Мишљења

11 фабрика смрти у Украјини

Вакцининих – девет од десет!

Агенција за смањење претњи Министарства одбране (ДТРА) финансирала је 11 био-лабораторија у Украјини, која се граничи са Русијом.Украјина нема контролу над војним биолабораторијама на својој територији

Људски лемури широм света, који су до скора на својим ”профилима”тражили смрт за ковидиоте и друге порицаоце ”науке” и вакцине поново су у рату до гуше, само што је овог пута њихов ”праведни” гнев усмерен на Путина и сваког Руса редом.

Лемури су своје ”дигиталне идентите” обукли у Украјинску заставу што је сада улазница за заводљиви свет мржње где се може без одговорности нападати, денуцирати и понижавати свако за кога ти се учини на му се из уста ”осећа” боршч или вотка и наравно за таквог је исправно тражити и спровести праведну казну.

Мржња као врлина – нови(стари)је културни концепт запада који сада ”мрежама” метастазира светом. Мржња је формирала један потпуно нови свет произвољности баш као је до јуче то јуче чинила ”званична” Фаучијева и Конова наука.

Усапуњани лемурски примати, чију врсту које иначе карактерише да су подједнако вешти у верању по дрвећу и пливању по сваквој течности ,изабрали су ”ново брдо где има ваља умрети” у двобоју са Русима оставивши незгодни Ковид да сахрањује људе на миру.
Вирус короне и сви други били би заиста заувек заборављени и покопани са оних преко 40 одсто вишка смрти од у 2021 и 2022.. од када ”спашава”вакцина да Руси и Кинези не дрмају ”кавез”вирусима, то у Уједињеним нацијама.”

У Њујорку – потврђено нису свесни

Мадам Изуми Накамицу подсекретар УН за разоружање упорно понавља:
УН-у није свестан ниједног биолошког програма наоружања у Украјини!
А Руски амбасадор Василиј Небензја баш као амерички кандидат за председника 2016 Тулзи Габард имају исте документе у рукама:

Споразум Сједињене Државе-Украјина о спровођењу биолошког истраживања оружја на украјинској територији, од 2005.

Људски лемури ”у заставама”, на вирусе сада гледају другачије .
Постоје праведни вируси који су се демократски размножавали у Кијевској земљи са пламенитом намером да дођу главе човеку и народу који, како се управо показује- заслужује да умре.
Лемурима такође, извештаји о њиховом до јуче омиљеном корона вирусу и вакцинама изгледају потпуно ”пасе” јер у тим извештајима нема баш ништа што би се могло употребити против Путина.

Умире 90 одсто вакцинисаних

Међутим.
Влада Уједињеног Краљевства у шокантном извештају потврдила је да се 9 од 10 смртних случајева повезаних са КОВИД-19 у „омикрон“кризи везује за људе који су вакцинисани.
Велика Британија у којој сем Фајзера,Модерне и Џонсон и Џонсон „ради“и АстраЗенека признаје да је 90 процената смртних случајева је у последње време утврђено код потпуно вакцинисаних људи.

Извештач Искпоза указује да је у тренутку када је свет био ометен руском инвазијом на Украјину, влада у Даунинг стриту тихо објавила извештај који потврђује катастрофу наратива о Ковид заштити.

Недељник Икспоз корак по корак, објашњава како подаци прикупљени од 24. јануара 2022. до 28. фебруара 2022. подржавају ову тврдњу. Све у свему, било је 1.086.434 случајева КОВИД-а код вакцинисаних особа, што је чинило 73 одсто свих случајева у том периоду. Међутим код умирања 89 одсто њих је примило вакцину.

Из Сједињених Држава, подаци су другачији. Ово може бити у великој мери последица дефиниције ЦДЦ-а која се користи за идентификацију ко је „вакцинисан“.Јер код њих су само троструко вакцинисани“вакцинисани“ и подаци у САД ће вероватно постати још оскуднији у наредним недељама и месецима.

Поред тога што ЦДЦ крије податке, Министарство здравља и социјалних услуга (ХХС) је почетком фебруара тихо одлучило да престане да бележи смртне случајеве који се приписују КОВИД-19!

Растући број смртних случајева који се може повезати са вакцинама КОВИД-а је незгодна истина за здравствене агенције које су промовисале масовну вакцинацију експериментом генетске терапије. У ономе што се чини као одговор на ове податке, Здравствене и људске службе (ХХС) одлучиле су да обуставе захтеве за извештавање болница и установа за акутну негу о смрти од КОВИД-19.

