Природа и здравље

ЗВАНИЧНА СТУДИЈА О ШТЕТНОСТИ ФАЈЗЕР ВАКЦИНЕ !!!

ИЗВЕШТАЈ: Фајзерова вакцина потврђено изазива неуродегенеративне болести – студија

„У новом шокантном извјештају о вакцинисању против Ковид-19 откривено је да вакцина против коронавируса Pfizer може имати дугорочне здравствене последице, које нису претходно откривене, укључујући „ALS, Алзхеимерову болест и друге неуролошке дегенеративне болести“.

„Актуелне SARSCoV-2 вакцине, засноване на RNA, одобрене су у САД-у по хитном поступку без опсежних дугорочних сигурносних испитивања“, наводи се у извештају. „У овом раду вакцина Pfizer Ковид-19, је евалуирана на потенцијалну могућност индукције болести засноване на прионима код прималаца вакцине.“ Према CDC-u, болести на бази приона облик су неуродегенеративних болести, што значи да Pfizer вакцина може потенцијално изазвати дуготрајну штету и негативне ефекте на мождано ткиво.
То је посебно забрињавајуће јер је Pfizer mRNA вакцина, непроверена врста вакцине која ствара нове протеине ​​и која се заправо може интегрисати у људски геном, наводи се у извештају Националне медицинске библиотеке. Другим речима, дегенеративна стања мозга могу се појавити у било ком тренутку вашег живота након вакцинисања.

„RNA секвенца пелцера, као и циљана интеракција спике протеина, анализирани су на потенцијал претварања унутарћелијских RNA везујућих протеина, TAR DNA везујућих протеина (TDP-43) и стопљени у саркому (FUS) у њихове патолошке прионске конформације“, објашњва извјештај.

TDP-43 је протеин за који је познато да изазива деменцију, ALS, па чак и Алзхеимерову болест, наводи Алзпедиа. Слично томе, познато је да протеин FUS изазива ALS и наследна есенцијална подрхтавања, према бази података о хуманом геному.
Експеримент изведен за потребе извештаја је био да се утврди да ли се ова два штетна протеина уграђују у нашу ДНК, као што се очекује од mRNA вакцине. Извештај је утврдио да „RNA вакцине имају специфичне секвенце које могу навести TDP-43 и FUS да се преклопе у своје патолошке потврде о прионима“, што значи да се оба протеина могу уградити у нашу ДНК и узроковати штетне неуролошке болести.

Резиме извештаја закључује да „Приложени налаз, као и додатни потенцијални ризици, наводе аутора да верује да је регулаторно одобрење вакцине заснованих на RNA за SARSCoV-2 преурањено и да вакцина може нанети много више штете него користи.“ Сам извештај завршава са овим упозорењем: „Вакцина би могла бити био оружје и чак опасније од изворне инфекције.“

National File је заправо контактирао CDC како би се распитао зашто се Pfizer вакцина и даље дистрибуира упркос овим веродостојним наводима. Прије објављивања није примљен одговор.“

Превела др Слађана Велков

Извор: https://nationalfile.com/report-pfizer-vaccine-confirmed-to-cause-neurodegenerative-diseases/ (https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf?fbclid=IwAR3ZTXIesp9v-W3V2-2wcAC8QAMDDl4ku15MWpeSNOuuf39zMUMCdbXD0qU)

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!