Мишљења

Змијско срце велеиздајника

Одакле уопште почети говорити у ова смутна времена кад се стално смењују драматични догађаји у целом свету.. Погледајмо само слике са Нагорно-Карабаха са огромним колонама избеглица Јеремена који напуштају своју постојбину у процесу етничког чишћења у којем се јавно говори реториком ко се нађе у кућама или на путу наоружаних освајача биће елиминисан. Та егзалтираност туђом несрећом постала је синоним за човеково духовно стрмоглављивање у сам ад пада и представља норму освајачких тежњи друштава модерног обезбоженог човека.

Чему се овај свет нада?

Опет, поновићемо по ко зна који пут, поступке напада глобалиста на децу као да је за њих дошао најодсуднији моменат. Дакле сматра се да данас трговина децом због сексуалних активности представља најбрже растућу криминалну трговину. У Калифорнији се предлаже закон да се убиство детета до 28 дана старости не сматра убиством, а за поједине сексуално демонске активности над бебом плаћа се и преко 500 000 евра. СЗО даље препоручује да се може извршити побачај и при порођају, а у појединим државама ако се родитељи супроставе ЛГБТ терору сматрају се злостављачима и над њима се примењује донети закони. У Аустралији је тинјџер добио 10 година затвора зато што је згазио заставу ЛГБТ скаради, док је у Паризу одржана изложба са сликама сексуалног злостављања деце, и процењује се да око 50 милиона деце опслужује елиту. Надаље, организована је Лига за борбу против клевете на стратегијском плану за легализацију силовања јер је то у основи  и јесте педофилија и ето пута ка нормализацији ове бесомучности. И заиста вечно питање – Чему се овај свет нада? Духовници у опису наступајућих апокалиптичних догађаја и све трагедије ових и наступајућих времена као главни разлог наводе управо горе наведене злочине.

Ипак, као одговор обамрлог света подижу се протести широм света против исконског демонског лица тзв. елите. У милионском броју против ЛГБТ безумља протествује се у Канади, САД, Шпанији, Немачкој, а у Белгији је запаљено већ осам школа због промоције адских антивредности. И наравно запитајмо се где се наша држава и носиоци власти налазе на скали ове криминалне трговине и да ли знамо довољно о тим злочинима.

Надаље, у Агенди 2030 као монструм плану човековог пада налази се и план за успостављањем светске религије, па каква то религија може настати из легла глобалиста. Наиазглед чудан захтев за формирањем светске религије имајући у виду да после индоктринација о религији као опијуму за народ, па нарацији о религији као виду заосталог понашања човека, питамо се зашто овако моћној Агенди треба тај тако превазиђен аспект човековог живота. И шта се заиста крије иза тако „срећног“ наратива светске екуменске религије о љубави, заједништву и јединству можемо сагледати кроз чланице екуменског покрета и предложења о „доброти“ из горе наведених примера ЛГБТ оргијања и призивања демона како то чини светски призната уметница Марина Абрамовић недавно и украјински амбасадор за децу. Екуменски покрет се између осталог може „подичити“ молитвом васељенског патријарха са још десет разних религијских деноминација испред неке кугле, у екуменистички покрет се укуључују и сатанске цркве и та заједница у злу у самој сржи свог бивствовања је заправо борба против Православља. Православље је као озваничени противник глобалистичком рају нападнуто широм планете што екуменистичким покретом „љубави“, што саслужитељима који се лажно представљају православним а величају највеће сатанисте, што са заједничком службом са клиром украјинске Думенкове цркве. Тај напад је оличен и у нападу на монаштво Кијевско-печерске лавре, прогону свештенства Руске православне цркве од бугарских власти као модел како се треба односити према руском свештенству широм света. Екуменистичко јединство промовишу и служитељи који умањују број страдале јасеновачке деце док се у црквама осликавају личности из другог светског рата злочиначке биографије на делу покатоличавања несрећне јасеновачке деце на јединственом плану против целог српског православног народа следећи усташки програм …поби, протерај и покрсти.

