Мишљења

Жестока борба за контролу живота и будућности целог човечанства

Кад овог и наредних месеци грађани широм света од Кине и Јапана до Италије и Француске, од Шведске до Шпаније и Америке (и Србије)  буду позвали неки од домова за смештај старијих лица да у њима сместе неког од чланова своје фамијије неће имати никаквих тешкоћа да то обаве као што је био случај раније, јер су смештајни капацитети углавном слободни, места у собама и апартманима има довољно! То је једна од последица још увек актуелне епидемије вируса који је највише десетковао старију популацију широм света. И поред свих предузетих мера држава и влада висус је ушао у већину старачких домова и у нашој земљи и у свету и донео масовну смрт старијима…

О вирусу стручно названом „К-19“, у јавости званом корона, се и даље мало зна, чак и данас, после три-четири месеца од почетка велике пандемије у свету. Главна епидимија заразе овог специфичног грипа, који изазива тешке упале плућа, се још зна недовољно, једноставно – још се не знају све кључне ствари: где и како је настао, да ли и колико мутира, каквих има сојева овог вируса, да ли се враћа, како се од њега лечи, јер још нема ефикасне вакцине, какве су крајње економске и политичке последице овог до сада незабележеног здравственог инцидента….

Грађанима је утериван страх и паника у кости од “стравичног и смртоносног ” вируса (карикатура Горан Дивац)

Епидемија у већини земаља света јењава, смањује се број оболелих и умрлих, а нестаје полако и енормни страх од овог вируса за кога је било речено од вајних стручњака широм света да ће однети милионе људских живота широм наше планете. Наравно, то се није догодило, јер је много тога измишљено и увеличано од глобалиста и милијардерског лобија који су пројектовали овај планетарни инцидент.

Грађани проглашени и кривцима и жртвама

Тако је појавом вируса у Кини настала панична ситуација у већини земаља света, владе су прво почеле да затварају међународне границе, да обустављају авионски и сваки међународни ваздушни саобраћај, па су обустављени железнички и бродски саобраћај рекама, морима  и океанима. Потом су владајући режими, брже или спорије почели да затварају фабрике, производне погоне, укидају сваку врсту саобраћаја и транспорта у националним економијама, укидан је скоро сваки саобраћај међу градовима, а на крају забрањивано је, укидано кретање грађана, увођене су рестрикције слободе кретања, посебно за старије особе.

ОДУЗИМАЊЕ СЛОБОДЕ: Људи су затварани у куће и станове и  дуготрајни полицијски час је био суров, као прави затвор са решеткама

Таква, до сада невиђена и незабележена ситуација у свету је за свега три месеца темељно пореметила економије, привреде, транспорт и друге кључне области живота у већини земаља света више него сви ратови и разне катаклизме протеклих деценија у свету. Настала је својеврсна блокада скоро свих виталних активности националних привреда, скоро сви започети послови су прекинути, а и већина производних грана (сем пољопривреде) као и активности скоро сваког грађанина појединачно су прекинуте или сведене на минимум.

Економски стручњаци који знају цену прекида и обуставе призводње у главним областима у индустрији и привреди, после неколико недеља примене блокада, дали су суморне прогнозе о астрономским штетама које ће проузроковати овакве мере предузете од влада већине земаља света. Размере штета које ће уследити мерене су стотинама милијарди евра и упоређиване су са највећим штетама које је произвела економска криза у свету 30-тих година прошлог века, или новија криза из 2008-2009. године. Најављена је рецесија и пад животног стандарда становништва у већини земаља света. То се већ догађа, милиони људи остали су без посла.

Људи, целе породице и све „три генерације“ су већином живели у својим становима, нису радили, нису могли да се слободно крећу, живели су у „полицијском часу“, трпели тескобу, слушали данима и недељама драматичне вести о све већем броју оболелих и умрлих, о најезди вируса као некада јатима скакаваца…

Вирус се ширио, изолација је била све већа, а показало се да су људска права и слободе  биле непотребно укидане (карикатура Тоша Борковића)

У Србији је стварана  атмосфера од представника највиших власти удружених са групом лекара из Кризног штаба да се Србији приближава сам смак света, у складу са стиховима из култне песме:

„Биће скоро пропаст света,

нек пропадне није штета“…

Тај глобалистички лоби оличен у Кризном штабу, објашњава њен челник А. Вучић, да ће чак и постојећа гробља бити мала – колико ће много бити умрлих од вируса, а да су за сва обољевања и смрти криви углавном грађани, јер се не придржавају диктаторских и неразумних мера ограничавања свих основних људских права. Тако су грађани од сурове и неразумне власти и лекарског вакцинашког лобија  проглашени и кривцима и жртвама и зато су и умирали, били су наводно одговорни они, а не власти и здравствени систем који у великом делу нису на време предузеле потребне мере опреза, доносили су погрешне одлуке и дозволиле да се епидемија прошири, развије и стигне на крају у сваки кутак државе: од старачких домова до министарстава! То су необориви факти.

