера (Historisches Rathaus Münster) – згради градске управе – већ 482 године.

„Дакле, преговори министара спољних послова Групе седам (Г7) у Дворани мира у историјској градској кући Минстера нису одржани у знаку хришћанског симбола. Ова зграда је место од изузетног историјског значаја за хришћанску Европу и цркве. Године 1648. у Дворани мира потписан је Вестфалски уговор, чиме је окончан Тридесетогодишњи рат. У складу са њим, посебно, Холандија је постала независна држава.

Нови чланови савета у Минстеру и даље полажу заклетву пред крстом са распећем. Сада, пре састанка министара спољних послова Г7 (велике седморке), склоњен је са места и изнесен из сале.

Ово није први пут да политичари из немачке „Савез 90/Зелени“ покушавају да сакрију хришћанске симболе од јавности. Пре неколико дана, немачки државни министар за културу и медије Клаудија Рот (Зелени) предложила је да се уклоне библијски натписи са Градске палате Берлина, која се налази у центру немачке престонице, и да се замене другим текстовима“, преноси ТАСС.

Зелени – модерни антихристи

„Садашња савезна влада је заборавила традицију и историју“, рекао је за „Die Welt“

Торстен Фрај, посланик Бундестага из Баден-Виртемберга, заменик шефа посланичке групе блока Хришћанско-демократска унија/Хришћанско-социјална унија.

Оштрије и јасније се огласио посланик Бундестага из Хамбурга, члан ХДС Кристоф де Врис. Зелене је назвао „модерним антихристима”, истичући да је главна одлика Бербокове, Зелених и сличних леволиберала „негирање хришћанског наслеђа”.

„Западну постмодерност карактерише ситуација када у главама владајућих политичара постоје само ултра-либералне ‘вредности’ и стерилна политичка коректност. Најупечатљивије је да је велики део историјске немачке нације већ у потпуности засићен овом новом радикалном идеологијом, коју оличавају ‘зелени’. У Немачкој се то сматра напретком. У ствари, говоримо о завршетку антихришћанске револуције која је тамо почела давно одозго“, рекао је Алексеј Пушков, председник Комисије Савета Федерације за информациону политику.

Телеграм канал „Лице будућности” преноси: „У центру ‘еколошке агенде’ налазе се неопагански култови обожавања природе, многи ‘зелени’ политичари су спојени са неопаганским сектама као што је ‘Вика’ (један од покретача маркетиншка промоција келтског празника Самхаин у част жетве, познатог и као Ноћ вештица). У Русији се мало говори о секташким ‘еко-насељима’, која су прилично бројна и иду у неопаганизам. Симбол секте Вика је пентаграм, а главни култ је Мајка Природа. Ако озбиљно проучавате промоцију ‘зелених’ као политичког покрета, видећете да је то глобалистички ован који удара против конзервативизма и његових ‘умирућих’ традиција, које су засноване на хришћанској етици. Па, Бербок, избацивање Распећа, је врхунац ове ‘зелене’ елите“.

Да појаснимо, 41-годишња скакачица на трамболини, Аналена Шарлот Алма Бербок мрзи специфично хришћанску симболику – све што је повезано са хришћанством. Плаши је. Према јудаизму, на пример, она показује радикално другачији став: „Светлошћу ханукиних свећа појачава се зрачак светлости различитости, демократије и људског достојанства“.

Аутор: Алексеј Иванов

С руског превео Зоран Милошевић – https://inforuss.info/pered-vstrechej-g7-glava-mid-frg-prikazala-ubrat-hristianskij-krest/

Извор: Наука и култура

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!