Србија и србске земље

Kако се протест против насиља претвара у протест за насиље

Слово о протесту против насиља или како се протест против насиља претвара протест за насиље!

Сви смо сведоци најмасовнијих протеста од 5. октобра против издајничког режима. На први поглед то охрабрује. Народ је устао против режима огрезлог у издаји, корупцији непотизму, диктатури итд. дуг би био списак да настављам. Али по ко зна који пут Западни блок, коме су револуције изнутра већ деценијама доктрина ратовања, овај оправдан револт народа каналише у корист својих политичких интереса.

Амерички НАТО блок већ деценијама уназад усавршава методе меког ратовања, па смо видели на десетине смењених влада обојеним револуцијама. На својој кожи смо осетили чари ненасилних креативних и забавних протеста за време Милошевића, а један од њихових креатора Срђа Поповић се прославио, па је наставио да „усрећује“ свет својим креативним методама ненасилног отпора лидерима који нису послушни његовом послодавцу.

Поново је дошло време да историја понови несрећном народу који је лако заборавља, који се уопште не сналази у партијском систему који не одговара његовом менталитету. Као захтеви протеста наведени су: Оставка министра полиције, директора БИА, оставка РЕМ-а, одузимање националних фреквенција Пинку и Хепију, укидање ријалитих…

Оставка министра полиције и директора БИА ништа неће променити, на њихово место ће доћи сличне марионете, а систем остаје исти. Оставка РЕМ-а је им је важна јер је председница РЕМ-а Оливера Зекић (мали Вучић) изјавила да неће дозволити да Нова С и Н1 добију националну фреквенцију док је на тој позицији. Укидање Пинка и Хепија јер су Вучићеви медији.

Укидање Пинка је у потпуности јасно јер емитује ријалите. Али интересантно је зашто траже укидање Хепија када тамо за сад нема ријалитих. Поред блискости режиму Хепи је окаратерисан као „проруски медиј“, несумњиво је то већи грех од ријалитих. Једина тачка која је конкретна и меродавна је укидање ријалитих.

И тако је злоупотребљена смрт деце зарад спровођења западних интереса у Србији. Да се заиста боре против насиља не би се само бунили против извора насиља које долазе од власти. Већ би постојала тежња за смањивање западних „вредности“ у земљи, које долазе до нас преко Холивуда, кинеског Тиктока и разних других медија, будући да су оне кључне за ове немиле догађаје.

Не би се само само тражили укидање Пинка и Хепија због промоције примитивизма већ и против ЦИА медија Нова С која тако свесрдно преноси „узвишене“ западне „вредности“ попут Европског првенства у сексу. Бунили би се и против другог ЦИА медија аутошовинистичке Н1 која о Ђоковићу и Јокићу пише о о држављанима Србије, док неког убицу или неког негативног лика (из Србије) непогрешиво називају Србином.

У том случају прозападни посланици пре него што би подигли фотографије снобовских глумаца којима ни длака са главе не фали подигли би фотографије Душана Обреновића на смрт претученог или утамничених Милуна Луна Миленковића и војника са кошара Синишу Јефтића. Обавезно би била тачка протеста заштита наше деце на Космету над којим врше насиље њихови послодавци. А овако они носе заставе окупатора који је истински источник отвореног насиља на Космету, али и суптилног у Србији, будући да су убице биле надахнуте њиховим вредностима.

Кад се подвуче црта све што власт каже за опозицију тачно је, а што каже опозиција за издајничку власт тачно је. Последица ових притисака запада ће бити увођење санкција Русији било од стране власти или новог режима, а тај потез ће као последицу имати баснословни раст цена горива, струје, али и других намерница… А што се насиља тиче оно ће се повећати насиљем над нашим народом на Космету, али и преко меке моћи, тј. ширења њихових вредности у Србији.

И као по правилу, по пророчким речима светог владике Николаја:

„Закукаће Срби у невољи;

Ал се живог Бог неће сетити;

Нити Бога, нити својиех греха.“

Аутор: Милан Бојић, историчар

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!