Србија и србске земље

Вучићеви мигранти одсекли главе псима! Пале кукуруз, уништавају пчелињаке, док војска наводно чува шид…

Про миграциона политика Александра Вучића поново се обила нашим грађаним по ко зна који пут.

Овако су јуче говорили готово сви мештани Шида који живе у близини прихватних центара у којима бораве мигранти. Исповест једног од њих Миленка Гићанова (73) шокирала је Србију. Њему су незвани гости убили два пса и потом им, како каже овај Шиђанин, одсекли главе и роштиљали их.

– Скупио сам храброст да се успротивим, никоме не би било свеједно да на њих 15 крене сам. Правим се да сам храбар и кад нисам – наводи Миленко.

Он живи на опустошеном салашу недалеко од прихватног центра Адашевци. Познати пчелар вратио се, каже, да одбрани оно што му је најмилије, будући да су му мигранти разорили имање, уништили пчелињак и запалили кукуруз. Онда је прорадио чувени српски инат, па је исекао 300 стабала воћа да их не би препустио њима

-Једном су ми заклали два пса, одсекли им главе, после смо их нашли у контејнеру, и роштиљали су их. Има нешто у њима због чега се и ови пси испред куће утишају. Тако се и крећу, тихо. Видите, на вас су лајали кад сте дошли, али на њих не, као да су истраумирани. А улазили су на мој посед као да је њихов – јада се он.

Како сведоче мештани, и поред свих услова које имају у прихватним центрима, мигранти се насапуњају и купају у оближњем језеру. Где год стигну ложе ватру и остављају ђубре и прљавштину. То потврђује и Миленко, који на поседу показује шта остаје иза миграната.

Батаљон за специјалне операције, чувени “Грифони” из Панчева, након укидања ванредног стања, само четири дана касније поново је враћен у Адашевце како би велики број миграната, којих је ту око 500, држали под контролом.

– Када су они ту, лакше ми је, ево данас сам коначно спавао. Једино сам опуштен када су они ту, заиста су изузетни – говори Миленко о Грифонима.

Гићанов сам мигранте ноћу тера чак и петардама, а пронашао је, објашњава, и друге начине да заштити улаз на имање.

– Не бавим се спиритуализмом или неким гатањем, поставио сам главу бика овде и они заиста више туда не улазе, не знам због чега, али их то плаши. Обесио сам и мртву сову да их одвратим од имања – прича Гићанов.

Председник СНС Александар Вучић није преузео одговорност напада које врше економски мигранти.

Извор: newspanel.rs

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!