Свет

Зашто су цензурисани хиљаде лекара и научника широм света?

Зашто су цензурисани хиљаде лекара и научника широм света? Зашто медицинским стручњацима није дозвољено да говоре о вакцини против Ковида 19 и о ефикасним третманима за Ковид 19? У добу смо цензуре без преседана. Слобода говора је потпуно нестала на овом свету. Дословно хиљаде и хиљаде  документарних филмова, интервјуа, програма лекара и научника уклоњено је са интернета. Њихове веб странице су уклоњене без икаквог упозорења. Шта се догађа? Зашто постоји тако агресиван притисак за вакцину за Ковид 19? Зашто је забрањен буквално сваки успешан третман за Ковид 19 у толико земаља? Нешто се догађа!

Ја сам Дејвид Соренсен. Данашња гошћа у нашем студију је докторка Кери Медеј. Она је медицински стручњак која је деценијама истраживала и открила је неке изузетно узнемирујуће ствари у вези са предстојећом вакцином за Ковид 19. Др Кери Медеј била је медицински директор две велике фирме. Има огромно медицинско искуство и част нам је што је овде. Желео бих да вас подстакнем да погледате овај видео до краја и да чујете шта она има да каже. Ово је можда најважнији видео који ћете погледати у свом животу.

“Веома сам узбуђена што сам овде и сматрам да је веома битно да ове информације доставимо свима. Почела сам да истражујем вакцине још у својим раним двадесетим годинама. Била сам веома заинтересована за њих. Али никада до сада нисам видела технологију која се користи за ову предложену вакцину за Ковид 19….“

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!