Србија и србске земље

Западна лаж која треба да сломи Србе

Фото: kps.rs

НЕОБОРИВА ИСТИНА, ЗА СВАКОГ ДОБРОНАМЕРНОГ И ЧАСНОГ ЧОВЕКА, КОЈИ МАЛО ЗНА, О СРЕБРЕНИЧКОМ ЛАЖНОМ ГЕНОЦИДУ

(са пренесеном званичном дефиницијом; шта је геноцид, који је установљен 1946. на заседању генералне скупштине УН)

Може ли се између људи или народа – муслиманског и србског, изградити поверење и пријатељство, на основу ширења лажних прича, а које Босанско – Херцеговачки, црногорски и хрватски муслимани, шире о нама Србима???

Поготово, приписујући србском народу, лажни и непостојећи геноцид у Сребреници, којег Срби, никада и нигде нису починили, па ни у Сребреници.

А на чему муслимански политичари и њихов народ и то подржан од многих америчких, енглеских, њемачких, француских, хрватских и осталих ЕУ, и западних политичара, као и многих плаћених лобиста, међу којима има и Срба, који стално и то у задњих двадесет и пет година, свакодневно причају и при томе и инсистирају и хоће, да нам као народу припишу и пришију етикету, да смо ми Срби; геноцидан народ. По западној и њиховој измишљеној лажи и причи, у Сребреници, 1995. године, починили смо геноцид над муслиманима, а који се није десио. Да је у Сребреници био геноцид, онда би муслиманска деца, жене и цивили од стране србске војске, били немилосрдно и масовно побијени. Али ова необорива и лако доказива материјална чињеница, да у Сребреници нису убијана муслиманска деца, жене, старци и муслимански цивили, те да у Сребреници није почињен никакв геноцид, тим Западно – муслиманским лажовима, уопште не треба, већ они и даље, без икаквог срама и чињеничних доказа, свакодневно понављају своју лаж, са намером, да нам као народу, пришију етикету, да смо ми геноцидан народ.

Иако су ти западњаци; Американци, Енглези и Французи, а уз њих и Руси и Јевреји, и то правно, сатстављали тумачње геноцида, још 1946. године. Те након заједничког и правног доношења дефиниције; шта је геноцид, након тога су ту дефиницију о геноциду, целом свету у УН – обзнанили. Да би управо по том правном, законско и кривичном праву, и то међународног кривичног права, баш 1948. године, судили њемачке и друге нацистичке злочинце у Нирнбергу. И то и такво тумачење за геноцид, још и данас постоји и вреди, баш онако, како је 1946./7. године и установљено и то по међународном праву о геноциду. То многим муслиманским политичарима, као и муслиманима, као и њиховим Америчким, Енглеским, Француским, Њемачким, ЕУ, као и оним Турским, покровитељима и помагачима, уопште не смета, да и даље о нама Србима шире бруталне и прљаве лажи, производећи нас у монструме, злочинце и народ, који је починитељ геноцида.

Што је страшна, одврантна и гнусна лаж, која вређа и боли сваког поштеног и часног Србина, као и сваког поштеног човека, без обзира које он, или какве вере или нације био. Поготово вређа оне људе, који знају, шта је дефиниција геноцида. И баш због тога ћу и рећи; да свака лаж, без обзира ко ју је измислио, или ко је пласира и шири по свету, пре или касније биће разоткривена и згажена. Те ће тако и ова гнусна лаж и подвала о Сребреничком геноциду, којег у збиљи и стварности нема, сем што га има у муслиманској и западној лажи, бити разоткривена, одбачена и као гнусна лаж потпуно презрена. Баш исто онако, како је разоткривен и њемачки, турски, јапански, енглески, амерички, белгијски, француски, шпански, холандски, мађарски, бугарски, албански, хрватски, као и сви и други геноциди, које починише европски владари и њихове државе, као и њихове злочиначке војске плачених злочинаца и убица и то на свим овоземаљским континетима и разним народима

Док се то не деси, да та лаж о лажном и измишљеном геноциду у Сребреници, буде разоткривена и то само са веродостојним и материјалним, а необоривим чињеницама, пита ли се ико, од ширитеља лажи и мржње према србском народу: Колико ће пласирана лаж, о лажном и измишљеном геноциду у Сребреници, нанети и направити штете, не само нама Србима, већ и муслиманима. Сем тога, пита ли се ико: Да ли та злокобна, смрдљива и ужасавајућа лаж, може приближити муслимане – Србима, или Србе – муслиманима???  Па да се граде и изграде и то само на истини и правди, добри односи, пријатељство, као и поверење, а које је потребно међу људима и народима, да би између себе и то на обострано задовољство, без икаквог страха или подвала или лажи контактирали, а потом и сарађивали и наравно заједнички радили, како би из тога односа, на обострано задовољство и неку корист за себе добијали.