У Америци више од ковида не умире нико

Неименовани званичник НХС у разговору са репортером америчке ТВ признао је да је агениција престала да извештава о смртним случајевима у болници од КОВИД-19 назвавши тај потез „неразумним“.
Званичник је додао: „То је једини конзистентан, поуздан и ефикасан скуп података на савезном нивоу. Деведесет девет посто болница пријављује 100% података сваког дана.“ЦДЦ крије податке, плашећи се колебања и погрешног тумачења.

Али није ово једина алхемија којом се бави ЦДЦ. Мајстори из Атланте управо су уклонили су десетине хиљада смртних случајева повезаних са КОВИД-19, укључујући скоро четвртину смртних случајева које је су наведене међу особама млађим од 18 година.
Здравствена агенција је тихо извршила промену на својој веб страници за праћење података 15. марта.
„Подаци о смртним случајевима су прилагођени након отклањања логичке грешке кодирања. То је довело до смањења броја смртних случајева у свим демографским категоријама“, наводи ЦДЦ на сајту.

Жртвовање деце „логичка грешка“

До поправљања“логичке грешке“дошло је пошто су многи лемури у САД следећи своју агенцију одвели децу под шприц.
Да подсетимо,докторка Рошел Валенски, директорка ЦДЦ-а, у новембру 2021. служила се лажним подацима док је тражила да стручни панел препоручи вакцинацију за сву децу узраста од 5 до 11 година.
Пре промене, ЦДЦ је навео 1.755 деце која су умрла од КОВИД-19 заједно са отприлике 851.000 других, према Кели Кронерт, становнику Џорџије која је пратила ажурирања.
Ажурирање је показало да је ЦДЦ смањио 416 смртних случајева међу децом и преко 71.000 на другим местима, достигавши укупно нешто мање од 780.000.

ЦДЦ је претходно прилагодио број смртних случајева у августу 2021. „након идентификације неслагања података“.

У збиру НЦХС-а, који је састављен на основу умрлих, тренутно се наводи 921 смртни случај који укључује КОВИД-19 међу децом(процењује се да их има 93 милиона) и око 966.000 смртних случајева од КОВИД-19 међу другим старосним групама.

Добра колера од бољих родитеља

Образац успостављен у САД и Европи да је битно да је народ на неког киван и да кипти у праведном бесу овог пута успео се на до сад неслућене висине. Лемури у заставам су спремни да ратују само да се сакрије порекло њихових научних и оправданих микроба.
Дилијана Гараџијева зове се истраживачка новинарка која се јавно приватним америчким био лабораторијама у окружењу Русије и Кине бави од 2005.
Каже:
Америчка војска редовно производи смртоносне вирусе, бактерије и токсине чиме се директно крши Конвенција УН о забрани биолошког оружја.Стотине хиљада несвесних људи систематски су изложени опасним патогенима и другим неизлечивим болестима. Научници који се баве био ратовањем, користе дипломатско покриће, тестирају вирусе које је направио човек у биолабораторијама Пентагона у 25 земаља широм света.
Ове америчке биолабораторије финансира Агенција за смањење претњи одбране (ДТРА) у оквиру војног програма вредног 2,1 милијрду долара – Cooperative Biological Engagement Program (CBEP), а налазе се у земљама бившег Совјетског Савеза као што су Грузија и Украјина, Блиски исток, Југоисточна Азија и Африка.

Грузија лидер у лудилу

Лугар центар је биолабораторија Пентагона у Џорџији. Налази се само 17 км од америчке војне ваздушне базе Вазиани у главном граду Тбилисију. Задатак за војни програм су биолози из Јединице за медицинска истраживања америчке војске у Џорџији (USAMRU-G) заједно са приватним извођачима. Лабораторија нивоа 3 биолошке безбедности доступна је само грађанима САД који имају безбедносну дозволу. Они су добили дипломатски имунитет према Споразуму између САД и Грузије о сарадњи у области одбране из 2002. године.
Споразум између САД и Грузије даје дипломатски статус америчком војном и цивилном особљу (укључујући дипломатска возила), који ради на програму Пентагона у Грузији.
Информације добијене из америчког регистра савезних уговора појашњавају неке од војних активности у Центру Лугар – међу њима истраживање биоагенса (антракс, туларемија) и вирусних болести (нпр. Кримско-конго хеморагична грозница), и прикупљање биолошких узорака за будући експерименти.
Агенција за смањење претњи одбране (ДТРА) је велики део посла у оквиру војног програма препустила приватним компанијама, које нису одговорне Конгресу и које могу слободније да раде и да се крећу у складу са владавином закона. Америчко цивилно особље које обавља послове у Центру Лугар такође је добило дипломатски имунитет, иако нису дипломате. Дакле, приватне компаније могу обављати посао, под дипломатским покрићем, за америчку владу, а да нису под директном контролом државе домаћина – у овом случају Републике Грузије.
Ову праксу ЦИА често користи да би обезбедила покриће за своје агенте. Три приватне америчке компаније раде у америчкој биолабораторији у Тбилисију – CH2M Hill, Battelle i Metabiota. Поред Пентагона, ови приватни извођачи врше истраживања за ЦИА и разне друге владине агенције.
ЦХ2М Хилл је добио ДТРА уговоре од 341,5 милиона долара у оквиру Пентагоновог програма за биолабораторије у Грузији, Уганди, Танзанији, Ираку, Авганистану, југоисточној Азији. Половина ове суме (161,1 милион долара) додељена је Лугар центру, према грузијском уговору. Према ЦХ2М Хиллу, америчка компанија је обезбедила биолошке агенсе и запослила бивше научнике за биолошко ратовање у Центру Лугар. Реч је о научницима који раде за другу америчку компанију укључену у војни програм у Џорџији – Battelle Memorial Institute.

