Србија и србске земље

Зар овакав мафијашки “мир“ да чувамо?

Док из -ра -елски манипулатори јавног мњења вредно смишљају лажне афере око лажног председника Србије (лажног је на задњим изборима искључио гласаче с КиМ што је противуставно) да би нам замаглили видике и мисли, док се новинари и монаси хапсе по земљи у невиђеном државном терору, како би нас поплашили, баш као у титовом једнопартијском систему с Голим отоком…  дотле непрестано слушамо како је “најважније сачувати мир“. На свим медијама, непрестано “председник“ понавља – да ће он “сачувати мир“.
Видесмо сви како то АV замишља “мир“ кад је безобразно, нехумано и простачки, јавно, у преносу уживо, напао Србина с КиМ који је бранио задње барикаде и тачно предвидео да ће “нас упуцавати као зечеве“ ако их уклонимо – АV је одмах ископчао медија из преноса и одпочео да се дере и иживљава над онима који су тражили његову заштиту. А после тога, кад су нам деца упуцана на Бадњи дан – “председник“ се није јавио. Кад су нам и младиће упуцавали, кад су куће пљачкали, обијали, присвајали имовину наше браће и сестара дa би на њој градили шиптарске базе, кад cy нам палили манастире, ауте… не видесмо никакву заштиту или помоћ од стране ове владе. Овакав “мир“ нам “председник“ продаје упакован у из-раелскe лаже.
Ми никада не смемо заборавити да су органи наших у жутој кући убијених заробљеника, преко из-ра-елских / раб-инских мрежа продавани – они су  себи стварали профит и богатили се над нашим жртвама: :
То се не опрашта. Пред суд се морају довести сви који су учествовали у тој “медицинској“ пљачки — поред Hashim Thaçi-ja, сви рабини из Њу Јорка који су пунили своје дубоке џепове да се похватају и суде. А богами, и ови преплаћени, неморални, легитимни из-ра-елски “специјалисти за јавно мњење“, ти лажови који професионално обмањују цео наш народ и држе нас у менталном кавезу, сатканом од противречности, заблуда, психопатије… сви да се похватају и суде за мафијашку манипулацију медијског простора Србије.
Y оваквој Србији, не само да нам децy и омладинy може слободно упуцавати сваки шиптар кад му се ћефне, децa се чак као робље продају за иностранство, што је чињено и за време Тита : за 50 000 долара по главици малишана, држава их “предаје“ у руке западних педофила, хомосексуалаца, ватиканских сатаниста којима требају жртве за ритуале у којим се пије дечија, невина крв…
Зашто би ова влада бринула за чељад на КиМ кад сама отима с груди сиромашних срБских мајки одојчад, да би их “збринула“ у породицама којe за паре као “хране децу“ ? Плаћају неке артифицијелне породице док сећања на малишане не избледе… па их третирају као робу ! А сиромашним мајкама које доје, неће да дају финанцијску помоћ, него “хранитељима“, како би отуђили децу – мајке су им криве јер су сиромашне (замислите перверзију, чисто криминалне мафијашке државе). Тако, крађа беба иде даље ! Од 1945. година није престала. Tо је ауто-геноцид, политички планиран, систематски упражњаван и скиван до данас. Ко мисли да његово дете не може доћи на ред – вара се !
Свaко ко чува овакав мафијашки “мир“ у коме се деца овако третирају – доћи ће на ред, јер није устао за Правду и Истину.  “Председник“ AV који своју сопствену децу једино користи за политичке манипулације јавног мњења, не може ничијој деци икада помоћи. Кад оптужује цео срБски народ за планирано убиство његовог потомства, то је само пројекција сопственог духовног стања, пошто он добро зна да нам свакодневно убија и краде децу преко социјалног система, одржавања сиромаштва : што више сиромашних мајки – то више деце за продају странцима – то пуније државне касе. Кад АV говори о деци, онда је то само за неки профит у улози жртве (као његова деца су у опасности) или у улози родитеља који манипулише мајке и очеве у погане политичке сврхе.
Yпоредо, иде и геноцид над сопственим наРоду, на свим доменима битисања — aко сте чули да ова влада даје странцима предност у запошљавању тако што им осигурава и веће плате и боље уговоре, па оставља срБске родитеље без сушног хлеба, онда морате знати, да је то такође геноцидна економска политика против Срба — родитељи да немају хлеба у Србији, па да им деца одузимају, или да беже…:
https://www.kmnovine.com/2019/06/e-e.html  (О четвороструком геноциду владе Србије над сопственим народом)
Кад један млади лекар, с завршеним факултетом, у напону своје снаге и у најбољим годинама када се и породица формира, од 25-30., мора да ради четири до пет година за џабе – онда је то криминални захтев државе маћехе, која тера своју образовану децу из земље. Да држава не може да плати стажирање докторима ?! А може да довлачи скупе странце ? Може из Норвешке да доводи “специјалисте“ и да им плаћа западне плате, поред наших сопствених компететних радника који скоро раде бесплатно ? Може да нострифијкује  шиптарске дипломе и да дâ предност доказаним непријатељима нашег народа ?
