Црква

Протој.Саша Петровић: “Боље је да ми ћерка буде проститутка, него син полицајац“

Поводом понижења који нам је поново приредила евроунијатска колонијална управа у виду шетње содомиста “европрајд“, обратио се видео снимком протојереј Саша Петровић. Потресне речи упутио је припадницима полиције који су омогућили содомистима да вређају и понижавају србски народ и његове светиње. Снимак је имао велику прегледност, због чега је цео јутјуб канал укинут. Ово је још једна потврда да се истина забрањује. У наставку можете прочитати транскрипт наведеног говора. Молим Вас прочитајте и проследите даље, можда неког од шест хиљада полицајаца који су се огрешили према Богу и народу свом подстакне на покајање.

Уредништво Борба за истину

“Боље је да ми ћерка буде проститутка, него син полицајац“

Српска полицијо, ушли сте у историју коначно. Честитам вам. Али не на оним славним страницама, као што су некада браниоци Београда под мајором Гавриловићем који је рекао “Јунаци врховна команда избрисала је наш пук из бројнога стања. Ви немате више о чему да се бринете, ваши животи више не постоје. Напред у победу за краља и отаџбину!“. Ви сте не само капитулирали пред групом содомита, већ сте потпуно стали у одбрану окупатора. Српски народ вам никада неће то заборавити. Једнога дана када се Србија ослободи од окупатора и њихових домаћих издајника, који ће са својим опљачканим новцем побећи из земље, они неће повести вас. Ви ћете остати у тој истој Србији, са истим тим вашим комшијама, које сте јуче батинали да бисте штитили оне који су дошли у српски престони град да пљују и скрнаве све оно што је Србима свето. Штитили сте оног сифиличара који је са Косова дошао, онај шиптар који је показао своју голу задњицу према цркви Светога Марка. Та његова гола задњица је заиста образ вашега председника, непомјаника, полушиптара, који је довео чак ваше колеге са Косова усред Београда, зато постоје докази, вама на испомоћ.

Драга господо, било би поштеније да уместо српског грба који носите на шапци скинете и ставите слово U. Онај знак под којима су преци ваше геј усташкодомобранске премијерке клали српски народ. Било би поштеније да на својим реверима не носите више српску тробојку, него знак УЧК-а, јер сте јуче раме уз раме са шиптарском полицијом штитили содомите који су дошли да се наругају свему што је Србину свето. Па честитам вам на томе. Само желим да вас упозорим да са овим што чините доносите, наносите проклетство не само на себе него и на своје потомство. Нема потребе ја вас не кунем, али има ко вас куне.

Куну вас сви они српски мученици, страдалници, јунаци, ваши преци који су ову земљу Србију заливали својом крвљу и омеђили својим костима бранећи је од многих окупатора који су дошли да нам узму слободу. Нису они гинули да би данас содомити шетали Београдом и ругали си нама већ да би нам оставили слободу. Они вас куну. На крају куну вас и ваше крсне славе које лажно славите. Којима прислужујуте свећу док чувате оне који на својим полним органима носе иконе наших светаца. Али оно што је најгоре и најцрње, ви не наносите само проклетсво на себе већ и на своје потомство. Да на своје потомство, такви су духовни закони. Иако ваша деца нису крива за оно што ви чините, за злочин они ипак уживају и хране се крвавим надницама које доносите својим кућама, бијући свој народ, проливајући српску крв, а штитећи окупаторе и непријатеље свога народа. Размислите о томе шта чините себи и свом потомству. Да ли је вредно изгубити душу за надницу и да ли је тај посао заиста нешто чиме ћете моћи да се похвалите пред својим прецима, Солунцима, свима онима који су своју крв проливали за Србију. Тек сада видим да она српска изрека није никакво претеривање, а она гласи: “Боље је да ми ћерка буде проститутка, него син полицајац“. Како?

Зато што проститутка продаје своје тело, можда некога и усрећи, али ви, да бисте обављали овај прљави и крвави посао морате продати прво своју душу. Срам вас било!

Аутор: протојереј Саша Петровић

Транскрипт урадило уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!