Свет

РОТШИЛДИ СУ ПОЧЕЛИ 3. СВЕТСКИ БИОЛОШКИ РАТ

Ако пажљиво погледате насловницу часописа THE ECONOMIST за 2019. годину, постаје јасно да је Ротшилд клан унапред планирао ширење коронавируса по свету. Коронавирус је постао део глобалног плана за дељење утицаја, а информације о њему шифриране су у облику ребуса.

На омоту се јасно види много знакова, од којих многи указују на коронавирус који се појавио тек крајем 2019. године.
Дакле, скоро у центру су била четири коњаника апокалипсе (од којих је један увек био куга-болест). Поред њих је кинеска панда – алузија на реч „пандемија“ и локацију вируса.

Успут, трећи јахач, који носи име „Куга“, има круну на глави. И исто као на америчкој статуи слободе. Ово симболизује да је коронавирус дошао из Сједињених Држава. Заправо, патент за стварање коронавируса америчка влада је издала научницима из Пирбрајтовог института (патент бр. 10.130.701).

Панголин је приказан у доњем левом углу – његови научници разматрају ћелију у преносу вируса између слепих мишева и људи.
Дуж ивица су људи са мерним тракама у лицу, а на паметном телефону у рукама Витрувијевог човека налази се КР код. То говори о системима за препознавање лица и електронским значкама.
На центру приказа се налази рода која носи завежљај са кодом и то представља новорођенчад која ће се чиповати у породилиштима(додатак прев.)

Све ово наговештава да је коронавирус првобитно био промишљен као план светске владе.

са руског, Предраг Ђоковић(https://inforuss.info/rotshildy-znali-vse-o-koronavirus/ )

Извор: vajts.blogspot.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!