Ниска од 11 фабрика смрти

Агенција за смањење претњи Министарства одбране (ДТРА) финансирала је 11 био-лабораторија у Украјини, која се граничи са Русијом. Украјина нема контролу над војним биолабораторијама на својој територији. Према Споразуму између Министарства одбране САД и Министарства здравља Украјине из 2005. године, украјинској влади је забрањено јавно откривање осетљивих информација о америчком програму, а Украјина је обавезна да пренесе америчком Министарству одбране (ДоД) опасне патогене за биолошке истраживања. Пентагону је одобрен приступ одређеним државним тајнама Украјине у вези са пројектима по њиховом уговору.

Међу низом билатералних споразума између САД и Украјине је и оснивање Научно-технолошког центра у Украјини (СТЦУ) – међународне организације коју углавном финансира влада САД и којој је додељен дипломатски статус. СТЦУ званично подржава пројекте научника који су раније били укључени у совјетски програм биолошког оружја. Током протеклих 20 година СТЦУ је уложио преко 285 милиона долара у финансирање и управљање око 1.850 пројеката научника који су претходно радили на развоју оружја за масовно уништење.

Једна од лабораторија Пентагона налази се у Харкову, где је у јануару 2016. најмање 20 украјинских војника умрло од вируса сличног грипу за само два дана, а још 200 је хоспитализовано. Украјинска влада није известила о погинулим украјинским војницима у Харкову. До марта 2016. године пријављено је 364 смртних случајева широм Украјине (81,3% узрокованих свињским грипом А (Х1Н1) пдм09 – истим сојем који је изазвао светску пандемију 2009.).
Према обавештајним информацијама ДПР-а, америчка биолабораторија у Харкову процурила је смртоносни вирус.

Веома сумњива инфекција хепатитисом А брзо се проширила за само неколико месеци широм југоисточне Украјине где се налази већина биолабораторија Пентагона.
Од јануара 2018. године у украјинском граду Николајеву хоспитализовано је 37 особа због хепатитиса А. Локална полиција је покренула истрагу о „зарази вирусом људске имунодефицијенције и другим неизлечивим болестима“. Пре три године више од 100 људи у истом граду заражено је колером. Обе болести су наводно прешле контаминираном водом за пиће.
У лето 2017. 60 особа са хепатитисом А примљено је у болницу у граду Запорожју, а узрок ове појаве још увек није познат.
У Одеској области, 19 деце из сиротишта је хоспитализовано због хепатитиса А у јуну 2017.
У Харкову је у новембру 2017. пријављено 29 случајева хепатитиса А. Вирус је изолован у контаминираној води за пиће. Једна од биолабораторија Пентагона налази се у Харкову, која је окривљена за смртоносну епидемију грипа пре годину дана која је однела животе 364 Украјинаца.
Прва епидемија колере по доласку био лабораторија из САД у Украјину погодила је ову земљу али и Русију 2011. и то новом високо вирулентна инфекција 2011.
Друга епидемија погодила је земљу 2014. године када је пријављено да је више од 800 људи широм Украјине оболело од ове болести. У 2015. само у граду Николајеву регистровано је најмање 100 нових случајева.

Нова високо вирулентна варијанта узрочника колере Вибрио колера, са великом генетском сличношћу са сојевима пријављеним у Украјини, погодила је Москву 2014. Према генетској студији Руског истраживачког института против плака из 2014, сој колере изолован у Москви био је сличан бактерије које су изазвале епидемију у суседној Украјини.

Аутор: Драган Вујичић

Извор: https://www.in4s.net/vakcininih-devet-od-deset/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!