Природа и здравље

Врхунски стручњак за имунологију упозорава да би сви који су примили бoцку против КОВИД-19 могли да умру у наредних пет година

Један од водећих светских стручњака за имунологију упозорава да би појединци који су примили мРНА вакцину против КОВИД-19 могли да умру у наредних пет година.

Упозорење долази од др Долорес Кејхил, која има четврт века искуства у коришћењу антитела и протеина у биомедицинским применама. Као професор транслационих наука на Институту Конвеј Медицинског факултета Универзитета у Даблину, она и њен истраживачки тим су познати по свом револуционарном раду у високопропусној технологији и дијагностици, медицинским и биолошким истраживањима. Пре тога је радила за реномирани Институт Макс Планк за молекуларну генетику у Берлину.

Др Кејхил је од почетка био опрезан према вакцинама, упозоравајући да би оне могле имати разарајући ефекат на људско здравље. Док су многи људи били забринути због могућности непознатих дугорочних нежељених ефеката, забринутост др Кејхила је много страшнија; упозорила је да ће на крају убити свакога ко прими макар једну дозу.

Иако је први пут издала узнемирујуће упозорење још 2021. године, видео снимци на којима објашњава своју теорију недавно су се вртели интернетом јер све више знакова указује на бројне здравствене проблеме међу онима који су вакцинисани.

Није изненађујуће да је др Кејхил уклоњен са главних платформи друштвених медија због упозорења, као и многи људи који су изразили резерву у вези са убодама. Штавише, награђиваног истраживача су мејнстрим медији означили као теоретичара завере, који је радио прековремено како би заштитио интересе Big Pharme на врхунцу пандемије и наставио да то чини.

Врхунски виролог упозорава на предстојећи колапс

Други водећи стручњаци су издали слична упозорења, а др Герт Ванден Боше, виролог светске класе, упозорава да ће „масовни цунами“ „смрти“ и „хаоса“ погодити вакцинисану популацију.

Рекао је да би то могло да уруши болнице и да доведе до економског, социјалног и финансијског хаоса.

Боше верује да ће људски имуни систем компромитован вакцином довести до мноштва болести, а талас дијагноза рака који сада видимо уступиће место хроничнијој фази која се завршава „хиперакутном фазом, огромним, огромним таласом .“

Објаснио је: „Оно што желим да ваша публика разуме, са чиме ћемо се суочити у хиперакутној Ковид кризи која је неизбежна, јесте да ћемо морати да изградимо потпуно нови свет…“

Чини се да не сумња да је то планирано и каже: „Веома ми је чудно да дајем такве изјаве, али то не кријем јер сам двесто одсто уверен да ће се то догодити“.

Сценарио који он описује је најгори могући исход који се може замислити за глобални притисак на вакцине против КОВИД-19, и ако се то догоди, ужасавајуће је помислити да би власти широм света могле да доведу људе у такву опасност.

Међутим, Боше верује да ће огромна глобална размера брзог убрзања болести и смрти једноставно бити превелика да би се прикрила и да ће одговорне стране бити разоткривене.

„Међутим, ако то учините у великим размерама, као што се десило са овом масовном кампањом вакцинације [Ковид], истина ће испливати на површину. „

А они који су починили ове злочине, који су лагали народ, који нису водили рачуна о здрављу и безбедности људи, биће кажњени најтеже, најтеже…“

Он верује да ће на крају свет схватити да су сви они били подвргнути опсежном експерименту функционалног истраживања са људским субјектима.

„Ово ће бити нешто што ће бити забележено у историји за многе генерације које долазе“, додао је он.

Аутор: Тиомир С.

Текст прилагодили србском језику уредништво Борба за истину

Извор: Логично

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!