Србија и србске земље

Зашто је AV чекао баш четвртак, 15.12.2022. да би реаговао на шиптарски терор?

Данас је све постало јасно – прво су шиптари морали да поднесу, НЕОМЕТАНО, свој захтев за улазак у ЕU, па тек онда, после тога, влада Србије може да се састане и затражи повратак војске на КиМ! Врло прецизна анти-срБска синхронизација политичких потеза је сасвим очигледна !

Ту видимо да  потез повучен с стране Србије иде директно у корист албанске дипломатије! Шта сада треба овом народу да отвори очи и види с ким има посла? Шта то нелегитимни председник Србије треба још себи да дозволи како би гa скинули с власти и оптужили за велеиздају?

Великоалбански планови, подржани с немачко-француским “предлозима“ и САД – “договорима“ иду с огромним корацима напред – отворени Балкан им је база за окупацију наших простора. Њихове дипломе су изједначенe с нашим! Могу да отварају предузећа код нас, одржавају робовласничке односе, тероришу у централној Србији као на КиМ и раде шта хоће. То им је награда за све што су нам починили по КиМ, ЦГ, Македонији… 

С чудом и неразумевањем, гледамо како председник Србије, не реагује и не одговара на шиптарске криминалне радње. Није никада искористио у нашу корист факт да Тачи седу у Хагу, с разлогом! Није никада јавно изнео етничко чишћење КиМ пред странцима. Чак ни видео који је показао страховита рушења наших цркви, гробља… је нестао с Интернета! Да не сметамо албанским криминалцима?

Док се наш народ смрзава по барикадама, бори голорук с највећим силама света, децу не шаље у школу, трпи пушке уперене у децу… дотле нелегитимни председник Србије који је искључио ове Србе с КиМ из задњих избора с чиме ја запечатио сопствену нелегитимност, одуговлачи и отеже своје “дипломатске потезе“ који финално, искључиво служе шиптарским терористима. Ниједну официјалну реч против политике “косова“ није још упутио никоме! А вечерас (15.12), као, ће нешто учинити ? 

Сасвим је постало јасно, да АV не ради за нас. Он ради за шиптаре и западне сатанске газде. Да ли у овој земљи имя и један једини Човек да заустави овог психопату и доведе га пред народни суд? 

“Нека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић – Пеев

у срБској 7531.ој години, у коледару, 15-ог

С благословом

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!