Србија и србске земље

За колико новца продајемо сопствене ране?

(AP Photo/Bojan Slavkovic)

На почетку недеље шокирале су нас вести које су из сата у сат пристизале из наше јужне покрајине.

Шиптарски терористи су по ко зна који пут демонстрирали силу пред голоруким српским народом који је остављен на ветрометини да се бори за сопствени опстанак. Издајничка власт у Београду је тихо слегала ременима неможна пред сопственим поразима плаћајући данак одлукама које су нас удаљиле од извора наше духовности, културе и пре свега државности.

Бусање у груди шизофреног манијака у улози председника Србије претворило се у беспомоћно цвилење на једној од хиљаду конференција за штампу које су се временом претвориле у луткарске представе и ништа висе од тога.

У свом том метежу умало је изгубљен један млади живот а више десетина људи заврсило је са тезим или лакшим повредама. Оно што заправо јесте кључно у целој ситуацији јесте чињеница да је народ на Kосову и Метохији остављен од стране сопствене државе да буде талац у сукобу криминалних група како са албанске тако и са српске стране.

Само неколико дана од немилих догађаја и сцена, „Српска листа“ позива тај исти народ да изађе на „Kосовске“ изборе у организацији оних који деценијама понизавају, малтрерирају и убијају све сто није албанско на Kосову и Метохији. У току дана на десетине аутобуса из централне Србије креће пут Kосмета како би на изборима дали легитимитет такозваној држави „Kосово“. Овога пута бих питао све оне расељене од којих је много њих остало и без неког од члана својих породица, колико коста глас за оне који су Вам отели дедовину? Kако Вас није срамота да се на једној страни бусате у груди Српством, пореклом и косовским заветом а на другој страни зарад пар хиљада динара и буквално признајете независност Kосова!? Зар су те дупле плате, пензије и социјалне помоци вазније од векова борбе за слободу!?

Није Вучић крив, није ни Kурти нити било који други политичар. Kриви сте Ви који продајете веру за вечеру у замену за крвави новац шиптарских сепаратиста зарађен на извађеним органима можда баш Вашег брата, сестре, мајке или стрица! Излазак на данасне изборе на Kосову и Метохији највећа је издаја у историји српског народа!

Аутор: Немања Петровић

Извор: Васељенска

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!