Свет

Пуковник ГРУ Владимир Квачков: КОРОНАВИРУС – ЛАЖНА ПАНДЕМИЈА И ГЛОБАЛНА СПЕЦОПЕРАЦИЈА ЗАКУЛИСНИХ СИЛА

Поштовани читаоци, представљамо вам видео-снимак, који је за само четири дана већ добио преко 5 милиона прегледа, у коме истакнути аналитичар руског Центра за војно-стратешка истраживања Генералштаба војске РФ – пуковник Владимир Квачков, укратко анализира светску психозу изазвану коронвирусом и даје конкретне закључке. У наставку је превод најзначајнијих његових теза. Погледајте, траје само 16 минута…

Укратко, ово су његове тезе:

„1. Нема никакве пандемије, то је лаж.

2. Панику око коронавируса треба посматрати у светлу операције глобалних сила: религиозних, политичких, финансијских, економских и националних.

3. Пандемија, које нема, је глобална стратешка специјална операција. То је командно-штабна вежба светске закулисе, са циљем задобијања потпуне контроле над човечанством. То је позадина појаве коронавируса. Светска закулиса, нарочито финансијска, има за циљ смањење броја становништва на земљи. По њима, нас је превише на планети. Њих треба да буде око сто милиона и још послуге, максимално око једне милијарде на земљи.

Зато су појава коронавируса и економска криза, која иде одмах за њим – нераздвојно међусобно повезане.

Да би натерали људе да престану да се крећу по целом свету, да би укинули политичке слободе, политичким средствима је то практично немогуће. Постоје различити устави и људи су навикли на одређена политичка права и сматрају да ће тако бити вечно. Први покушај да се људима ограниче политичка права, био је 11. септембра 2001. године… После тога је објављена глобална борба са тероризмом“.

Даље он наводи како је фалсификован напад на Куле близнакиње у Њујорку, тј. да су авиони били даљински навођени да ударе у небодере, што је фиксирао руски центар електронског надгледања на Куби, који је после тога затворен. Такође, напад на пентагон и Белу кућу су били исценирани, тога није било јер није било никаквих остатака авиона, нити доказа.

„Данас, та иста светска закулиса, жели да оде корак даље у укидању политичких права људи и зато је измишљен коронавирус. Јер данас од њега умире дневно у целом свету око 300 људи. На 7,5 милијарди људи, то је ништа. Наравно, жао нам је сваког човека.

Ради се о командно-штабним вежбама светске финансијске, либералне закулисе – да укину политичка права, да се људи застраше. То је други задатак. Први је да се смањи број људи на планети. Трећи задатак је финансијски. Постоји финансијски мехур, нереалне, виртуалне економије, који сада износи један квадрилион и двеста трилиона долара. Тај мехур сада треба да се издува. Због тога ће сада опет доћи до „стезања каиша“, пада економија итд.

Притом, погледајте, Кинези су сада јавно рекли да је коронавирус вештачки створен. То је научно доказано. Постоје, наравно, мутације вируса, и оне су случајне. Али кад вирус има РНК са јасно одсеченим делом генома, у који је убачен други геном и тако три-четири пута, онда је очигледно, као што су и рекли кинески научници, да је то вештачки створен вирус. То је што се тиче вируса у Вухану. Тамо су имали две варијанте. А шта је било у Италији? Зашто је у Италији опаснији вирус? У Италији сваке године од грипа, упале плућа, туберкулозе, хепатитиса итд. умире по сто пута више. Али то се не спомиње, већ се истиче политичка, психо-информациона пропаганда, психо-информациона специјална операција глобалних медија, који сада шире ужас.

Према тој медијској пропаганди се треба односити као према спецоперацији глобалних командно-штабних вежби.

И сада они гледају: ко се потчињава, а ко не. Кина је завела драстичне мере. Друг Си је отишао у Вухан и завео ред. Он је средио прозападну, проамеричку опозицију, која је орјентисана на Америку, на новац, а доларе, а која је била у Вухану. Они су покушавали да искористе коронавирус за добијање неких политиких и економских користи. Си их је све поставио на место и вирус се сада практично завршава у Кини.

У Европи он почиње. Ми сада као војни обавештајци посматрамо ко и шта ради. Кина и Европа су два економска противника Америке. И ту су убацили тај вирус.

Вирус, дакле има четири задатка која решава:

1. Религиозни – смањење броја људи на свету.

2. Политички – укидање политичких слобода.

3. Финансијски – издувавање финансијског балона.

4. Решавање гео-економских противника Америке.

То је оцена епидемије короне са тачке гледишта сарадника Центра за војно-стратешка истраживања Генералштаба војске РФ.

– Какве су ваше прогнозе? Које још земље могу да осете притисак од коронавируса?

– Наравно – Русија. Зато што Русија за Америку није економски конкурент. Сада су главне снаге светске закулисе усмерене на дезорганизацију Кине и Западне Европе. Русија је за њих циљ по тачки бр. један – смањење броја становника и чишћење територије. То је пред нама.

– Можете ли нам дати неки савет како да се заштитимо?

– Ја вам могу рећи, иако нисам лекар, као војни епидемиолог и паразитолог, да док се не ослободимо унутрашњих паразита, ми се нећемо изборити са спољашњим непријатељем.

Извор: borbazaveru.info

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!