Србија и србске земље

Војни синдикат против присилног вакцинисања које је наредио начелник генералштаба Мојсиловић

Противуставном одлуком, начелник генералштаба Војске Србије Мојсиловић усмено наредио присилно вакцинисања у војсци. Док се већина припадника Војске Србије пита “Служимо ли Србији или служимо фармакомафији за експерименте“, ово може да буде само почетак страшног плана који спроводи евроунијатска колонијална управа на челу са Вучићем. Изгледа је почео да се остварује црни сценарио присилне вакцинације, која почиње у војсци, па преко полиције и здраствених радника обухватиће целокупно становништво. У наставку прочитајте саопштење Војног синдиката, који се одлучно супроставља угрожавању телесног и психичког интегритета припаднике војске који је неповредив, како стоји у члану 25. Устава Р.Србије.

Уредништво Борба за истину

СВИ СУ ДУЖНИ ДА ПОШТУЈУ УСТАВ И ПРАВА ЧОВЕКА ПА И ГЕНЕРАЛИ (ВИДЕО)

Фото: N1

Наређење којим се у Војсци Србије спроводи присилна вакцинација представља најновији груби пример рушења Уставног поретка Србије и безобзирног кршења елементарних људских права и слобода у Војсци Србије. Саопштење информативне службе Министарства одбране којим се неспретно покушава оправдати издавање неуставног, дискриминаторског и незаконитог наређења од стране начелника Генералштаба Војске Србије је неприхватљиво. Нико, ни под каквим изговором, не може никоме, па ни припаднику Војске Србије, да наруши телесни интегритет, односно било кога присилно подвргне вакцинацији која је у фази клиничког испитивања и препоручена, без његовог слободно датог пристанка.

Данас смо у пракси видели како један човек на високој државној функцији, злоупотребом свог службеног положаја, суспендује Устав у делу који штити телесни интегритет сваког човека па и војника, што је недопустиво и захтева хитну реакцију државе, пре свега скупштинског одбора за одбрану и унутрашње послове и свих других институција којима је опису заштита Устава и људских права и слобода.

Позивамо припаднике ВС који се још увек нису вакцинисали и не желе то да учине, да још једном размисле о својој одлуци, као и да у случају останка при одлуци да се не вакцинишу, одбију да се подвргну присилној вакцинацији позивајући се на своје Уставом гарантовано право из чл. 25. без обзира на накарадна наређења која издаје начелник Генералштаба и други команданти.

Председник Војног синдиката Србије о присилној вакцинацији припадника Војске Србије – ВИДЕО

Извор: Војни синдикат

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!