Мишљења

Враћамо се лажно нормалном животу

Највећи непријатељи данашњице, и свега што нам се дешава су медији – телевизија поготово!

Њихов задатак је да контролишу људе и цео свет путем сублиминарних порука које се налазе свуда око нас, а које већина не види. Већина не види, али има и оних који виде и дешифрују те њихове поруке, јер код њих ништа није случајно, као што смо већ много пута доказали.

Ниједан натпис, ниједан знак, ниједно значење неке речи кад преведемо са неког другог језика на Српски није случајно.

Наравно, и ти медији имају своје газде за које раде, то су светски владари из сенке, они који желе да покоре цео свет, да га држе у шаци, и контролишу.

Најбоље и најсигурније оружје за поробљавање умова је управо телевизија. Па и сами сте видели много пута како ваши пријатељи, родбина, колеге седе као омађијани, празним погледима гледају телевизијске екране, и безумно упијају све што им се пласира.
Живе у вештачки изазваном стању свести, што личи на спавање.
И погледајте само људе на улицама, по превозу, у кафићима..
Сви гледају само у телефоне, ни не причају међусобно, понашају се баш као прави зомбији.

Ако покушате некоме да испричате истину, неће уродити плодом јер је за њих превише то што су чули, чак се могу пожалити и да их глава боли од те приче, а није искључено да ће вам рећи да причате глупости, и да нисте нормални.
Окренуће се, и вратити сопственом испирању мозга.

Свако ко се успротиви, знате и сами и шта бива. Прогоњен је, нападнут..
„Елита“, владари, илуминати, назовите их како хоћете, има своје инфилтриране ентитете на свим позицијама: од телевизије, до политичара.. У неким институцијама (знате којим), има и нормалних људи који нису свесни да раде у корист елите.

Значи, данас се дешава да једну ствар, две особе потпуно различито виде, све зависи колико информација поседује особа и колико је свесна свог окружења.
Медији су огромно оружје пропаганде прања мозга.

Сигнали које емитују ТВ трансмитери директно утичу на мозак, и раде баш то што раде: умртвљују мозак.
Људи се занимају гледајући глупости попут ријалитија, живе те имагинарне туђе животе, избегавајући сопствену сурову реалност, свађају се око својих идола, док се пред њиховим затвореним очима дешавају страшне ствари.
Раде, трче да преживе, па побегну у ТВ да би бар тада заборавили на своје проблеме.

Морате тога да постанете свесни, и да будите људе око себе!
А сви заједно морамо да нађемо начин да се широким народним масама саопшти истина, јер то је најјаче оружје, и једино што се не може сакрити. Могу да је блокирају, уклањају, али не заувек, јер истина је као вода, увек нађе свој пут!

Ми смо контролисани, од рођења па до саме смрти. Они (богаташи и моћници) све контролишу и наши су „господари“ јер су наше очи ослепели да не видимо истину.
Чињеница је да Земљом владају силе таме које се могу увући свуда, и на највиша места у политици, али и у свакодневном животу било кога од нас.

Може неко и за мене сад да помисли да сам полудела, да га заболи глава од свега написаног, али нема везе.. Ако се барем један замисли – ја сам успела!

Не уљуљкавајте се у лажној сигурности, и не мислите да је све прошло, да се враћамо лажно нормалном животу.
Пустиће нас преко лета, а од јесени чека нас нова, још гора игранка. Зато би било боље да се што пре опасуљите, искључите те телевизоре!

Пробудите се! Они живе док ми спавамо!
ПРОБУДИТЕ СЕ!!!

Извор: https://www.facebook.com/pravoslavni.misionar.5

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!