Србија и србске земље

Како Велеиздајник и Узурпатор може да буде неутралан, када су га на власт довели крсташи

Неутралан

Фото: Тањуг-Валић

Шизофрена политика узурпатора ми је јасна.

Усаглашена је са његовом шизофреном личности.

Која патолошки лаже, изврће и нема никакве доследности.

Нема никаквог стида, срама и гриже савести.

Како да верујемо ратном хушкачу и ратном профитеру, шовинисти и радикалном екстремисти, шибицару и носачу пивских гајбица који је преко ноћи постао пацифиста, ЕУ фундаменталиста и корифеј неолиберализма?

Како да верујемо некоме ко свакога дана крши устав?

Како да верујемо некоме ко, после признања од стране Руске Федерације Доњецка у Луганска, једно прича у Монаку, да би сутрадан причао нешто сасвим друго у Србији, где увелико учествује у изборној кампањи и поново облачи своју националну униформу да би се показао као патриЈота?

Зар ви, господо другови, заиста верујете том преваранту, који је увео личну тиранију и култ личности, који је срушио Републику и Демократију и који плаћа своју лажну опозицију?

Притиснут немилосрдним Западним крсташима да испуни своје обавезе, због којих су га пре десет година довели на власт,  почео је да прича о неутралности.

Одмах су му се придружили, крештећи са својих државних и научних функција, читава јата  шарених идеолошких папагаја, плагијатора, преписивача и понављача, који, глупо и досадно,  примитивно и нападно, понављају његове испразне и бесмислене речи.

Неутралност?

Како Велеиздајник и Узурпатор може да буде неутралан, када су га на власт довели крсташи, прогласили су победу његовог председничког кандидата три сата пре затварања биралишта, поставили му агенду за уништавање Србије, коју он мора да испуни или ће га заменити неким новим намесником?

Како Велики Лажов и Преварант може да буде неутралан, када у свим државним службама седе припадници страних обавештајних служби који контролишу како се спроводи зликовачки план за уништавање Србије?

Како Србија може да буде неутрална, када НАТО официри седе у нашем Генералштабу, издају наређења и контролишу нашу војску, плашећи се да се поново не осмели неки Апис са групом незадовољних официра и преузму ток историје у своје руке?

Како Србија да буде неутрална, када криминална власт и поткупљива опозиција имају истог Газду за чију се наклоност отимају?

Како да Србија буде неутрална, када корумпирана власт и продана опозиција тврде да је њихов циљ банкротирана и распаднута ЕУ, када упорно урлају да се боре за пропали европски пут и примену штетних европских начела за покоравања држава и народа?

Како Србија да буде неутрална, када председника државе, премијера и читаву владу постројавају комесари из Брисела  и обећавају им отварање неких нових поглавља, која никада нећемо моћи да испунимо?

Како Србија да буде неутрална, када се задужујемо таквом брзином да би власт прикрила истину о банкроту државе, када поткупљују бираче и када чиновници ММФ-а и Светске банке управљају нашом НБС и нашим финансијама?

Да ли заиста Узурпатор мисли да су крсташи глупи и да ће их превеслати пропагандном причом о неутралности?

Они могу све да му толеришу до априлских избора, када очекују његову нову победу и када ће га притиснути да уведе санкције Русији, јер мора да испуни све обавезе које је преузео на свом промашеном путу у распаднуту ЕУ-бриселску монархију.

Неутралност?

Крсташи имају логику мафијаша.

Ако им се не покориш, они те ликвидирају.

Милошевић и Ђинђић то нису разумели.

Они су били убеђени да могу да надмудре крсташе.

Велика грешка.

Зло се не може надиграти глумљењем већег зла.

Зло се једино може победити ако не сарађујете са њим и ако бранити моралне принципе Добра.

Узурпатор је упао у велику замку.

Покушаће да се извуче тако што ће државу и народ да жртвује.

Ми на то не смемо да пристанемо.

Верујем у слободарски и правични дух српског народа.

Koји ће бити на великом искушењу.

Наредних месеци.

Судбина Узурпатора ме уопште не занима.

Дао је себе да уђе у коло са њима, сада хоће да заложи државу и народ да би себе спасио.

Није разумео шта се у свету дешава.

Није визионар, већ паланачки ђилкош.

Хтео је да седи на две столице и да глуми ЈБТ.

ЈБТ – Јосип Броз Тито.

Али, он није дорастао тој историјског улози да игра на равнотежи блокова великих сила.

Пристао је да буде потрчко крсташа.

Казна га стиже.

Аутор: Бранко Драгаш

Извор: Драгаш.биз

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!