Србија и србске земље

Заједничка игра AV-a и Kurti-a по сатанској западној музици

Фото: euronews.rs

Док пуцњава још одјекује по Косову пољу и док наш незаштићен народ чучи иза сопствених зидова у нади да ће га шиптарски меци заобићи, дотле нелегитимни председник Србије заборавља и да се обрати Србима. АV је нелегитиман, јер је изабран управо без давања права гласа КиМ-и што је противуставно и чин издаје.

Ниједну реч „председник“ није Србима упутио, осим „остајте мирни“, као и у свим другим приликама кад су шиптари отимали земљу, инсталирали своје нелегитимне базе, хапсили наше, малтретирали нам децу, забрањивали увоз, таблице, харили и жарили… AV се задовољава простим објашњенима, шта се дешава, стално подвлачећи како је он то све предвидео и да га нико није слушао. Не признаје да је срБски народ његовом кривицом у ћор-сокаку и да се мора сам бранити. Не анализира шта Срби заиста преживљавају. Каква нам је позиција? Има ли наде за слободу?  Сав његов говор послужио је искључиво ауто-одбрани пред страним газдама :  доказивању да Србија никако није умешана у одбрану свог сопственог народа на окупираном КиМ-и и да су локални Срби аутономно деловали. Да Кurti лаже по том питању. Као сваки нарциста, он се искључиво бавио самим собом и заштити своје позиције. Можемо закључити да му одговара да су наши заточени иза сопствених зидова у гетоима, препуштени сами себи, „мирни“. Јер, према њему, мир је очигледно важнији од слободе. Кaко може бити мира, без слободе, тo овог мафијаша не брине.

На питање једне новинарке, ко ће штитити Србе, уследио је простачки испад моментано изнервираног „председника“ који нападе цео срБски народ који је ето тако глуп и „који не зна да их КFOR чува“. Језа. Шизофрена лудачка атмосфера прохуја таласима радиа, у костима свих патриота и саосећајних људи. Јасно је да овај болесни нарциста не види суштину својих дела – да је издао и предао срце Србије.  Он хвалисаво пушта снимке прислушкивања албанских терориста, пресвучених у „косовске полицајце“. Не упита се, ако је знао и слушао шта се дешава, зашто није помогао својима? Што није с војском ушао, спасао и распоредио своју полицију према Резолуцији 1244 која нам даје право на то? Што Србија није своје право ни пред UN недавно подвукла ? Где је поштовање закона UN-а с наше стране?

Сви видимо да Kurti већ годинама добија што год затражи. Он је међу својима херој. И интелектуалац. И способан политичар кога сва медија цитирају по свету. Он се уважава. Може му се. Једини разлог за његове победе лежи у чињеници да му у полеђини стоје они исти који су бацили уранијум на нашу земљу – ти и не мисле да очисте Србију иако имају технологију за то. А издајничка влада никада није ни тражила ратну отштету и  радикално чишћење  наших простора од њихових отрова. Ова влада баца камење на Kurti-a, тог јадног малог пиона западних сотонских игрица. Као да он нешто може без подршке запада.  Влада нам скреће пажњу са правог кривца кога треба тужити – NАТО, VATIKAN И 19 АГРЕСОРСКИХ ЗЕМАЉА. Стрпати Куртија у затвор одакле је неоправдано отпуштен нелегитимним одлукама радикала који га сад, ето, уважавају и „преговарају“ с њим. Ова издајничка влада нам замагљује видик. Представља Kurti-a као кривца што никако не може бити. Иако KFOR не служи Србима и отворено помаже шиптарским терористима, мафијаш АV се руга свима нама који као не разумемо које су дужности ове NATO слуге. Он очекује да Србе с КиМ чува управо тај KFOR. Очигледно, није му пало на памет да би се Срби могли и друкчије бранити и чувати. Њему су будале сви који мисле да би се могло. Не, он ће служити и слушати Запад на Западу као и Курти, а Исток на Истоку, јер је паметан. Тако Србија остаје без пријатеља на Истоку који га сматрају лажовом и западним пионом и без поштовања на Западу где га виде као примитивног мафијаша што засигурно и јесте, после свргавања истинољубивих адвоката, поштених полицајаца, убијања неких сличних, хапшења новинара, после афера Јовањица, фарме марихуане, продаје оружја руским непријатељима, распродаје земље, продаје деце западним педерима и сатанистима… AV је прост слуга Запада као и Kurti.

Дакле, поново, влада Србије не диже глас нити чини било шта против шиптарских  терориста. Она је очигледно саучесник терора.

Ако је влада Србије прислушкивала „косовску полицију“ а није помогла Србима на нишану онда чему служи емитовање подсмевања Србима? Задовољењу ауто-садистичких нагона психопате AV-a ? Ругању Србима? Застрашивању народа? Као и неприкладни и нелегални прикази клана Белигвука?

Па зар се и западњаци не ругају нама с сваким гестом? Како од њих тражити било шта у нашу корист? Од тих истих тражити протекцију?

Ова издајничка влада је синхронизована с Западом у рату против Србије.

Наравно да Kurti  мора да добија док му се даје и од Запада и од Београда. Све му је на тацни сервирано. Понека ретка горка реч му не смета да се части и ужива. То мало алузија на непринципијалност западних великих сила у неадекватном и млаком недавном говору AV y New York-у на UN трибини, Kurti-a  и његиве не дотиче.

Што би се Срби позивали на Резолуцију 1244? Што би оптуживали NATO и19 савезника за агресију? Што би тражили било шта за свој народ? То не иде у прилог мафији на власти. Одмах би летела с резервисаног места за владање.

Док се понаша овако, остављајући сопствени народ на цедилу, глумећи родољубље, ћутећи над очигледним терором… сигурно ће опет да добије на изборима. И мртви и одсељени ће поново гласати за АV-a и његове мафијашке, неморалне педерске пајташе. Они ће сви заједно с Kurti-em играти по западној сотонској музици.

„Нека борба буде непрестана“

С благословом нашем народу,

у срБској 7532 години, 25-ог у рујну

Др мед Јасмина Вучић-Пеев

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!