Мишљења

Медицина “Новог доба”: Лекарима је данас забрањено лечити!

Ако неки лекар или научник створи нову методу лечења болести, једноставну, коју може користити било који човек, јефтину, тада лекара или убију, или га оптуже и одузму му лиценцу за рад или диплому. Све се то одради релативно лако кад постоји много новца. Могу га сместити и у затвор или се на њега усмерити поткупљени светски научници, њихови представници, којима је задатак оклеветати га и прогласити шарлатаном. Или од њега купити његов проналазак под условом да заборави више на њега. У пракси је то доста распрострањено.

Сергеј Николајевич Лазарев, филозоф, психолог и руски научник каријеру је започео мешањем разних алтернативних путеве излечења човека. Аутор је неколико књига које се преводе по целом свету, но након неког времена схвата да је сва истина о човеку и његовом излечењу од свих болести скривена у Библији, Божјој Речи. Велики је противник данашње медицине јер како каже, живот човека није у рукама лекара данас, већ банкара и новца. Недавно је одржао предавање у Санкт Петербургу где је људима објаснио како медицина функционише данас. Тамо наводи како је лекарима потпуно забрањено лечити, што је потпуни апсурд, а ко се том шаблону успротиви ускоро умире, затворен или деградиран. Наравно, све што Лазарев говори може се видети и у примерима код нас. Ако доктор јавно говори против своје струке, ускоро бива исмејан и проглашен шарлатаном. Циљ свега овога је смањење људи на планети.

Данас лекарима није у интересу ослободити се болести

– Ако, на пример, постоје неке појаве које изгледају потпуно неповезано, како схватити шта се догађа? Да би то разумели, потребно је 3 – 4 ситнице повезати у заједничку тачку, у јединствен логаритам. Тада се јавља оно што ми данас називамо разумевање.

Да би схватили шта је болест треба повезати заједно узроке појаве болести, њену функцију и последице. Када посматрамо како се појављује болест, шта је узрок и како се развија, како завршава, тада можемо схватити шта је болест у суштини. Шта видимо данас? Постоји више од 70 хиљада болести. Медицина се очајнички бори с болестима, а њих је све више. А успеси медицине све су лошији и лошији. У примењеном аспекту постоје нека бриљантна достигнућа, а број тешких болести на планети све више расте. Може се као узрок наводити екологија, може се говорити о стресу, лошој исхрани и смиривати популацију, али је ли то баш заиста тако? Постоји један озбиљан разлог зашто се медицина данас не може носити с болестима. Знате ли који? Медицини није потребно излечење болести. Медицина се болести не жели ослободити. Раније је лекар покушавао све да излечи човека, а сада лекар пружа човеку лек и платне услуге. И што дуже човек болује, тим је више платних услуга. Зато број лекара расте, могућности површног лечења расту, а чињенични резултати све су гори и гори. То јест, ако би се посматрале главне болести, ако би се покушало увидети шта им је заједничко, наћи главни узрок, тада лекари не би били потребни, остало би их неколико, као и неколико метода за све болести. То значи губитак новца и радних места. За савремено тржиште једна од најважнијих идеја, идеологија слободног тржишта су слободна радна места. Што је више радних места, више је новца, више је куповине и продаје што значи да држава цвета. Исто као што је БДП један од главних стубова државе. Што се више пружа услуга становништву, БДП расте. Ако се пола државе разболи, биће им пружене услуге лечења и БДП ће двоструко порасти. Прелеп показатељ.

Медицина је болесна, не може лечити

Дакле, медицина пружа платне услуге, изнутра. Подсвесно њу не занима излечење човека, лекар је незаинтересован подсвесно, није заинтересован за излечење човека, лекар није заинтересован за излечење. Стога пружање услуга расте, разноликост расте, цене расту, појављују се нови лекови, а болести су све теже. Ако човек не жели нешто, то неће узети и неће то користити. Зато се данас људи све више обраћају алтернативним путевима лечења. Недавно сам разговарао с једном женом, она је разговарала с лекаром у Немачкој, веома занимљиве ствари ми је рекла. Медицина је болесна. Због тога је њој тешко лечити човека. Медицина не зна шта је човек, не зна шта је болест. Медицина не разуме узроке разбољевања. Површно – да. Стварно – не. Медицина није само болесна. Шта се обично догађа када човек болује? Он умире. Медицина у неким аспектима реално почиње умирати. Како се то одражава? Вероватно сте приметили да су у последње време посебно у иностранству лекари престали лечити. Идете код лекара јер имате проблем, на пример у Шпанији, Немачкој… У Израелу сам отишао у апотеку купити антибиотик. Дошао сам у апотеку и питао:

– Могу ли се купити антибиотици?
– Не могу, само на рецепт.

