Мишљења

Ово је дан када треба да покажемо спремност да бранимо нашу светињу, Косово и Метохију

 

У наше име председник Србије гради „Велики Албанију“, фашистичко – Мусолинијевски пројекат. У периоду Нацистичко-фашистичке превласти на Балкану Мусолини је градио своју полтронску и марионетску државу „Велику Албанију“. НАТО који је на очи свих нас повампирио нацизам у Европи још раније је повампирио ову идеју, а од деведесетих до данас је спроводи у дело.

НАТО деценијама ствара овај прoјекат, а сада завршни чин треба да одради председник Србије, њихов дужник будући да су га они са тим циљем и довели на власт. Лепо је приметио проф. на Правном факултету у Крагујевцу Зоран Чворовић да је председник Србије прекршио законе Републике Србије будући да он нема законска овлашћења да води перговоре овог типа будући да је за то надлежна влада Р. Србије.

Јасно да под његовом шапом није само влада већ и црквени врх (изузев ЕРП у егзилу), војни врх (изузев комаданта копнене војске генерала Симовића), полиција без изузетка, читав политички врх, па све до навијачких фракција (списак би био дуг да настављам).

Да би председник обавио Јудин посао продаје српског Јерусалима за мање од 30 сребрњака потребно је да изврши још једно кривично дело. Потребно је, по речима, проф. Чворовића да прекрши члан 307 Кривичног законика (Угрожавање територијалне целине). Будући да се Француско-немачким споразумом ткз. „Косову“ признаје међународно-правни субективитет и дозовољава јој се чланство у међународним институцијама.

Зато сви треба да изађемо на улице 17. марта како бисмо упозорили да то нећемо дозволити. Уколико дође до потписивања, што је извесно, онда нам је не само легитимно право, већ и обавеза да скинемо са власти починиоца кривичног дела А. В. И то не би било први пут у нашој историји да се тако нешто деси баш у марту.

Када сам написао да је извесно јасно је јер се председник усмено сложио, а поред тога против-правно је ухапсио све оне који потенцијално могу да покрeну масовне протесте, новинара Дејана Златановића, Дамјана Кнежевића итд.

Уколико на све то по свом обичају Београд и остатак Србије буду жвакали жваку док се Космет опет будео распињао на најновијем Француско-немачком крсту немојте бринути доћи ће Косово и у Београд и у остатак Србије, никога неће оставит на миру да жваће своју жваку. Тек ћемо тада осетити тешку руку Светога Саве. Избегавањем проблема проблеми ће се само уможити. На нама је избор.

Ово је дан када не би смело да буде политичких фракција. Дан када не би смело да буде орјентисаних ни десно, ни лево. Дан када не би смело да буде ни Делија, ни Гробара. Дан када нема ни Београђана, ни Новосађана, ни Чачана.. Дан када нема Косоваца, Босанаца, Црногороца… Дан када морали да постоје само Срби и грађани Србије који морају да покажу спремност да ће бранити зеницу ока свога.

Јер ако на дан кад је почео Мартовски погром на Косову, то не покажемо ту спремност доказећемо као и сваки пут до сад да смо зечиј род кога ће се поколења стидети. А када Косовски проблем метастазира на Београд и остатак Србије биће тада ће свима јасно, али ће дефинитивно бити касно.

Аутор: Милан Бојић, историчар

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!