Сурови пројекат

Следствено, закорачимо и у најближе догађаје у Бањској на Косову и Метохији. Како се десило да се главнина овог сукоба или акције десила у манастиру Бањска или око њега и то баш у време када су у манастиру боравили бројни поклоници. Насупрот многим аналитичарима, сматрам да је оних 20 сати у недељном дану било испланирано до сваке минуте јер тај показни догађај је требао да одреди какве су могућности напада на српски народ на Косову и Метохији и пре свега на светиње СПЦ  иако овај контекст догађаја на први поглед не изгледа тако. Оних 20 сати док се није званично огласио тзв. председник Србије је део терора у склопу тог конкретног пројекта напада на српски народ на Косову и Метохији, а то дуго време ћутања званичника пред српском јавношћу служило је процесу праћења ефеката догађаја од свих,  и пре свега страних служби редом од реакција на терену до реакција на комуникацијским каналима између дела српског народа око административне границе, до реакције СПЦ, па до праћења на друштваним мрежама итд. Сви ти подаци заједно са страдалим жртвама српског народа су део суровог пројекта процене могућности напада на светиње СПЦ као носиоца српског суверенитета на Косову и Метохији на плану уклањања српског православља из контигента отпора окупацији. Осведочени лажов у лику тзв. председика Србије је са своје стране мерио колико треба унети још дезорјентисаности, дефетизма и осталог асортимана подмуклости лажним информацијама као допринос акцији организованој у циљу компромитације српских националних интереса. Ова акција је пројектована да употреби криминални и тешко уцењени део српског народа, али и несрећне родољубе који су се понадали да ће успети уз помоћ Србије да се изборе за део мучене слободе на Косову и Метохији. На све ово указују чињенице званично необјављених имена страдалих и рањених, негирање логистичке подршке акцији, обмањивање јавности о страним држављанима у кругу манастира које је не идентификују снаге КФОР-а, претње игуману и поклоницима пре и после догађаја у Бањској итд.

Дакле, циљеви акције су били: девастација српског интереса на Косову и Метохији провођењем овакве тзв. терористичке акције, криминализација СПЦ као дела неоспорног српског сувереног фактора кроз пре свега напад на светиње, деморалисање српског народа кроз жртве и издају, потенцијалну пропагацију подељености или додатне изложености српског народа на Косову и Метохији криминалном фактору итд, итд. Ако то није тако, питање за носиоце власти у Србији – Зашто није дозвољена Скупштина Српског националног већа са неколико стотина учесника који су хтели да испоставе организовани отпор велеиздаји кроз политичко организовање и то ускраћивањем у последњем моменту сале Дома културе у Грачаници са немуштим објашњењем директора који је између осталог и председник Удружења новинара Србије још крајем аугуста ове године? Зашто је већина домова културе на Косову и Метохији одбила да свом српском народу пружи могућност да се окупи у другом покушају сазивања Скупштине Српског националног већа у току септембра или у наредном периоду? Зашто сваки покушај политичког и друштваног окупљања и организовања српских снага  против велеиздаје овај невиђени велеиздајник и тзв. председник Србије узурпира спремношћу да овако обмане надања српских патриота гурајући их у акцију без подршке и перспективе? Зашто „великим речима“ глагољећи у УН није тражио поштовање Резолуције 1244 кроз захтев да се у склопу одредби ове Резолуције упуте српске снаге на Косово и Метохију или нпр. руске мировне снаге или нпр. мировне снаге оних држава које нису суделовале у злочиначком бомбардовању Србије?

Ипак, излазни резултати ове акције у Бањској и поред трагедије српских жртава нису задовољиле змијско срце велеиздајника, а изгледа ни окупатора. Покушај да се српски народ унезвери није прошао, а можда се деси и чудо да се коначно и са друге стране адиминстативне границе деси уједињење српских настојатеља против велеиздаје. У међувремену као последица догађаја у Бањској покренути су још неки процеси који не иду у прилог окупатору и велеиздајничким сарадницима, но детаље из разумљивих разлога не треба анализирати овом приликом. Али, овом приликом свакако треба истаћи захвалност навијачким групама које су показале оно разумевање за ове драматичне догађаје како је то достојно српске омладине уједињујући се у поштовању српских жртава. Премда је тешко рећи, али присебност, саборност, упорност и подршка једни другима донеће уз молитвено предстојање новомученика српских једном превагу и у нашим стремљењима. Једном  ћемо видећи сву бескрупулозност српских непријатеља знати шта нам је чинити и опростите, од свега овог изаберите што мислите да је тачно и биће довољно да се једном окупимо у покрет „Савез против велеиздаје“ стајући коначно на пут агонији пропадања. Незаобилазно поменимо и групу грађана пред Скупштином која је у многим од 1030 дана говорила о драми нашег времена.

„Нека је Вечна Слава свим палим српским јунацима за вечну слободу српског православног рода и Вечна им Хвала!“

Гордана Кангрга-Микулић, двоструки магистар електротехнике, иницијатор сам и организатор Сабора Унивезитетских Професора у оквиру којег сте сведоци многих излагања наших цењених професора и доктора наука петком у просторијама Ћирилице. Десетине излагања у оквиру Сабора можете погледати на сајту: www.suprof.org

Учинимо што до нас стоји, остало ће Господ дати!