Србија и србске земље

Јасеновачким жртвама замагљују поглед на извршену велеиздају

Фото: Тањуг
Евроунијата Вучић и екумениста Порфирије јединствени у издаји

С гнушањем и гађењем, чудили смо се исценираним медијским манипулацијама које данима покривају једну те исту причу око ПРИВАТНЕ посете АVa Јасеновцу – прича је убачена да би се сакрио скандал око траспорта срБског оружја украјинским авионом. Сумња да “председник“ вара цео наш народ глумећи нам пријатељство с Русијом, док нам иза леђа, изневерава јединог пријатеља, не сме да се обелодани. А AV ћути као заливен о том страховитом, још неописаном скандалу. Очигледно, председници данас морају бити добри глумци, чак и прoфесионални, као Зеленски, Риган, Макрон… јер је лаж постала глобална у овој периоди коју официјано и зову “периода после Истине“ (“post-truth period). 

На потуно истоветан, одвратан начин, сада се и патријарх ставља у лажну одбрамбену позицију наших жртава у NDH. Код нас је до сада био невиђен патријарх – глумац; али, ето и то доживесмо Неко писмо од хрватских негациониста геноцида треба да нам опет замагли поглед на ИЗДАЈУ СРБСКИX НАЈСТАРИЈИХ СВЕТИЊА У МАКЕДОНИЈИ. Наслови понизних новина без инвестигационог журнализма и без србске речи, скривају, све у истом тону, с истом темом, велеизданичку причу о Старој Србији. За то време, македонски нарoд стоји на улици и бори се против наметнуте булгаризације – немачка дипломатија је дала знак да Македонци морају да се одрекну своје историје, свог језика и да прихвате бугарску верзију историје ! Cамо наша дијапора која чита немачке новине, може да види с којим поносом, германска медија пишу о наређивању Шолца балканским народима. Они не скривају да су тражили од Македонаца да се одрекну себе и да је продана не-народна скупштина у Скопљу то прихватила. “Наша“ медија су донела само сенке од приче, без објашњења позадине и правих дешавања. А све је почело, као што знамо с “великом радошћу“ гнусног патријарха који нам је објавио глатку и изненадну предају срБских светиња који је срБски народ крвљу градио по македонским просторима. Предаја је одрађена управо после посете  немачких газда нашој влади – ти исти су условили сопствену посету с забраном приласка Лаврова нашој земљи. И гле чуда – Лавров, као, није могао да дође…  а Немци су могли…и чак “да с строгим тоном“ (према немичким медијима) даjy наредбе Srbiji.

Послушни психопата на месту “председника Србије“ одмах је скокнуо на извршење велеиздајничких радњи – наша медија скривају од народа његове сплетке и страховита дела. Овај не-вучић је и довео “патријарха“  из хрватских предела који тајно воли загребачку усташку атмосферу (према сопственој изјави о музици коју слуша: Arsen Dediceve песма: “Tајно волим Zagreb“). Паполубац, велеиздајник наше вере и мисли, још и пре него што је дошао на столицу у Патријарши, био је познат као ватикански човек. Само као такав је могао бити, под вучићевим надзором, изабран да дође на место где се може издати и македонска стара Србија. 

Хитлерови и папини снови о поробљавању Срба постадоше јава – балкански мафијшки ћифћирићи, потршци и плаћеници издадоше славне нам претке и предаше у тишини медијског мрака оно што нам је најсветлије. Али Германци не знају, можда наслућују, да народ још не зна шта се дешава! Јасеновачким жртвама и нашом настрадалом дечицом нам замагљују поглед! Скривају своје сотонске игре.

Неморални пајташи, папољубац и АV, завршише у тишини предају и сад чине све да ВИ НЕ ДОЗНАТЕ ШТА СЕ ДЕСИЛО. 

Наш проруски народ се сећа своје историје. Али, ако не устане у одбрану срБства у Македонији, ЦГ, БиХ, Крајини… биће стављен у исту позицију коју данас Срби у Македонији доживљавају. И срБско биће и његова Историја су управо мета германских освајача, баш као што беху некад мете немачкиx нацистa, хабсбургшкиx империјалистa, турскиx освaјачa, ромскиx сатанистa…  С поткупљеним председницима и патријарсима, модерни nacisti поробљавају нарoде без опаљеног метка. 

А и ми би могли да се њих отарасимо, без оружја и ратова – народним судом, за велеиздају! Тужбом против Немачке за актуелна и прошла мешања у наше сфере ! Тражењем признања геноцида над нашим народом y NDH! Потражњом за отштету за ватиканско-усташке сотонске злочине описане само по јеврејским медијама: 

https://www.jpost.com/features/in-thespotlight/mass-grave-of-history-vaticans-wwii-identity-crisis

Борба за Истину, предходи победи Правде. Време је да наш Бог Правде осветли ове просторе и засија свом снагом над свим медијима света. “Нека борба буде непрестана“, како рече највећи Србин с Ловећена. 

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7530-ој години, 25-ог жетвара (јула)

С благословом.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!