Поклон владе и Вучића грађанима на њихов рачун

У сред епидемије почеле су обмане и приче А. Вучића о томе како ће држава из свега овога да изађе јача, снажнија, „да нашу привреду не погађа ова обустава рада и производње услед епидемије, да смо јачи од ЕУ и САД“…?! Али истина је на сасвим другој страни: „Србију од већег пада БДП чува мања економска развијеност од других, а не боље и ефикасно економско пословање“ како потура Вучић.

Тако да су грађанима послате поруке да је уствари добро ово што нам се дешава, да наша држава има довољно пара и резерви у државној каси и да ће све ово ојачати нашу привреду и економију. Као доказ тога да имамо новаца, да се паре преливају – свемоћни председник је јавно обећао да ће сваком пунолетном грађанину власти доделити 100 евра (у динарима 11.800 динара)!

Узалудна Вучићева инвестиција од пола милијарде евра коју ће појести скакавци (Карикатура Т. Борковић)

То обећање дато брзоплето и непромишљено, без покрића,  јер у каси није било и нема тих пола милијарде евра, председник се досетио, заједно са министром финансија да обави тако што ће на рачун грађана подићи кредит и онда им доделити тај новац, који ће грађани потом морати да враћају са каматом!

Тако се ових дана пред изборе остварује то сулудо и штетно обећање, а оно личи сваком нормалном грађанину на причу о домаћину који на туђ рачун хоће да се направи даса, „џек“ па у банци дигне кредит на имена деце и потомака, потом им поклони – раздели тај позајмљени новац, а њима затим почну да стижу рате за врећање кредита… Прича, значи, има тужан крај!

Ова превара или обмана грађана у нас слична је лажима и обманама које се догађају у многим земљама света. Центар глобалиста који је планирао и режирао ову глобалну фарсу са епидемијом и драматизовао последице припремио је детаљно елементе које владе земаља треба да спроводе како би се остварио пројекат апокалипсе са много мртвих.

План Гејтсовог лобија : вакцинација и чиповање становништа од деце до најстаријих

Потом би дошла спасоносна вакцина, који бу опет произвео исти центар глобалиста са милијардером Билом Гејтсом и Новартисом или сличним вакцинашким лобијем како би уз обавезну вакцинацију намеметнуо чиповање становништа од деце до најстаријих. Циљ је контрола грађана, а примена је ових дана већ почела у Израелу…

Љепојевић: Завладала је светом велика лаж

О масовним лажима у току епидемије корона вирусом почев од броја преминулих, о фалсификованим бројевима мртвих, зависно од земље до земље, о тој великој превари говори и Синиша Љепојевић, познати аналитичар међународних збивања:

„Овде у Британији то није баш тако као што пишу медији. Јасно је, међутим, да та инфекција постоји али не зна се њена права природа и порекло. Јавном комуникацијом и владиним саопштењима доминирају лажи. Све је некако постало лаж. Ја никада нисам видио толико лажи које сада губе било какав смисао. Народ више не вјерује тим вестима нити поштује било какве препоруке.

Највише се манипулише са бројем мртвих. Уз то, ни за једног умрлог није поуздано утврђено од чега је заиста умро. Свима је јасно да је број мртвих лажан.

Економске штете су огромне мада је мој утисак да је цели пројекат на крају ипак пропао. Мој је уверење такође, да је цели пројекат глобалиста, у крајњем циљу пропао.

Постаје све јасније да је број умрлих пре свега узрокован начином лечења који је препоручила Светска здравствена организација. Kључни узрок смрти је респиратор. Kо је год био приључен на респиратор тај се углавном није вратио међу живе.

Вакцину неће моћи да продају свима јер тренутно чак 55 земаља развија вакцину, па  тако неће бити монопола, изузев можда у Србији и још неким земљама. Иако им није изворно био крајњји циљ, епидемија корона се сада пре свега користи као изговор за економски колапс који се десио још раније у привредама западних земаља. Епидемија је постала изговор за ново бесомучно штампање пара, али им то не може помоћи на дужи рок, можда само за неколико наредних месеци да се одржи привид“.

