Свет

Невидљиви жиг: Фондација Бил Гејтса развила систем за надзор вакцинације

Ах те вакцине. Таман кад помислимо да не може бити горе  , филантропи милијардери  нас  ‘обрадују  ‘ новим изумом . Овај пут пронашли су начин да нас буквално жигошу при давању вакцина и тај жиг би трајао , за сад , 5 година на телу. Они то наравно раде  ‘зарад нашег добра’ . Идеја је да се спречи по филантропе милијардере  нежељена ситуација да се не може проверити да ли је неко заиста примио вакцину , јер медицински досијеи и чиповане здравствене књижице нису довољни -они се могу фалсификовати или загубити . Жиг остаје .  Ове хорор вакцине су за сад у фази тестирања и прва примена ће бити почетком следеће године у Малавију, Бангладешу , Бенину и Кенији .

Текст који следи је са сајта Спутник и он детаљно појашњава о чему се ради  .
Уредништво Борба за истину

Невидљиви жиг: Фондација Бил Гејтса развила систем за надзор вакцинације

Невидљива „тетоважа“ је патент направљен од полупроводних малих кристала који рефлектују светлост и сијају под инфрацрвеним светлом. Патент ће бити убризган уз вакцине високо-технолошким микроиглама.

Истраживачи ће на тај начин пратити људе и знати да ли су вакцинисани. Микроигла ће остављати траг мастилом, који је видљив под инфрацрвеним зрацима.

„У областима где се картони вакцинација често губе или уопште не постоје, електронска база података је напредак. Ова технологија може да омогући брзу и анонимну заштиту историје вакцинације пацијената. Тако ћемо бити сигурни да је свако дете вакцинисано“, изјавио је научник Кевин Мекхју.

Истраживања је финансирала „Бил и Мелинда Гејтс“ фондација, фондација која се бори за искорењивање полио вируса и богиња у свету, пре свега вакцинацијом.

Научници су већ испробали патент и утврдили да жиг на пацовима остаје видљив девет месеци након убризгавања, док се на људским телима задржава пет година.

наночестице на иглама

„Могуће је да овај приступ у будућности створи нову базу података, посебно у неразвијеним земљама“, наводи истраживач Роберт Лангер.

Фондација „Бил и Мелинда Гејтс“ раније је била изложена критикама због пројекта вакцинације у Индији 2009. године.

Тада је неколико школа у Телангани, које похађају деца из трибалних племена, учествовало у истраживању неколико вакцина против рака материце које су примењене на хиљадама девојчица од девет до 15 година. Девојчице су примиле вакцину „Гардасил“ против папилома вируса у три фазе, под надзором државних здравствених институција. 16.000 девојчица је вакцинисано, али неколико месеци након вакцинације много њих се разболело, а пет девојчица је умрло.

Комитет за здравље и породицу који је истраживао ово тестирање у Индији поднео је извештај 2013. године у ком је наведено да извођење студије није било безбедно. Истакнуто је да су грубо кршене медицинске норме и да су у много случајева деца давала отиске прстију као знак пристанка, иако нису знали о каквом се испитивању ради.

ИЗВОР- https://rs.sputniknews.com/zivot/201912251121403662-nevidljivi-zig-fondacija-bil-gejtsa-razvila-sistem-za-nadzor-vakcinacije/?fbclid=IwAR1hMJbWu-E6N7hlqCGqYt3zD3ynirlY7d_sDZ7WpztEdyVGdkaW6MZux8Q