Србија и србске земље

Не дозволити да нам краду земљу, будућност и наду

Фото: Тањуг/Јадранка Илић

Хоћемо ли преговарати с лоповом који држи у руци део Србије да би га “поклонио“ нашим вековним непријатељима? Да ли се пљачкаши уљудно третирају и моле да врате украдено? Да ли серијским убицама, даје шанса ? Треба да “фино“ одчекамо“ да се дело велеиздаје почини, па да реагујемо? Иако је свима јасно да нелегитимни председник Србије, управо предаје срце домовине, против воље целог народа? AV јавно признаје да прихвата велеиздају која је представљена у “француско-немачком плану“.

Њему под прозор председништва ићи? Показивати колико нас је у протестима? Па он се руга “шетачима“! Он исмејава родољубе и назива их “екстремистима“! Затвара све што је поштено и добро. АV се руга целој Србији у лице – он се јавно исмејава народним посланицима, које је претворио у бескорисне и беспомоћне кловнове. Пљује на сопствену партију коју је водио за нос годинама – изабран као онај који је требао да поништи бриселски спиоразум, он је имплантирао и више него што су они пре њега смели и да замисле. Марфијашки, безобзирно у мраку све нам је покрао и разорио — нема државних институција – сад ће он прави, неку нову државу, без Косова, које није ни укључио у задњим изборима…

С мафијашима овакве природе се нити преговора нити договара. Они се затварају и склањају с сцене да не штете наРоду. То је једини пут да се спаси шта се спасити може. Стрпати мафијаша на место које му пристаје, па ставити проверене патриоте на његово место! Што пре. Што брже…

Предлажем да професор права, Божидар Трифунов Митровић, преузме сву егзекутивну и јуристичку моћ док се не среди и не очисти државни врх од криминалаца. Драгаш, најбољи економиста света, има одличан план, за даље! Имамо Даницу Црнојевић за министера културе. Имамо Јовану за министарку здравља… имамо дивне и поштене људе. А и у тужилаштву има правих… Ионако је “председник“ рекао: “Ако имате боље од мене, ставите их“. Па, ето, имамо, боље од њега.

Браћо и сестре, не дајмо му КиМ да располаже. То је наше. Не дозволити лопурдама с тешким психопатским поремећајима, да нам краду земљу, будућност и наду. АV се као свака лопурда мора трeтирати.
Не дати му да одради оно што је предвидео.

“Нека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић-Пеев
Свима с благословом,
у срБској 7531-ој години, у сухом, 9-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!