Пријем код лекара који ће преписати те исте антибиотике је око 100 долара. У европским земљама човеку који долази код доктора не преписују му лек него коњске дозе антибиотика. Површински ефект је добар, а шта се догађа даље, то је већ друго питање. Доктор гледа у рачунар ако имате неке знакове болести и у том рачунару он налази шему лечења. Ако одступи од те шеме, имаће проблема. Зато лекар не лечи већ је лекар додатак рачунара. Он прописује оно за шта га неће оптужити. У Русији сада та тенденција иде релативно брзо, ви то знате. Могућности лекара су све суженије, с једне стране. С друге стране, 10 – 15 % лекара добија за прописане лекове новац од фармацеутске компаније. Због тога се прописују скупи лекови који нису увек ефикасни.

Немци се успротивили; почели лечити

 Шема је врло једноставна: Тржиште управља светом. Тако лекари престају лечити. Они су инструмент, додатак рачунара. У суштини, они су инструмент фармацеутских компанија које продају своју производњу. У Немачкој се појавило удружење лекара који су покушали променити ту тенденцију. Треба одати признање Европљанима, они имају системско мишљење и имају храбрости тражити промене. Дакле, Немци који релативно систематично мисле, шта су учинили? Лекари су почели схватати ситуацију: Зашто је лекарима забрањено лечити? Зашто морају обавезно радити по шеми која је изложена у рачунару? Испоставило се да се доктор боји спровести особно лечење, зато што ће га оптужити. Ко ће га оптужити? Осигуравајуће друштво. Зашто ће га оптужити осигуравајуће друштво? Из било ког разлога – због било ког одступања од стриктног шаблона. Зато што осигуравајуће друштво ради у пару с фармацеутском компанијом. Осигуравајуће друштво се договара с фармацеутима које лекове треба продавати. То се уноси у правни регистар и затим лекар не може ништа учинити. То немачко удружење лекара тужило је фармацеутске компаније и осигуравајућа друштва. Добило је на суду. Сада је дозвољено, само представницима тог удружења лекара, да стварно лече. То јест, осигуравајућа друштва и фармацеути су у одређеном степену изгубили власт над њима. Почиње права медицина. Шта се закључује? Када у основи неке функције не лежи љубав и морал већ новац, функција умире. Исто као што сада умире данашња цивилизација. Ако је раније главни импулс била љубав, вера, религија и морал, сада је главни импулс новац. У складу с тим видимо деградацију. Медицина се деградира и умире зато што њен циљ није да помогне човеку, већ да заради новац. Ако желимо помоћи човеку морамо разумети шта је човек у суштини. Човек је пре свега божанска искра, то је вечна душа, а потом свест и тело. Значи да би се излечио, човек пре свега треба помоћи његовој души. Када се медицина замисли о постојању душе и њезиној помоћи, тада ће оживети и неће умирати. За сада видимо супротну тенденцију. У мање од месец дана 8 лекара пронађено мртво под врло сумњивим околностима.

Ко се успротиви, биће убијен

Шта се сада догађа? У целом свету власт држе фармацеутске компаније, осигуравајућа друштва и банке. Осигуравајућа друштва су тесно повезана с банкама. Иде заједнички бизнис као резултат тога; шта је корисно осигуравајућим друштвима и фармацеутским компанијама доспева на тржиште. Ако неки доктор створи нову методу лечења болести, једноставну, коју може користити било који човек, јефтину, тада доктора или убију, или га оптуже и одузму му диплому. Све се то одради релативно лако кад постоји много новца. Могу га сместити и у затвор или се на њега усмере поткупљени светски научници, њихови представници, којима је задатак оклеветати га и прогласити шарлатаном. Или од њега купити његов проналазак под условом да заборави више на њега. У пракси је то доста распрострањено. То јест, ефикасне методе лечења обустављају се у стадијуму истраживања или примене, фармацеутске компаније стриктно стоје на стражи не дозвољавајући могућност излечења човека. Интереси фармацеутских компаније се поклапају не само с интересима осигуравајућих друштава него и банака. С обзиром на то да банкари сада владају светом, да би владали светом банкари морају популацију на земљи смањити до највише две милијарде. Зато ефикасно лечење људи није корисно малигном тумору који се зове Међународно банкарско удружење.

 Извор: http://www.globalmediaplanet.info/medicina-novog-doba-lekarima-je-danas-zabranjeno-leciti/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!