Природа и здравље

Елиминација душе медицином

Фото: EPA-EFE/Marko Đoković; Foto2: Pixabay/Geralt

Пре 100 година Рудолф Штајнер је написао:

„У будућности ћемо елиминисати душу са медицином. Под изговором здравља, људско биће ће бити третирано вакцином, по могућству одмах по рођењу, како не би развило мисао о постојању душе и духа.Тај задатак уклањања душе човечанству биће поверен материјалистичким докторима.

Данас су људи вакцинисани против ових и оних болести, а у будућности деца ће бити вакцинисана са супстанцом која је произведена тачно са намером да људе заобиђе „лудило“ духовног живота. Модерни човек ће бити изузетно паметан, али неће развити свест, и то је истински циљ неких материјалистичких кругова.

Са таквим вакцинама може се постићи да се етерично тело ослободи од физичког. Једном када је етерично тело одвојено, веза између свемира и етеричног тела ће постати изузетно нестабилна, човек постаје аутомат, зато што физичко тело човека на земљи мора бити подупрето духовном вољом.С тога вакцина постаје попут анималистичке силе, човек се више не може ослободити наметнутог материјалистичког осећаја. Постаје материјалан по конструкцији и више се не може дићи у духовно.“

Аутор: Рудолф Штајнер (1861 – 1925)

Извор: Фејсбук

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!