Мишљења

Објавимо окупљањем целом српском народу прави „сјај“ велеиздаје и велеиздајника

Окупите се и искажите молитвену приврженост светој српској земљи

Овај је свет сасвим сигурно закорачио у посебну динамику, динамику пропасти. Готово да не постоји процес који обећава стабилизацију стања. Напротив, формирају се савезништва која су пре свега савезништва ратних услова.

Окидач великог сукоба

Интересантни су у том смислу моменти на састанку лидера Руске Федерације и Кине у смислу подршке Северној Кореји у борби против САД, тако да је јасно да су разговори усмерени према околностима ратног стања као и развоја догађаја према даљњим сукобима проистеклих из западног хегемонистичког глобализма. Запарво подизање налога за хапшење руског председника Вадимира Путина је закорачивање у сасвим нову сферу сукоба, а то је отворен атак не само на руског председника него на многе друге лидере и то је већ јасна слика окидача великог сукоба. Претње лидеру нуклеарне силе обично значи претње целом корпусу државника.

Паралелно са овим догађајима почиње урушавање светског финанцијског система, иако за сада изгледа да се ради само о западном колапсу. Дакле у САД су пропале четири највеће банке, у Швајцарској је једна од највећих банака прузета од УБС зајмодавца, а европска групација од 600 банака је изгубила 5% тржишне вредности. Наравно да би се разумели светски размери овог процеса подсетимо се ко је све власник и у којим износима државних обавезница западних земаља, посебно обавезница САД. Такођер сетимо се да је и Турска пре земљотреса најављивала као главни стратешки циљ наредног периода решавање доларске валуте, сетимо се и Ирака и Либије и доларских разлога за крваве ратове у тим земљама. Уочимо да већ у Нигерији стара валута не вреди, а у Венецуели много је безвредних новчаница на улицама.

Protests in France over pension reform draw nearly 1 million

                                              Протести у Француској

Истовремено побуна у Француској приказује готово тачну слику у коју ће потонути велики део света када општа криза превазиђе меру трпљења грађана. У сред свих ових догађаја у европском парламенту се позива на прелазак на ратну економију, док Жан Клод Јункер наводи да је разговарао са лидерима других планета који су забринути за будућност ЕУ. Иако лудо, у свему овом нема ништа непланирано нити случајно или другим речима светски рат није лако покренути, потребне су године разарања сваке нормалности и оркестрирања хаоса. А о међупланетарним комуникацијама биће речи у наредном периоду.

Замка велеиздаје

И опет подсетимо се, данас 24. марта пре 24 године почело је бомбардовање Савезне Републике Југославије. Двадесет и две земље су са свим расположивим ресурсима напале државу Европе не бирајући циљеве и тада наочиглед целог света који такав несразмер снага никад није видео одвијала се битка за опстанак слободе у целом свету. Херојство српског народа и свих родољубивих грађана своје отаџбине било је несагледиво и из те „равноправне“ битке происткало је примирје 10. јуна 1999. године. То величанствено херојство у одбрани своје земље можда најбоље описују речи члана моје породице … имају ли ови своје куће … И невероватно се ипак десило, после 78 дана брутални агресор потписује примирје. Двадесет и четири године после, ми се налазимо у замци велеиздаје којом по сваку цену хоће обезвредити ту нову и последњу Термопилску битку овог времена.

Spomenik Milici, devojčici stradaloj tokom NATO agresije, vraćaju na Tašmajdan | Novosti.rs

Хоће опет понизити, погазити, затрти историју српског народа кроз окупационо-издајнички апарат са елементима најгорег психолошког, економског, кримогеног модела терора над једним народом. Али иако изненађен и затечен велеиздајничким ставом многих институција, родољубиви српски народ подиже главу и утеже срце, тражећи начин да искаже своје огорчење. Грађани Србије окупљају се у протесте, скупове, крсне ходове, литије… Међутим мора се признати да постоје и опструктивни процеси, а њима бих назвала све оне предстојатеље скупова који сматрају да поред себе не требају дати предност Србима са Косова и Метохије, новим Обилићима који су на првој линији десетине година а и сада су први устали против велеиздаје. Тако на прошлом скупу 17. марта Срби са Косова и Метохије потегнуше пут Београда, али ето није било места и времена за њих на чувеној бини општег националног окупљања. Зато освестимо се, само они који су само од бомбардовања 24 године истрпели најтежи окупациони терор треба да буду на челу свих скупова и протеста, а посебно ако су пристигли кроз разна искушења на путу од 500 км у главни град. Поставимо већ једном ред у односу на труд, трпљење и храброст и поставимо најбоље испред себе јер ови Срби са Косова и Метохије нису имали куд него да буду најпостојанији браниоци српске државе. Споменимо овом прилиокм и подржимо и утамничене Дејана Петра Златановића и Дамјана Кнежевића, погледајмо само брутална хапшења монаха Антонија у протеклим данима као лични потпис дикататора у лицу тзв. председника Србије Александра Вучића.

А и Ви припадници војних и полицијских синдиката покрените окупљање, зар није најгоре понижавање Ваших настојања и подухвата изречено овим велеиздајничким документом, зар ћете онима који су спремни наплатити сваку жртву српског народа оћутати ову бруку. Дакле окупљајте све који неће да буду део издајничког племена и издајничког рода.

И још нешто браћо и сестре, у свим градовима и српским земљама где сте имали и где нисте имали и литије и крсне ходове, окупите се и искажите молитвену приврженост светој српској земљи, за то имате вечни благослов Светог Саве, свих Немањића и свих косовско-метохијских светиња. Па зар ћемо по француско-немачком плану дати светиње некој тзв. институцији Косова, зар ће наша деца ићи присилно у некакву тзв. војску Косова, зар ћемо учити да смо злочинци, зар ћемо Шиптарима плаћати ратну одштету, зар ћемо дозволити да нас однарођене и отпале институције понижавају својим ћутањем? Објавимо окупљањем целом српском народу прави „сјај“ велеиздаје и велеиздајника. Наравно споменимо и групу грађана пред Скупштином у њихов тихи глас у 990 дана о беди данашњих дана.

„Неће никад велеиздаја бити српско наслеђе. Велеиздаја ће бити срамно рухо САМО велеиздајника!“

Аутор: Гордана Кангрга-Микулић, двоструки магистар електротехнике, иницијатор сам и организатор Сабора Унивезитетских Професора у оквиру којег сте сведоци многих излагања наших цењених професора и доктора наука петком у просторијама Ћирилице

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!