Србија и србске земље

Запад је непријатељ Срба: За стање у свету важнији су руски тенкови код Бахмута него све Минхенске конференције

– Запад је непријатељ Срба, ми смо жртве њихових хибридних напада, а Руси су пријатељи који нам у одбрани помажу, и у то нема сумње, рекао је у јутарњем програму ТВ Хепи Џевад Галијашеви, експерт за безбедност, демантујући наводе да се више не зна ко су нам пријатељи, а ко непријатељи.

Галијашевић је даље рекао:

– Република Српска зна ко је непријатељ. Однос Запада према Србији, Српској и Црној Гори се није промјенио од времена кад вас је бомбардовао, а промјенила се само дипломатија која треба да вас увјери да ће наступити мир и добри односи онда кад Србија да Шиптарима цијело Косово. То је бесмислица! Можете им дати и Шумадију – Албанци ће и тада жељети унитарно Косово без Срба. Као што се није промјенио ни у Хрватској гдје више нема Срба однос. Каква нормализација!?

У тој позицији смо и ми у БиХ. Са једне стране је полтронска политика у Сарајеву, а са друге је притисак да се тако исто постави и Бањалука.

Република Српска зна да зло долази са западне адресе. И зна да је Русија и војно-одбрамбено, обавјештајно-безбједносно и међународно-дипломатски пријатељ Републике Српске и Србије. Она нама помаже. Прича о томе да постоји платформа Русије у нашим земљама служи да би се Србија оставила без пријатеља – Русије. Тако је Србију лакше удавити.

Даве мало силом, мало дипломатским шаргарепама. Али, извините! Шта је шаргарепа за Косово? Шта је шаргарепа за Републику Српску? Таква шаргарепа не постоји!

Нема је Америка, нема је ЕУ. Таква шаргарепа на планети не постоји. За шта да дате оно мало нуклеуса државно-правне организације коју Срби имају?

Ви нама, Бошњацима и Хрватима, показујете да се треба имати држава, да је добро да народ сам организује свој живот, а не да му стално други диктирају споља, организују насилне протесте, пријете руководству убиствима и ликвидацијама – а то све долази са Запда.

То је кључ.

Ми знамо да су шака јада у Сарајеву и Приштини једини муслимани на свијету који слушају западну политику. Та политика овдје значи да се Срби и муслимани никад не приближе и не помире – тако Бећировић на молитвеном доручку у Белој кући тражи нове санкције за Додика.

СДА је направљена од стране Муслиманског братства, преко продужене руке зване Млади муслимани.

Муслиманско братство је организација стара 100 година и она је британски инструмент политике и она даје платформу свим терористичким организацијама.

Ми смо на Балкну жртве западног хибридног рата. Сви смо и даље сиромашни, ускраћени за западне инвестиције, а „инвестиције“које се величају заправо производе спољнотрговинске дефиците.

Србија је прошле године била у дефициту 9 милијарди. Једино позитивно пословање је имала са БиХ, односно са Републиком Српском.

Дакле, ми знамо ко шта ради.

А Западу сада треба хомогенизација и раде на томе. Али, вјерујте да за демократију више вриједе руски тенкови код Бахмута него све Минхенске конференције.

Извор: Факти

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!