Мишљења

“За нашу децу“ населићемо џихад ратнике у виду “мирољубивих“ миграната које неће ЕУ

Хорде миграната тероришу грађане Србије уз отворену подршку евроунијатске колонијалне управе[1]

Због нашег немара и опортунизма деценијама смо дозвољавали неконтролисано насељавање Шиптара-Албанца на нашу земљу, а они су нам разорили светиње по КиМ и протерали највећи део народа. Уместо да смо из тога извукли одређену поуку, данас се прави иста грешка; пуштамо хорде лажних муслиманских миграната (у наставку: мигранти) који ће нам потпуно разорити земљу, а народ протерати. Тако, у догледној будућности, неће бити ни Срба, ни Србије.

    По налогу Запада, Вучић је почео са трајним насељавањем миграната, не обазирући се на трагичне последице  тог процеса, који се дословно може назвати угрожавање опстанка Срба на њиховој матичној земљи. Демографска дестабилизација Србије, која је последица политике отворених граница, прети да од православне земље створи муслиманску џамахирију.

    Док медији ”Великог брата” о томе упорно ћуте, на још увек слободном интернету свакодневно добијамо информације о криминалу и насиљу које чине муслимански мигранти по Србији. Истовремено, полиција не врши своју основну дужност, да брине о безбедности грађана и њихове имовине, него само констатује учињено кривично дело или прекршај мигранта, и случај се тиме завршава. Уместо да полиција стави под контролу мигранте, првенствено пооштравањем безбедносних мера у сабирним центрима, или спровођењем систематских активности чији је практични (не нужно и прокламовани) циљ да они напусте нашу земљу, припадници њених снага их враћају са границе, одвезу их у унутрашњост и пусте. Када полиција због кретања без папира и приведе мигранта у Прекршајни суд, судија му изриче само опомену и пушта га да иде где хоће и ради шта хоће. При томе се врши невиђена сатанизација свих трезвених и забринутих појединаца и организација који аргументовано указују на опасност од неконтролисаног боравка и кретања миграната по Србији.

Расте број миграната – на југу Србије их не задржавају, а са севера Србије враћају!

     На сву ту неправду, колонијални управитељ Александар Вучић поручује да су сви који се бране од мигранатског насиља фашисти, односно да треба да их пустимо да нам отимају и уништавају имовину и да нам повећају наталитет силовањем жена. По Вучићу, нису фашисти они који силују, малтретирају, уништавају туђу имовину, све са оним који их у томе подржавају, него су фашисти они који неће да дозволе да им силују и малтретирају народ и уништавају имовину. То лудило умишљеног вође не треба да чуди, садашњи велики евроунијата и сам је некад био “фашиста“ када је позивао на рат и освету деведесетих.

Због погрешне политике евроунијатске управе према мигрантима ни један грађанин Србије више није безбедан. Док медији ћуте, све чешћи су инциденти са “Алаховим ратницима“, лажним мигрантима. Поред међусобних обрачуна, насрћу на жене и девојчице, упадају у куће, цркве, пљачкају, физички нападују и вређају грађане…  Ако се остваре планови Запада о трајном насељавању неколико милиона миграната на Балкану, то ће дефинитивно убрзати нестанак Срба и државе Србије. Да то није “теорија завере“ или далека будућност, него сурова стварност потврђују следеће чињенице:

  • Влада донела уредбу – мигрантима се даје од 200.000 до 1.400.000 динара за покретање бизниса,
  • Вучић ослобађа пореза послодавце који запосле мигранте, тако да плаћају 70 одсто мање доприносе и порезе на доходак радника,
  • Мигранти ће имати предност при запошљавању,
  • Даблински 1,2 и 3 и Маракешки споразум омогућавају интеграцију миграната у образовни, здравствени и социјални систем, као и добијање докумената земље у којој се налазе чиме добијају иста права са матичним становништвом. Било каква јавна критика подлеже кривичним санкцијама, а медији који се буду „дрзнули“ да о томе обавесте биће драконски кажњавани и затварани (Маракеш). По неким проценама и глобалним плановима на подручју Србије, Црне Горе, БиХ и Хрватске очекује се трајни прихват од 6 до 9 милиона миграната.
  • Стално расте број миграната, на југу несметено улазе, а на северу земље недозвољавају им да изађу. За време ванредног стања организовано су довозили мигранте из Мађарске и размештали их широм Србије.
  • Путин упозорава Србију: Са миграцијом постајете нова база ИСИС-а, цео Балкан је угрожен…
  • Рима Дариоус политичка активисткиња и држављанка Сирије: Постаћете мањина у својој земљи као на Косову, миграција ће вас преплавити!
  • Србија још увек није решила проблем свих избеглих и расељиних лица током ратова на подручју бивше Југославије. Како може одједном пружити уточиште десетинама, можда и стотинама хиљада илегалних миграната с других континената које неће ЕУ?
https://borbazaistinu.rs/wp-content/uploads/2020/02/vlada5aa.jpg
Да ли има краја овом безумљу или да ли има краја нашем болесном прихватању тог безумља?

     Као одговор на ово безумље, када неправда постане закон, отпор је наша дужност. У условима када је миграната све више и све су агресивнији, када је полиција само обичан посматрач, када власт све чини да се прикрију злочини миграната, једино што нам преостаје је да сами организујемо заштиту имовине и својих породица.

Да ли су ”Фашисти” они који хоће да заштите жене, децу од лажних миграната?

     Ову државу, тренутно колонију, не чини само евроунијатска колонијална управа и њихови ботови, већ и народ који треба да се пита. Зато уместо великих прича и надахнутих текстова, уместо лажног умиривања савести, уместо тражења изговора, крајње је време да народ узме ствар у своје руке, јер то налаже и теорија природног права која гласи: ”Народ има права на побуну, када се осети угрожен у виталним животним интересима.” Србија је данас пред уништењем, а Срби пред истребљењем! Зар нам треба више разлога?

“Против неправде треба се борити. Равнодушно гледати неправду исто је што и творити неправду.“  Св. Николај Жички

Уредништво “Борба за истину“


[1] Чланак је први пут објављен 26.2.2020.г. а сада то чинимо поново у нешто измењеном облику због актуелности

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!