И баш због свега наведеног, као и увреде, али и бола, којег ми ова лаж о сребреничком лажном геноциду причињава, као и већини србског народа, осетио сам људску потребу, јер имам чисту и мирну савет, да све ово напишем, а потом и јавно изнесем уз питање: Шта то и коме и каквога то добра, ова гнусна лаж, о лажном и измишљеном геноциду у Сребреници, може да донесе, сем оним поквареним људима, који су ову паклену и ђавољу подвалу и домислили, али и јавно је као кукавичије јаје, србима, али и муслиманима подметнули. Јер и они који су ову лаж смислили и још увек је светом шире и те како знају, да су муслимане, као и свет дебело и подмукло слагали. А то знају на основу дефиниције о геноциду, коју преузех из архиве УН, те је овде, уз овај текст, јавно и оргиналну обзнањујем, те следи та дефиниција о геноциду:

Геноцид (гр. генос, род, народ, и л. аццидере, убити), међународни злочин намерног потпуног или делимичног уништавања националних, етничких, расних и религијских група. Спада у најтежу врсту злочина против човечанства (в. нирнбершка пресуда). Термин Геноцид усвојен је на заседању Генералне скупштине УН (1946). За разлику од етничког чишћења, где је циљ да се дата територија „очисти“ од одређене групе људи (нагласак је на протеривању, мада је обично заступљено и физичко уништење), код геноцида је циљ физичко истребљење. Можда најпознатији примери геноцида су холокауст или америчко бомбардовање Хирошиме и Нагасакија. За српски народ, најтрагичнији је био истовремени геноцид над Србима у Другом светском рату…

Тако да по прочитаној званичној дефиницији о геноциду, свако разуман и објективан, види, да геноцида у Сребреници није било, нити се десио. Уместо да су ти муслимански и западни лажови, један ратни злочин, а којег су починили неки лоши и малоумни Срби, којег нико поштен неће побити, назову правим именом – злочином -, они те лажи назваше геноцидом, који се у Сребреници није десио. Што ме као човека и те како вређа, зато их све, те лажове и политичку банду, ма те ратне хушкаче, јавно питам: ЗАШТО, због ЧЕГА, за рад КОГА и ради КАКВИХ и ЧИЈИХ ИНТЕРЕСА, то радите и урадисте???

Да није можда ради тога, да на основу нас Срба и лажног нам пришивања непостојечег сребреничког геноцида, ви западњаци, европејци, натовци, као и босанско херцеговачки муслимани, као и Хрвати, сакријете своје злочине и почињене геноциде над нама Србима??? Које починисте током првог, другог, али и ових задњих југославенских ратова. У којима сте и ви, баш сви које поменух и те како и активно учествовали, и то подржавајући прво словеначко, хрватску, муслиманску и албанску страну и њихове народе ??? Који сем злочина над Србима, у југославенским ратовима, и то уз вашу Западну помоћ, починише и етничко чишћење Срба, са србских вековних простора, а о чему ви, сви заједно, ко највеће светске курве ћутите. Ја не ћутим и сви ваши покушаји и лажне оптужбе, као и ваше лажне и бандитске резолуције, да смо ми срби починили геноцид у Сребреници, биће материјалним чињеницама разоткривене, згажене и одбачене, ако не данас, а онда сутра или прекосутра. Ни једна лаж, без обзира ко ју је домислио и у свет послао, није остала трајно жива, због истине, која по Божијој промисли, увек побеђује све лажове, криминалце, превранте и убице, који у вечини, долазе са крвавог и злочиначког Запада. И ми то Срби знамо, као и ја, који проговорих у име безброј часних и поштених Срба, који знају, да никаквог геноцида у Сребреници није било.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!