Мишљења

Зашто француски медији ћуте о посети АV-a?

Грљење ко за рекламу за геј параду! Фото: Tanjug/Dimitrije Goll

Novosti данас пишу да је “наш председник“, AV,  поменут на Радиу Јypon – молим  проверите постоји ли неки радио у Француској са овим именом наведеном у њиховом тексту – Јypon (“suknja“ na srpskom?) не постоји.

https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1354453/ovako-francuski-mediji-pisali-susretu-vucica-makrona-buducnost-srbije

Novosti лажу. Ниједне важније француске новине нису написале ни реч о АV-y!

Ни француска телевизија France 24, ни BFMTV, ни TV monde, ни М6 као ни једне једине новине Француске не објављују ни најкраћу реч о посети AV-a. Le figaro, Le monde, La libération… сви зачудо ћуте о куповини 12  Рафала тешке неколико милијарди,  кооперацији око нуклеарног знања / отпада и наводном величанственом париском „дочеку“ балканског мафијаша у хаљини председника Србије. Ако се убаце речи на француском у Google око ове посете, нема ни једног резултата. Тотални мрак покрива ову тему у франкофонским медијима.

Али, у Србији, без анализe ситуације, без инвестигације и  без најмањег осећаја за реалитет и Истину, се лажно извештава.

Радио БГ 1 је чак прекинуо редовну емисију у подне како би пустио мегаломанске хамосвале нелегитимног аутократе (нелегитиман јер је одсекао КиМ у задњим и предзадњим „изборима“).  „Ми можемо да се поносимо“ зато што је он у Паризу, сматра овај примитивни ћифчиричић са предимензионарим егом . „Ми можемо да купимо најскупље авионе света и то сасвим нове. „Ми имамо паре“ каже AV. „Требају нам нуклеарке. Не коментаришем трабуњања о нуклеарном отпаду“ – изјављује данас овај нарциста, без срама.

Цепање реалитета, манипулација Јаве и безобзирна превара су сасвим очигледни.

Богата Швајцарска је морала кроз референдум да пита свој народ, да ли жели да да паре за војне авионе – народ је рекао НЕ ! Немачка је изашла из нуклеарне технологије – овај психопата очигледно не зна, зашто. Сумњам да зна да од 56 реактора које Француска има, половина не раде, јер су престари – дакле несигурни ! Могу да изазову други Чернобиљ!

AV не да не пита никог да ли сме да потписује у наше име, него превазилази све законом дате лимите. Он  проглашава једно дете мртвим и без нађеног тела, застрашује без судија на смртну казну људе без доказа, прекида Интерпол у потрази за дететом, предаје КиМ,  води народ у ЕU и против воље већине, окреће земљу против Русије супротно срБским интересима ..

Може се претпоставити да француска медија не обавештавају о овој посети, јер знају да је AV само један криминални мафијаш који вара  свој народ, коме је Беливук био партнер, који је велеиздајник. Они се стиде ове посете. Могуће је и да га спремају за одстрел. И Тачија су тако уважавали. И Милошевић је добио овакве пријеме у Вашингтону кад је  потписивао њихове захтеве око Дајтонског споразума. Ни његове слике нису ишле у светску јавност. Баш као и сликање AV-a .

Слободно, сваки читаоци Борбе за истину може да уђе на ове француске сајтове и да се увери да ли Novosti лажу и да ли Французи извештавају о посети србског председника или не – ово је срамота и понижење за све нас:

https://www.france24.com/fr/

https://www.bfmtv.com/

https://www.tv5monde.com/tv/

https://www.lefigaro.fr/

https://www.lemonde.fr/

https://www.liberation.fr/

Ништа ново на трулом Западу.

„Нека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7532ој години, у красним, 8ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!