Србија и србске земље

Земљу Душанову, сигурним кораком газе Јенкији и Шиптари

Фото: jugpress.com

УЧК лојални војник, пред ким „српско“ руководство клечи, мозга просутог у блато под његовим ђоновима, а гузице истурене на неограничену употребу – амерички поклисар Хил, посетио је јуче југ Србије.

Овај државни непријатељ бр. 2 (неприкосновено прво место држи наш први међу једнакима, који само стицајем несрећних околности има српско име и српско презиме, што је отприлике све што има од српства у својој двометарској бескичменој физиономији) је у Прешеву држао конференцију, којом приликом је Прешево назвао „другом земљом“.

Хил је причао о нашем делу територије као о „ДРУГОЈ ЗЕМЉИ“, најављујући инвестиције у овај „РЕГИОН ОВЕ ЗЕМЉЕ“. Такође је саопштио да ЗСО може бити формирана само по ЕУ директиви и закону тзв. Косова. Што одлично знамо сви ми, који нешто заиста знамо и који нисмо главе зарили у песак, а гузице и кичме поклонили као јавно добро на општу употребу.

Са општине Прешево су биле скинуте српске заставе током конференције за медије!!!!!!!!

Ту су били присутни и шиптарски медији.

Вода са КиМ се, у бујичним потоцима, полако излива ка централној Србији. Порука Цара Лазара о томе да се вара свак’ ко мисли да је Косово далеко и да ће му Косово већ сутра до прага доћи, испуњава се баш кад треба и како и доликује – у време најгорег српског семена, у време најнедостојнијих Срба који су икада тлом газили, у наше време.

Оно што су векови баштинили, оно у чије су темеље векови уткали своју крв, кости, зној, сузе, срца и душе – савремени Срби губе без иједног испаљеног метка, пасивно заваљени у кафанске столице, док полупијано заплићу језицима „не дамо те, земљо Душанова….“

Истовремено, земљу Душанову, сигурним кораком газе јенкији и шћипетари. Они који мало читају, још мање пишу, али вредно раде.

Не обраћам се ја њима. Обраћам се оној половини гласача овог провизоријума од државе, са питањем како вас, бре, није срамота?

Имате ли негде неку црвену линију срама, образа, достојанства, бриге за потомство, стида пред прецима, свести о величини појма ДРЖАВА?!?

Стидите ли се барем своје ситне деце, због огавног узора понашања које им остављате својим недостојним, кукавичким животима и сопственом безвредношћу?

ДОЂИ СЕБИ СРБИЈО, ДОК ЈОШ ИМАШ КОМЕ!

Аутор: Сашка Љубичић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!