То је сатирање Србије – то се не може преживети ! Садиста, психопата, мафијаш АV нас сатире као псето… Као сатаниста мурат.
Задуживање код исламиста, довођење турских фирми који граде за профит и не брину нити за сигурност нити за естетику (земљотрес 2023. открио колико су компететни), продаја наше  војвођанске црнице Арабима… то све јесу геноцидне радње ове владе, која сигурно зна коме су ови исламисти пријатељи. Исламистима “неверници“ служе за клање и пљачку као и хеб-рејима који гојиме (не је вреје) сматрају нижим од животиња (Талмуд —пошто је у четвртој од десет мојсијевих заповости, “Бог“ прво споменуо животиње а после странце, ра-бини сматрају да су странци нижи од животиња: https://www.biblegateway.com/passage/?search=Exode%2020&version=SG21  ) и не дозвољавају у својој земљи да деца странаца седе у истој школи као њихова, “абрахамова“, деца — закoном легална дискриминација странаца у Из-ра елу (пробајте да упишете дете у њихову школy, немогуће – за странце постоји одвојен систем). Не, они немају програм за интеграцију, јер им је непожељна; немају радио програме за мањане – они убијају мањине, краду им земљу, сабијају их у логоре, трују их…  аб-раха-мска вера то дозвољава. Управо зато је Madeleine Albright и изјавила да животи 500 000 ирачке деце могу да се жртвују и зато се понашала како се понашала према нама – јер, она је је-вре-јка.
Србија се насељава странцима, по могућности муслиманима који се не асимилују и који као “бошњаци“ и “косовари“ сматрају часним делом да руше наше цркве, краду наше земље и исламизују све просторе.  Ми то знамо – видели смо како су у БиХ терорисали наш народ и шта су чинили. Па зар неко може и да помисли, да мира с њима може бити кад Исламска прокламација јасно каже да “они с нама не могу и не смеју“.
А како се може с муслиманима живети у миру кад смо ми за њих нечисти неверници? Што то из-ра-елци не пробају да живе у миру с Палестинцима? С Сиријом?  Што их скоро сваки дан бомбардују ? С Индонезијом која не дозвољава ни спорташима из – ра-ела да ставе ноге на “свету“ индонезијску  муслиманску земљу ? Што Пакистан с Индијом не прави мир ? Немогуће је, док сатанске идеологије пуне главе изомбираних хипнотисаних жртава религија. Ко сече главе француских наставника по Француској ? Све те земље нису успеле да зауставе исламске нападе – али, ми ћемо једини на свету, под “великим вођом“ АV-ом, успети ? Имати мир ? C шиптарима ? бошњацима ? И то ћемо постићи  с економским просперитетом који ће нам странци обезбедити ? Је ли реално да нам АV продаје овакву маглу иако је упакована у сјајне из-ра-елске машнице ? Признавајући докторске дипломе онима који су нам крали децу по београдским болницама, проглашавали за мртву, како би увећавали шиптарске фамилије , отварајући наш привредни простор историјском непријатељу који циља на рушење свега нашег – ми ћемо добити мир ?
Не вреди АV -y цео титов систем за застрашивање – Истина је Истина. Правда се не може на нашим просторима под тепих скрити, ма колико се овај обожаватељ муратовске стратегије у томе напрезао:
( овај видео се не може наћи преко Google Search Engine – идите на ову другу, мање цензурисану машину за претраживање, тy ћете све наћи:  https://swisscows.com  — осим тога, ова машина не оставља траг претраживања ).
Овај бесрамни обожаватељ мурата, нас вуче у дугове код исламиста, што може бити погубно, само по себи. Против воље 90% Срба, АV гура Србију у фашистичку творевину ЕU (  http://www.kmnovine.com/2019/03/55ost.html ) – заиста, време је да се AV скида са власти.
Кад би најбољи економиста света, наш Драгаш, узео економију, привреду, пољопривреду  државе у своје руке и кад би ван-партијски професор права Божидар Митровић узео државу под своје и направио ред – преживели би !
Браћо и сестре, склањајмо мурате.
“Нека борба буде непрестана“
Свима с благословом,
Др мед Јасмина Вучић-Пеев
у срБској 7531- години, у сухом 30-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!