Србија и србске земље

Вучић поново понизио Србију, наградио сатанизам Марине Абрамовић

Неколико векова српски народ је трпео турско ропство, отимања, силовања, одвођење деце, насилних покрштавања…Трпео је народ и веровао, правио цркве под земљом, тајно, ноћу и Богу се молио. Но, зло када узме замах бива све веће. Тако је дошло до сече кнезова, турског крвавог пира када су побили 11 виђених Срба међу којима 6 кнезова, једног игумана и једног архимандрита. То је била кап која је прелила чашу! Дигли су се Срби на устанак! Изабрали су оштрог и одлучног Ђорђа, црног-кара Ђорђа јер је био храбар и поштен, спреман и решен да води српски народ ка слибоди.

Пре неки дан смо обележили тачно 217 година од тог догађаја. Сретење Господње, када су се срели Ђорђе и народ, Србин и Господ, крст и мач и кренули у ослобођење! Много година касније, 21. је век, 2021. година, доба када тај датум обележавамо као Дан државности, најзначајнији празник сваке државе. На тај дан се додељују похвале, награде па и ордени заслужним појединцима и установама. Дан када треба да се поносимо својим прецима што су устали за слободу свих нас, што су држали крст и борили се у име Христа, што су опстали и у вери и у обичајима и језику и писму и пореклу јер су знали да само тако могу да постоје! Ако знамо кога и шта прослављамо, треба да знамо и кога награђујемо. Људе који су допринели српској култури, обичајима, језику, борби за истину и правду, очување вере, подизање морала, бригу о децо, немоћнима, породици… Много је имена која би се овде могла набројати. Да кажем два овим приликом: Петер Хандке и доктор Миодраг Лазић.

Петер Хандке

Први је пронео име Србије и српских мука и патњи по глобалистичком свету, подржао нас када пропагандна машинерија гази и пљује, био је глас истине у мору змија сикталица и глас разума у тами разуларених подметачина и лажи. Тај човек није одликован.

др Миодраг Лазић

Други је лечио људе, жртвовао се, радио на добробит свих нас, помагао без да је мислио на себе и у том изгарању изгубио живот. „Човек који је часно, храбро и поносно, раме уз раме, на првим линијама фронта, стајао крај српске војске, у свим ратовима који су задесили нашу земљу и наш народ. Човек, лекар, војничина..који је спасао више од хиљаду живота на бојишту, оперишући и по три војника истовремено, радећи у ратној болници, на пољу и по 36 сати без престанка…Тај човек није одликован.

Ко је одликован? Ја, браћо и сестре, не могу ни да пишем о тој особи. Ова змија коју видите на слици је њено име. Сам ђаво. Ћерка је комунистичког генерала. Обрела се у свету где је постала тзв. уметница. Зури у магарца, држи крваве рогове, ђавољи знак, децу слика са избаченим органима, крваву и огољену. Српске сељанке представља на пољу како задижу сукње а онда им се виде гениталије. Да не набрајам, укуцајте њено име и видећете чиме се бави. Таква способа је напредовала у сатанистичким круговима па је сада веома цењена. Одржава вечере (да не причам шта једу) и сеансе са познатима. Најчувенији клијент јој је Леди Гага, да она, што се облачи у крваво месо са којом изводи сатанистичке сеансе и јавно се хвали да је вратила у шоу бизнис јер ова ,,више није могла”. Жена која је на листи уживоца адренокрома, напитка који се добија тако шти се деца муче до крајњих граница и онда им се на живо вади адреналин који само у том стању могу да произведу. Питате се где су деца из Србије. Милион је украдених беба од 1945. године, од комунистичке окупације. Још једна занимљивост. Пре неку годину награђена персона је добила простор у Музеју савремене уметности да своје сатанистичке обреде представи православним Србима. Та огавна иживљавања је платила Влада Србије, милионска цифра је у питању, платили смо ми јер се буџет пуни од пореза, такси и остало их прихода које плаћају грађани. Дакле, сами себе сатанизујдмо. За време свога боравка у Београду Марина Абрамовић је виђена како иде на вечере са Аном Брнабић и њеном докторком. Ето, некако, њих две добише дете након те посете. Дете без оца, без порекла. Хм…

Сатанисткиња Марина Абрамовић

Значи, особа којој је додељен орден је награђена за сатанизам и спровођење истог над православним Србима у чему учествује Влада Србије. Можда је награђена и зато што добавља децу геј паровима, ето и то тржиште постоји а председница Владе нам је уживалац истог. Свој свога награђује, увек било. Да видимо ми шта ћемо, народе мој?!

Србија је у ропству. Окупирана, огољена, измрцварена, обезглављена. Под Турцима чувасмо веру, под овим сатанистима доводе се Турци, муџахедини да мењају веру. Под Турцима се молисмо и борисмо, под овима гледамо у телефоне и стављамо маске. Под Турцима имасмо кнезове, под овима само сопствене дахије да нас тлаче и муче. Под Турцима изабрасмо вожда, под овима награди смосотону! Народе мој, ако је икада било време, сада је време ЗА УСТАНАК! Некрст ти се награђује! Наопак се истиче! Сотона ти се уздиже! Ђаво ти влада! Како ћеш пред Карађорђа, пред кнезове, пред солунце, пред равногорце, пред новимученике, пред старце, пред мајке кнежипиљке, пред Исуса, пред Господа???!!! Како ћеш Србине!? Устани док те има! Крајње је време!

Аутор: Невена Татић-Карајовић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!