Фајт: Навикавање грађана на одрицање од слободе

О овој раније пројектованој и оркестрираној кампањи глобалне заразе вирусом и њеним циљевима најбоље сведочи оригинална студија немачког Бундестага из 2012, године коју је открио и циљеве те студије обелоданио познати светски писац и научник др Валтер Фајт из Јужне Африке:

Фајт је само обелоданио одавно спремљене и режиране планове епидемије

Један од главних циљева  епидемије је сузбијање основних људских слобода, слободе кретања, чак и говора…навикавање грађана на диктаторске мере властодржаца.  Затим забрана окупљања у групама, у све мањем броју… Контрола свих разговора и праћење кретања људи преко мобилних телефона и контрола њихових активности и разговора“…

Не знамо ми грађани све разлоге зашто смо доведени у ову ситуацију, у овакве тешке и необичне прилике…Изгледа да ова ситуација око пандемије неће скоро нестати, али показаће се прави разлози овог врло штетног пројекта по грађане и цело човечанство“, закључује Фајт. (1)

Да је цела пандемија један велики балон од сапунице са безброј малих и већих балона лажи најбоље потврђује пример Белорусије. Уз Шведску, ова земља је потпуно оголила лажи вакцинашког лобија Гејтса и СЗО о корона вирусу и пројекат претворила у фарсу.

Белорусија разоткрила лажи глобалистичког лобија

Наиме, за разлику од А. Вучића који је, како истиче др Мирјана Анђелковић Лукић „сурово затворио старије грађане два месеца у куће, с образложењем да све чини да све их спасе од смрти“ председник Белорусије Александар Лукашенко са истим мотивом да би им спасао животе није увео никакве мере ограничавања ни кретања, ни прекида саобраћаја, ни прекида радних активности у својој земљи. Привреда и држава наставиле су да раде нормално, као и индустрија, културне и спортске активности нису обустављане. Он није имао за саветника др Дарију Кисић Тепавчевић из Ротари клуба да њему каже „да ће умрети 100 хиљада људи ако грађане не затвори у куће и станове“.

Др Дарија Кисић, барбика из Ротари клуба, са стотину костима сејала је леденим погледом и суровим мерама непотребан страх код грађана Србије

У Белорусији је председник Лукашенко прави антипод председнику А. Вучићу. Није било никаквих забрана, одржаване су фудбалске утакмице, председник Белорусије је отишао у цркву на Васкрс, цркве нису затваране, саобраћај је стално функционисао, а нису затваране ни школе, ни факултети. Једино је скренута пажња старијој популацији да се  припазе од додира са болеснима. Одржана је 9. маја чак и масовна и војна парада у Минску у част 75 годишњице победе над фашизмом (што се може видети на овом линку) *.

др Мирјана-Анђелковић-Лукић

М. Анђелковић Лукић још истиче: „Кад се упореде подаци са даном 10. мај 2020, о броју заражених, излечених и умрлих, у Србији и у Белорусији, много боље је прошла Белорусија: број позитивних  је 22.973, број излечених је 6.406, а број умрлих је 131 особа. У Србији  је број заражених 10.176, број излечених 3.290.  а број умрлих 218. А Белорусија је два пута територијално већа од Србије, а по броју становника већа за три милиона, има један и по пут мањи број смртних случајева него у Србији, која је применила најреструктивнија могућа ограничења и забране!

Понашање белоруске владе и њеног председника изазвало је велико незадовољство код СЗО, ремети им све планове, руши њихова катастрофична предвиђања. Из овог примера свет би требало да извуче поуку, а тога се СЗО плаши, закључује др Мирјана Анђелковић Лукић.

Трамп је смртна опасност за глобалисте и вакцинашки лоби Гејтса

Евидентно је да је на делу жестока борба глобалиста за контролу живота и будућности целог човечанства, што им је један од циљева. Неки аналитичари мисле да је то њихов последњи трзај и да они губе битку од суверениста и да се њихова владавина гаси. Али, огромна моћ и фондови којима располажу са стотинама милијарди долара , као и армија извршилаца у државним институцијама, владама, банкама, компанијама говори да та битка са суверенистима још траје и да није окончана. Они се нису предали. Доказ је и произвођење ове афере са корона вирусом која има за један од циљева да сруши председника Д. Трампа.

У наредним месецима свет ће пратити узбудљив расплет и драму у борби за председника Америке између Д. Трампа и Џ. Бајдена. Исход те борбе одредиће даљи правац развоја човечанства.

…………………………

1. https://izmedjusnaijave.rs/%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D1%9B%D0%B5-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%98%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B4%D0%B2%D0%B5-%D0%B4%D0%BE/?script=lat

*  Погледати:https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/svet/3948761/belorusija-dan-pobede-parada.html

Аутор: Јово Вукелић

Извор: izmedjusnaijave.rs

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!