Мишљења

Западне убице против Срба и Руса

 

Било шта да ми Срби и Руси урадимо, западна политичка банда, неће о нама променити своје мишљење. Као ни свој циљ, да наше државе поразе, распарчају, опљачкају, а од народа да направе јефтину радну снагу, робове или ти западне најамнике. И што прије то ми Срби и Руси схватимо, лакше ће нам бити са западном бандом ратовати и од њих се одбранити, али их и победити.

Кад се кроз векове, проматра понашање Западњака, а то се првенствено односи на Енглезе, Њемце, Французе, Талијане, као и све друге европске државе, које су у своју политику на прво место ставиле пљачку и покоравање других народа и држава. Лакше ћемо схватити понашање Американца, чију политику, управо изградише ти такозвани напредни народи Европе. Који су зачетници освајачких и пљачкарошки ратова, блокада и санкција, као и поробљавања других људи и народа. А у чему лежи погубна, убилачка и ратна политика и то целог Запада, којег у двадесетом веку, од завршетка другог светског рата, предводи Америка. И то са својим убилачким НАТО – пактом и послушном Европском Унијом. Који су на основу изнесенога, изградили и мржњу према многим народима сета, а поготово према нама Србима и Русима. И то из ралога, што су Срби, као и Руси, непокорни, непослушни, непредвидиви, почесто и својеглави, бунтовни, али и те како ратоборни, поготово кад треба да се брани вера, истина и правда. Што код Западњака уопште није важно, из разлога, што западњаци све мере кроз новац, раскош и разметање, па чак и кроз њихов свакојаки блуд и разврат. Из чега су себи градили свој свет надмчности и веће вредности од других народа, које су прозвали варварима, додељујући нама Србима и Русима, водећу улогу бескорисних народа, необразованих и неписмених, који су потпуно заостали, те смо ради тога, постали сметња том “развијеном ученом “Западу“, који је одлучио, да нас у ратним походима, тотално као народе и државе уништи.

По тим њиховим погледима, нас Србе, као и Русе, ти надмени западњаци, покушаше у неколико ратова, да нас потпуно униште. И то уз одабирање оних Срба и Руса, који ће без икаквог поговора, пристати на поробљавање и израбљивање, при пљачки свега, што се на нашим територијама и у држави, од разног блага налази. А то није ништа друго, него ли Западна мржња и један вид лудила, који се објективно и то на основу њихови недела и злочина, почињених по целом свету, као и над нама Србима и Русима, може и треба назвази правим именом, и чистим фашизмом, односно нацизмом. Којег лукави и лицемерни западњаци, обукоше и назваше западна демократија. Та њихова политика, тај западни – демократски фашизам, никако не стаје, и ми Срби, као и Руси, и те како га осетишмо у двадесетом веку, који је над нама, Србима и Русима, брутално и у ратним походима спровођен. И то уз помоћ наших србских и руских издајника, тих петоколонаша., као и уз помоћ тих наших комшија и лажне браће, који су нас немилосрдно и то у интересу Запада, брутално убијали.

Све то и то на нашу србску и руску жалост, имао и данас, да тај Запад, предвођен Америком и Енглеском, као и НАТО – пактом, и то уз громогласну и сву другу ратну, финанцијску и медијску помоћ, те заблуделе и злочиначке Европске Уније, имамо и данас. На територији старе руске земље, која се називала Украјином, а на којој су, баш по наговору Западњака, Украјинци уз Њемце и остале европљане, пристали, да у двадесетом веку, изврше најстравичне злочине над руским народом. На руску жалост, то украјинци уз сву западну помоћ и то уз обиљежје и истицање фашистичко – нацистичких симбола започеше да раде, али и да ратују против Руса, од 2014. године. И то оним убијањем руских цивила у Одеси, када те руске цивиле, украјински нацити живе спалише. Док Руси, од стране Западњака, трпе ратне и оружане, као и медијске, санкционе, али и све друге нападе и то на својој вековној земљи и територији, ми Срби то трпимо на окупираном Косову и Метохији, као и у Републици Српској, али и у целој Србији. Јер су ти западњаци, предвођени Америком, пронашли међу нама Србима, управо тај издајнички олош, од којег направише своје послушнике, а наше политичаре, уз које хоће, да нам отму Косово и Метохију, а потом и да пониште Републику Српску, те да распарчају, опљачкају и потпуно пониште државу Србију.

У том понашању, тих западних политичких убица, ништа се у односу према нама, без обзира шта ми Срби или Руси учинили, неће променити. Те нам из тога, али и свих необоривих и истинитих чињеница, ваља признати, да се од тих западњака, тих наших мрзитеља, убица, злочинаца и непријатеља, ако себи као људима и народима, али и својим државама, икакво добро желимо, е онда нама се ваља отрезнити и то као једину истину и прихватити, те се за сва времена, од тих западњака склонити и удаљити. Како би били и остали све оно, што смо и до сада били.

НЕ МОЖЕ ВИШЕ

Не може песма, мирно да спава,
док свакој правди, скида се глава,
зато би хтела потпуно гола,
међ’ Србе ићи, рад’ љутог боја.

Да тржи људе и чисте душе,
да с њима, скупа, неправде руше,
не може више, песма да слуша,
кукњаву Срба и мртвих душа.

Зато би хтела истину рећи,
плашљиви србине, де се излечи,
де узми храброст, а страх одбаци,
с вером у Бога, правду ћеш наћи.

Не може више песма да ћути,
на србску ћутњу, она се љути,
љути се с правом, из зато вришти;
Србине устај, неправду чисти !

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!