Свет

Западна демократија збир лажи, манипулације и лицемерја, као и сијање страха

ЗАПАДНА ДЕМОКРАТИЈА – ЗЛА

Безбројни људи света, а поготово ми Срби, наслушали су се те речи ДЕМОКРАТИЈА, коју обожавају употребљавати западни и европски политичари, као и њихове газде из Америке. Они ту демократију тумаче, као да је то нека највећа, најлепша и најбоља људска вредност, коју су ти западњаци успоставили у својим европским и западним државама. Ради своје доброте и бриге за човечанство, ти западњаци, баш своју демократију прописују нама Србима, као и свим другим народима и државама света.

При томе, ти западњацине, уопште не обавештавају те друге људе и народе, а какво то зло, штете и негативности, та њихова демократија у себи, за друге народе, који нису западњаци носи и ствара. О томе, ти западни демократи не говоре, нити друге народе о штети и злу, уопште хоће да упозоре. Јер када би рекли, да њихова демократија није ништа друго, него ли терор и диктарура мањине и то на основу њихових правила, која су озваничена – исписаним законима од стране полититчких и банкарских банди западњака, која су у њиховим државама донесена. И то за раднике, сељаке и ниже класе, од тих буржуја и поседника огромног новчног и сваког другог материјалног богатства, као и власти у држави. Е, онда би многи Срби и обични људи, чак и они који живе у западним и европским државама, схватили, да та много спомињана и много хваљена западна дмократија, није никаква доброта или слобода за нормалне радне људе и народе. Већ би схватили, да је та западна демократија, једна велика и добро смишљена превара, помоћу које, ти банкари и политичари, уз припомоћ медија и новинара, наравно и свих западних полиција, веома успешно пљачкају, израбљују и газе све људе, које су оптеретили са безбројним законским правилама, по којима се ти људи морају понашати, радити и живети, али и плаћати разне порезе и доприносе. Ти поштени и часни људи раде, али и по тим законима живе, без спознаје, да су они у ствари савремени робови, баш тих банкара и политичара, као и западних олигарха, који кад јавно, преко својих медија кажу: Да је избила пандемија и да је људе напао смртни вирус Корона, то има тако да буде. Ту и такву лаж, и то од мислећих људи, нема право нико да оспори, побије или да јавно критикује.

Ако се такви људи – критичари и појаве, без обзира какви они стручњаци или научници били, за њих нема места и простора на јавним и државним, као и на приватним медијима, те они своје спознаје и чињенице, да оспоре пандемијску лаж, не могу, нигде да изнесу. И баш такви критичари се, од стране власти и олигарха обавезно цензуришу, забрањују и изолују, јер то је та, западна демократије. Да бих био потпуно објективан, морам потврдити, да има безбројне и разне критике, као и критичара, који се појављују на државним и приватним медија и то онда, када треба искритиковати неку безначајну појаву, која уопште битно не утиче на политику, коју власт у држави спроводи. Тако да озбиљно и здраворазумски, смем рећи, на основу свога дугогодишњег ( двадесет година), живљења на западу, да је та западна демократија збир лажи, манипулације и лицемерја, као и сијање страха. А који су путем медија, свим људима и народу, наметнути од стране власти. Тако да сем тих произведених и намерно предочених страхова народу и грађанима, постоје и они нормални и људских страхови за рад, за плату, за породицу, за децу, за здравље, као што постоје и они страхови од новчаних или затворских казни, које је власт осмислила и које у име државе ригорозно и без милости, педантно и увек на време спроводи и то уз своју администрацију и те како брзу и учинковити полицију, која за прекршиоце закона, зна бити и те како груба и брутална.

Кад се све то објективно и трезвено сагледа и изнализира, дође се до спознаје, да та западна демократија, није ништа друго, него спровођење силе и терора над народом и то уз помоћ закона и правила, које је мањина писала, донела и усвојила, како би заштитила себе и сво своје опљачкано благо. У чему јој увек, помаже полицијски апарат, као и сви медији, како они државни, тако и они такозвани приватни, који су за оданост тим западним олигарсима и послушност, за тај свој новинарски и то Гебелсовски посао и те како и добро плаћени. Знам да многи у ово неће поверовати, те ћу зато споменути сва ова ратна збивања у Украјини, као и ту специјалну руску војну операцију, коју су све до једног медија, уз све, не само Њемачке, већ и западне политичаре, сви брутално осудили. И то уз безброј грозоморних, али и провидних лажи, не дозваољавајући при томе, за сво ово време трајања војног и ратног сукоба, баш никоме, ко зна истину, како је, али и зашто је отпочела та руска специјална војна операција, да ишта јавно на било кој ТВ, каже. О том сулудом уласку, не само Њемачке, већ и целе ЕУ, као и Америке и НАТО пакта у тај беспотребни рат, са Светом Русијом. И то Русијом, која по свим Божијим и овоземаљским законима, има право да брани себе, свој народ, као и свој опстанак.

Тако да и на основу ове чињенице, свако може схватити, каква је то западна демократија, која не дозвољева слободу говора, јавно изношење личног мишљења, као што не дозвољава – никакве озбиљне и оправдане критике, које су упућене властима и њиховим олигарсима. Сем тога, они не дозвољавају ни друге погледе на живот или на европска и светска збивања; рецимо на лажно извикане “климатске промене”, која су њихова велика лаж и подвала. Али то нигде јавно, чињеницама не можете побити. А сем тога, та демократија, почесто не дозвољева ни оправдане протесте грађана и народа, које безброј пута, када грађани изађу на улицу, полиција уз бруталну силу разбију. Па каква је то, та западна демократија, као и сви ти демократи Европе и западног света, поготово Американаца, кад они ту своју демократију по целом свету и то разумним људима и народима намећу својим крвавим оружјем. И то оружјем са којим су у последњих седамдесет година, широм света, а ради те своје демократије, побили преко стотину милиона недужне деце, жена, мушкараца и цивила, као и војника, који су своју државу, од те крваве западне демократије и демократских злочинаца, часно и јуначки бранили. А то смо чинили и ми Срби, како оне 1994./5, год у БиХ и Книнској Крајини, тако и оне 1999. године у Србији, кад нас ти демократски западни злочинци, поништавајући међународно право, и то без икаквог разлога злочиначки и брутално нападоше чак и са бомбама, које су биле испуњене са осиромашеним уранијумом. А што је по Нирнбершкој Конвенцији – Кодеску из 1948. годне, највећи злочин против човечанства. Сем тога то је и највећи геноцида од завршетка другог светског рата, којег западне демократе, удружене у НАТО пакт и ЕУ, починише над нама Србима. Зато ћу припоменути онај геноцид којег почини демократска Америка, бацајући при завршетку другог светског рата, атомске бомбе на Јапанске цивиле и градове Хирошиму и Нагасаки.

Тако да по мени и мојим спознајама, та “демократија” није ништа друго, него ли једна лукакво смишљена подвала и велика лаж, која је постала најубојитије и најсмртоносније оружје западњака, којег они користе за силовање истине, памети и људске слободе.

А то је ђавоље зло и његових западних следбеника, против којег се треба и мора, ко год себи жели добро и слободу, борити на сваком месту и у свако време, без и мало страха.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!