Србија и србске земље

Западни слуга Вучић поново против Руса

Фото: председништво Србије

ВУЧИЋЕВО ЗАБИЈАЊЕ НОЖА У РУСКО ТЕЛО

Званична изјава министра иностраних послова Селаковића, од пре три дана: Да Србија неће признати референдуме, четири, крвљу и животима одбрањене Републике и области од украјинских нациста: Херсонску , Запорошку, Доњецку и Луганску Републику, је ништа друго, него ли јавно, подмукло и издајничко сврставање на страну америчких, европских и НАТО фашистичких злочинаца. То је уједно и подмукло забијање ножа у Руско тело. И то се десило по наређење западног слуге и србског издајника Вучића, чији је Селаковић, само један мали послушник и пијун. Којег је Вучић, поставио на место министра иностраних послова, како би радио по упутама и наређењима самог Вучића и његове остале бандитске и издајниче власти. Није ово први пут да Вучић са својом политичком бандом сарадника, братској Русији, забија нож у леђа, правдајући то прозирним, јефтиним и прљавим лажима, да то Србија чини, ради својих државних и националних интереса, као и неповредивости граница. Што никако не држи воду. Сем што потврђује, да је Вучић по самом доласку на власт у Србији, америчко западни играч и издајник Србије и србског нароода. А што нам је показао, свим својим радњама и помагањем да се све србско на Косову и Метохији уништи и пренесе на нелегалну и противзакониту шиптарско – албанску власт. Да није тако, никада се из УН, као и Савета Безбедности, проблем, окупације и отимање Косова и Метохије из састава Србије, не би пребацили у фашистички Брисел, и под његову ингеренцију, а на шта је пристао Вучић, одбацивши тако и резолуцију СБ и УН -1244, по којој је КиМ, неотуђиви дио Србије. А што је једна од навећих и најтежих издаја Србије и нашег народа.

Коме улога издајника Вучићани и његове банде петоколонаша, да се Косово и Метохија од стране Србије, призна као самосталана и независна држава, као и да се ми Срби, одрекнемо братске Русије, те приђемо злочиначком и фашистичком Западу, ни данас није јасна, па онда је он луд, глуп или тотално глув и слеп. Те је за такве Србе, дошло време да прогледају и схвате, да се издајник Вучић, после званичне изјаве министра иностраних послова Селаковића: Да Србија неће признати референдуме од четири области и Републике… Е, баш том изјавом, издајник Вучић се потпуно разголитио, и скинуо своју издајничку маску, пред сваким разумним Србином, али и пред сваким разумним Русом. Али и пред председником Путином, као и пред целом братском Русијом, којој је јавно и то уз апалузе са фашистичког запада, забио нож у леђа. Што му Руси, као и Русија, засигурно никада неће опростити. И то је у реду и то ће бити исправан став Русије, за који ће засигурно уследети и те како оштра и болна казна за издајника Вучића. Али шта ће бити став, нас Срба и то као народа у целини и већини??? Е, то требамо под хитно и без икаквог страха и одлагања да покажемо, не само себи, већ и нашој руској браћи. Овакаво понашање и оваква издаје не само Руса и Русије, већ и нас Срба и Србије се не смије и не може толеристаи. Нити се о таквој издаји и штети може мирно седети и ћутати.

Онај ко ћути, тај стаје на страну Вучића и његових банди, који су одавно постали западни послушници и извршиоци, уништења Србије и србског народа. Наш народ у овој ситуацији и овим злокобним временима, има само два избора и два одговора, ћутати и пристати на уништење, које Вучић спроводи, или устати и са власти збацити издајника и штеточину Вучића и све његове политичке банде петоколонаша, те се тако спасити и јавно, са чистим образом и душом, стати уз нашу руску браћу и Русију, без којих нам, нема никаквог опстанка, а ни будучности.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!