Породица и школа

Значај хороскопа и наталних карти у процесу сатанизовања

Јако често људи, и побожни и непобожни, узимају хороскоп у руке, што из сујеверја, што из вере у њега, а неки опет као разбибригу. Међутим иако безазлен на први поглед хороскоп предстваља једну од најраспрострањенијих метода којом се сатанисти користе, а коју су провукли у свакодневни живот, толико да се може наћи на сваком кораку, па га људи већ прихватају и као саставни део живота, а и као методу да упознају другу особу. Реч је о нечем много значајнијем него што се на први поглед чини – и по злу најпознатији светски сатаниста, Алистер Кроули, је хороскоп називао “краљицом магије“.

Ако се сетимо древног Вавилона и Египта, хороскоп је имао значајну улогу у одређивању живота једног човека. Пагански свештеници су га користили као и обични људи. Да нема хороскопа и појма одређености живота једног човека неким вишим сверама и непознатим силама, појам греха би био јако јасан, али сама свест човека утамничује се управо кроз ова паганска одређивања судбине. Суштина је да хороскоп као и сви други сатански и окултистички обреди, може да одреди само судбину човека утамничене свести. Реч „обред“ је једина исправна у овом случају, јер самим читањем и посвећиваљем пажње ка хороскопу и његовој симболици, сви његови симболи и значења се кодирају у подсвест онога који чита. Човек утамничене свести одбацује Бога и одбацује постојање греха, а уместо тога из своје утамничености почиње да гради себе као примарно божанско биће. Хороскоп и његова садржина јесу мантра, а као и свака мантра лако улазе у подсвест манипулишући стањем свести. Мантра има задатак просветљења, а то просветљење није покајање, него одбацивање себе као човека и прихватање себе, као вишег бића. Све ово делује на нивоу подсвести, не на нивоу свести.

Ако погледамо сва самоубиства која се догоде, запитајмо се једно : да ли је то самоубиство или је то ипак убиство? Ако мантра, која се непрестано врти у човековој подсвести води страдалника у самоубиство, онда га она и контролише. Свих 12 знакова зодијака – предствљају дванаест врата, царстава и енергија мантри, које се могу усадити у човека циљајући његову подсвест. Из исказа жртава астролога, из саме подсвести крећу да се зидају структуре, које им после неправилним редоследом долазе у мисли. Многи су спомињали да им мисли спопада нешто неодређено, нижући неправилан ред појмова.

Свака мантра, па и хороскопска, има задатак да личност затвори у троугао. Странице троугла могу бити разне, али ево примера : Ја сам добар, Христ је добар = Ја сам Христ. Из утамничености једне личности даље крене да се гради и надграђује ова структура. Онај, који се упусти у детаљну посвећеност хороскопу и наталним картама, иде заправо ка култу паганских богова попут Тота, који за нас православне хришћане и јесте манифестација палог анђела под именом Тот.

Када се жаба стави у врелу воду она искочи јер се опекла, али ако се полако кува она ће у води и остати скувана, а тако је и са хороскопом. Зодијак и куће зодијака у сатанским обредима и празницима играју значајну улогу, јер су дванаест астралних путева једне исте звери, баш оне коју Јован Богослов помиње у Откровењу. Мантра пере човека од поимања Бога и преусмерава му ток свести на сасвим другу страну.

Запитајте се само да ли би било ко од сатаниста узео и из разбибриге читао хришћанске молитве као што ми радимо са њиховим хороскопом, којим они одређују своје годишње празнике, своје ритуале, обреде па чак и нама покушавају да контролишу живот. Нико од њих неће узети у руку хришћанску књигу и читати је из разбибриге, а ако је и узме, биће то искључиво ради пакости.

Суштина наталне карте је иста као и суштина хороскопа. То захтева прављење практично карте живота разапетости једне личности између капија зодијака.

Моје питање је следеће, има ли вас 12 па да вас неко разапиње на 12 страна или сте целовита личност у Христу. Ово су темељи мантри, које воде у болести и лудила. Има ли сврхе одбацити Богом дане дарове и прихватати се овога?

Ово је суштина хороскопа описана укратко. Свој наредни текст посветићу неким примерима ових мантри, о којима сма причао, а које су присутније од хороскопа у свакодневном животу.

Аутор: Милан Страхинић

Извор: Православна породица

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!