Mišljenja

Zašto AV kupuje na Zapadu kod „lažova i licemera“, pa se dere u Srbiji na njih?

Foto: buducnostsrbijeav

Pod naslovom  „SRAM VAS BILO, LAŽOVI JEDNI Vučić jasno o licemerju Zapada: Danas je 11 godina brutalnih neistina, terora i laži“ izašao je članak u Novostima u kome se nelegitmni predsednik Srbije AV (nelegitiman jer je izabran bez poštovanja celovitosti izbornog prostora – to jest, otcepio je KiM pri „izborima“ što je protivustavno, pa su i on i svi „izabrani delegati“ nelegitimni) žali na svoje gazde, kmeči i riče na svoj primitivan šizofren način. Ovaj članak sklepan od sluđujućih kukulelki možete da vidite ovde :

https://www.novosti.rs/vesti/politika/1358276/sram-vas-bilo-lazovi-jedni-vucic-jasno-licemerju-zapada-danas-11-godina-brutalnih-neistina-terora-lazi

Sme li bilo ko da upita ovog psihopatu koji izigrava predsednika Srbije :

-Zašto on samovoljno kupuje francuske najskuplje  Rafale od tog podlog i lažljivog Zapada? Te iste  Francuske  koja je već pre više godina prešla Putina i nije isporučila plaćeni ratni brod od jedne milijarde ? Ceo svet je video to, a „predsednik“ Srbije nije ?

-Zašto nameće Srbiji  opasnu, skupu, prljavu i otrovnu SAD nuklearnu tehnologiju u energetici ? *

-Zašto centar Beograda daje trampovom „zetu“ (koji je rođen kao žena), je- vre- ju Jared- u Kushner- u ?

-Zašto godinama sve daje Zapadnjacims da išta dobije unazad ?

-Zašto ne igra za Srbiju sa svim šahovskim figurama i prema pravilima ? Zašto poklanja Zapadnjacims ključne figure?

-Zar pre neki dan, kad se mazio sa pedofilom homoseksualcem Macron- om  u Parizu, nije znao ko su Zapadnjaci.?

Ako se „predsednik“ osvestio tek danas, tek pred srBskim narodom, pred Novostima – onda mora da prizna da je potpuno nekompententan, da je ispao glup i da je prevaren, da nas je osramotio i da nije sposoban za mesto na kome sedi.

Da se čisti ! Odmah.

Imamo mi vladu spasa, Dragaša, Mobu, kompetentne patriote koji mogu da vode Srbiju gde narod to želi poštujući volju većine u horizontalnom socijalnom sistemu, bez vođa, gde smo svi na istom nivou i odlučujemo kroz dogovor, glasanje, konzensus… Mi smo rođeni kao suverena bića i možemo da hapsimo mafijaše, koruptne policajce, nelegitimne „izabrane delegate“, kradljivce dece koji se skrivaju po socijalnim centrima i ginekološkim odeljenjima, koruptne sudije, lažljive medija predstavnike, prevarante… jer sistem je truo i ne štiti ni decu, ni Pravdu, ni Istinu.

„Neka borba bude neprestana “

S blagoslovom,

Dr med Jasmina Vučić Peev

u srBskoj 7532-oj godini, u krasnom, 20-og

*

Kako psihopate vladaju svetom: Energetska zavisnost kao politika porobljavanja

https://borbazaistinu.rs/energetska-zavisnost-kao-politika-porobljavanja/

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!