Природа и здравље

Зашто да не дамо органе за трансплантацију?

Фото: Global Financia

С новим законом о Трансплантацији се подразумева да смо сви постали даваоци, иако никада нисмо имали прилику да се о томе изјаснимо и сагласимо. Тако је у Србији насилно легализовано вађење органа – без јавне дискусије и без могућности да се достигнућа науке ставе у питање.

Према министарки здравља Србије: “када дође до мождане смрти, срце постаје само механичка пумпа“. Ова страховита дезинформација се понавља по свим медијима и не доводи се у питање иако постоје документи који доказују супротно.

Ево сведочења пацијенткиње с плућнo-кардиолошким трансплантатом, првoм трансплантацијoм у New England – сведочење жене која је добила срце једног у саобраћајној несрећи настрадалог младића:

https://www.youtube.com/watch?v=GADSbc2AI8I

Она каже да су је после трансплантације  преплављале слике неких сећања који нису била део њеног живота : “…била сам убеђена да живим с псисутношћу негог другог у себи“, сведочи ова пацијенткиња чија психологија и карактер су почели да се драстично мењајy.  Oдједном, једне ноћи је знала и само име свог донатора – знала је и где је живео, спонтано, из срца, знање је дошло.  Mладић je био Мексиканац a пацијенткиња  је почела да једе љуте паричице, типичне за мексиканску кухињу ; љубав за брзу вожњу, се пробудила у старој жени…  Oнa ја контактирала породицу чији је син настрадао у несрећи с мотором a чију је и адресу спонатано сама знала (противно свим правилима медицине и етике).  Cве информације које јој је трансплантовано срце дало, биле су потврђене.

Један други примаоц срца, почео је после трансплантације да са страшћу слуша класичну музику. Жеља да свира виолину му се пробудила у стaрим годинама – касније је сазнао да је младић чије је срце добио, био музичар.

Сви смо чули и причу да је један Немац који је добио срце нашег човека с Косова (Uçk-iz-ra-el), нашао кућу и дете даваоца на КиМ-ији ! Cрце му је само играло кад је видело детенце преминулог …

Лекари који раде ове трансплантације, сведоче с сличним причама да примаоци једноставно знају све о љубавима и животима донатора. У истом горњем  видеу, “Transplanting memories“, професор Песл потврђује да донатори срца пресађују своје укусе, сећања, карактер, преференције у музици и храни… у примаоце – једноставно, биће донатора даље живи у туђем телу !

Дакле, срце није само мотор – оно носи у себи емотивну меморију о којој се не сме говорити док је “бизнес пресађивања “ толико уносан.

Наука јасно показује да je магнетска енергија срца пет хиљада пута јача од мождане и мери ове силе ! У тој магнетској  енергији се концентрише животна енергија, која после задњег издаха не може да нестане – енергетски закон, потврђен свим емпиријским експериментима. Дакле, с великом сигурношћу можемо сматрати да живота после живота има.

Замислите само да се неки филозофи овде сада  упитају : ако постоји живот после живота, ако наше душе одлазе у вечност, како онда одлазе они чије су меморије заробљене у овом свету ? Остају ли заувек хендикепирани у вечности ? Како ће препознати своје с другог света без сопствене емоцијалне меморије ?

Замислите и да се неки побожни људи упитају – како душе одлазе код свог Ствараоца, без да могу да се сете ко су и шта су, пошто енергија љубави даље живи на земљи ?

Закључак, једини исправан и логичан : све док не знамо шта се дешава с душама, да ли живот после живота постоји, нико никада не би смео да донира своје органе.

Али пошто сотонска јуристичка правила регулишу животе по целом свету, дозвољавајући да се деца и убијају за органе, продају у друге државе без контроле, да се мајчине утробе “издају“ за стране трудноће, страхоте свих врста…  “легално’ одрађују’, морамо знати рећи НЕ. Фармацеутска индустрија дефинитивно није наш пријатељ – она је једина индустрија која никада не пише црвене бројке ! Не верујте кад вам фармацеутска мафија каже да је живот с имуносупресорима (који убијају сопствени имунитет), после трансплантације, сасвим нормалан и леп. Не, тежак је… а можда и страшно грешан… не знамо !

Али, за сигурно, знамо, да диловање људских органа преко из -ра-елске мафије само иде даље и да се она неизмерно радује срБским законима о трансплантацији. То не смемо дозволити, никако. Некомпетентни министри, треба да се информишу и да им се забрани деловање. Оставка, само оставка Грујићке ! А и АV-a. Одмах под хитно !

Браћо и сестре, Срби моји, пишите слободно на обичном папиру да не желите бити донатори – ставите датум и потпис – носите увек с собом овај документ у новчанику – пишите исто и за своју децу и нека нарочито она носе ову одбрану од сотона – не дајте их “научницима“ који за профит продају душе ! Протестујте, не дајте се !

Сва енегрија љубави и доброте бића, концентрише се у светлосне лопте, Oрбове, које носе своје личне карактеристике – кажу неки. Они који су имали прилике да виде своје драге покојнике, у облику светлосних кугли, величине лопте, с енергијом дефинисаног бића које се препознаје по осећају а не с очима, слухом или додиром, они знају колико је важно сачувати интактну душу љубави / љубав душe.

Свима с благословом,

Др мед Јасмина Вучић-Пеев

у срБској 7531-ој години, у красном, 25-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!