Србија и србске земље

Зашто се Србија не сме разоружавати?

Док разоружани Срби на КиМ гледају како им упуцавају децу, отимају имовину, конфискују земљу, тероришу и младе и старе и моле војску Srbije за помоћ, дотле се АV неуморно хвали “разоружавањем“ и саме матице Србије  – дугорочна акција предавања оружја је у току. С тиме, земља би требала да постане сигурна, уверава нас.
Судбина наших у јужној провинцији је постала табу тема – о неправдама и убијањима, само сме да се говори на начин како то мафијаши у влади хоће! Најбоље да се ћути – и о претученим бакама и о опљачканим породицима и о ранама наше деце! Једино аутократа AV сме о томе да збори – и то само онако како му се ћефне.
Математички гледано, акције разоружања Србије није основана статистичким бројевима:
Статистике јасно показују да и поред изузетно великог броја ватреног оружја у власништву нашег народа, несреће и упуцавања као на Врачару и код Младеновца су екстремно реткe. Несигнификативнe! Највећи број жртава ватреног оружја се налази у Бразилу где социјална политика никада није постojaла и криминалци имају своје квартире у које полиција не сме да уђе. A у Бразилу људи нису тако наоружани као код нас или у USA.
Дакле, према искуству, број злочина почињениx ватреним оружјем не стоји у директној пропорцији с бројем власника оружја! Али, наука и разум не интересује ову криминалну владу Srbije која користи све могуће трикове да деформише реалитет, свест и перцепцију народа. “Добро уређена милиција, неопходна je за безбедност слободне државе, право народа да чува и носи оружје, неће бити повређено“ — каже Други амандман америчке Конституције. Нико не сме да дидрне приватно оружје америчког држављанина – јер, он тиме може да уклони тиране с власти (милиција). Народ чува демократију. Иако су жртве огромне, упуцавања врло честа – влада не сме ни да помисли да свој народ остави без пиштоља, пушака, аутоматских…
Дипломатски гледано, Србија је окружена непријатељхским елементима,тако да се наше оружје може слободно сматрати као неопходна опрема за одбрану. Али, и унутрашњи издајнички пиони, могу с милицијом која је уствари по дефиницији “наоружан народ“ да се натерају на признање и притвор. Оружје у овој ситуацији је снага народа – оно није и не може бити проблем.
Гледано с обичајне перспективе, наше културе и историје – у духу нашег народа је поседовање оружја. То се не сме дирати!
Hиједан здрав Човек не жели да чини зло своме ближњем. Ево сајта где око 7 000 прича о упуцавању у SAD стоје на располагqњу :  https://ssristories.org – у свим ти причама се скрива да су починиоци злочина били “третирани“ психоактивним супстанцамa!! Oвде се подразумава легалан, лекарски “третман“, дакле “лечење“ које је узрок насиљу ! Мешавина “лекова за смирење“ из фамилије бенцодиацепина с алкохолом може врло лако да доведе до убиства. Али, и амфетамин (Adderall),метилфенидат (Concerta, Ritalin..), који се користи за “лечење“ хиперактивности код деце,  јер имају страшне, нежељене ефекте на мозак : ефекат је исти као и код кокаина, морфина, хероина… Ради се о криминализацији менталитета који ствара убице. Очигледно је да влада из сенке, гура масовна убиства на овај прикривен, сатански, “иатроген“ начин и да трује људе “психијатријским лековима“ који претварају пациенте у убице.
Ако разлог разоружавање Србије није оно што мафијашка влада говори и што нам режимски медији потурају у “информацијама“ која су постала погана пропаганда сотона, онда је јасно да ће мафијаши задржати оружје а поштен, радан, не-наоружан народ постати жртве упуцавања од стране владе. Немамо ли већ доста убијених адвоката, политичара, новинара… ? Сигурно нису били наоружани кад су их мафијаши ликвидирали.
Зато, ми морамо бити наоружани.
“Нека борба буде непрестана’
Др мед Јасмина Вучић-Пеев,
у срБској 7531-ој години, у цветном, 14-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!