Природа и здравље

Закон као средство злочина!

Увод: СРБИЈА је већ дуго времена специфична земља у погледу „здравствене“ политике. В@кцина имамо највише, посебно за наше најмлађе код којих је годишњи календар в@кцинације већ годинама уназад најгушћи у целој Европи. Прохибицијски закон о Канабису је најрепресивнији и по интензитету прогона болесних и унесрећених људи због лечења Канабисом такође предњачимо у целој Европи. Дакле, у Србији влада најжешћи фарма-медицински терор, као нигде у Европи!
Тешко болесни и правим леком потребити људи у Србији су и најугроженија врста у Европи. Хапсе се и робијају врло тешки болесници потребити за јединим истинским Леком за своју муку. Зашто је то тако? Да ли зато што су продуктима Канабиса излечени грађани Србије и од тзв. неизлечивих болести – највећа претња нељудском систему? Или стога што су као успешно лечени и излечени Канабисом – највећи сведоци фарма-медицинског терора над недужним људима? Ако нам је познато да Канабис може излечити многе и за корпоративну медицину „неизлечиве“ болести, онда су нам на постављена питања мање-више и одговори познати…
БОЉЕ ИЛЕГАЛНО ЖИВ НЕГО ЛЕГАЛНО МРТАВ ! – Сале Коларевић

Закон као средство ЗЛОЧИНА!

Када осудиш тешко болесног на три године и два месеца затвора јер је себи посадио две биљке за лечење епилепсије, осудио си на смрт и његову тешко болесну жену која не излази из куће и у потпуности зависи од њега. А они нису једини невини којима си уништио живот. Па како се осећаш Бојане Мишићу?
Мрђи је одбијено одлагање затвора и мора да се хитно јави у Забелу. Захваљујући судијама какав је Мишић, данас су затвори препуни невиних људи који само користе или себи саде #Канабис, многи за лечење, јер им фармако препарати не помажу… Захваљујући закону који омогућава монопол Мафије на Канабису и судијама који подржавају прохибицију, Мафија данас зарађује више од 5 милиона евра сваког дана и баш ни један мафијашки бос никада није осуђен. Заштићени су масовном корупцијом тужилаца, судија, политичара и полиције, новцем зарађеним директно од илегалне продаје Канабса. И то сви знају.
Друштво које ћути на сулуда утамничења тешко болесних људи јер су хтели да се лече, је дубоко аморално и потпуно је изгубило компас. Ћутање медија и лажних душебрижника, интелектуалаца, лекара и НГО „бораца за људска права“ о овом тешком и озбиљном друштвеном проблему тихог убијања болесних, је срамотан и истински цивилизацијски пораз Србије. Додуше то не чуди јер се сви они брину само за права давно убијених и свој буђелар, а за живе их све баш брига. Олош који нас је одавно продао и због кога омладина бежи да се никад не врати.
О судијама психопатама, који се буквално иживљавају и лече своје фрустрације и комплексе над невинима и болеснима и њиховим везама са мафијом и криминалом, више детаља наредних дана! Време је да се неке ствари и везе јавно разоткрију. БОРБА саборци.

Извор: https://www.facebook.com/LegalizacijaKanabisaSrbija/photos/a.236638453117873/4380550242059986/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!