Свет

Војни лекар и специјалиста за ваздухопловну медицину позива Пентагон да нареди да се приземље сви пилоти који су примили вакцину против КОВИДА-19

Лекар америчке војске, која је такође специјалиста ваздухопловне медицине, обратила се челницима Пентагона без преседана, тражећи од њих да приземље све пилоте у свим службама који су примили вакцину против КОВИДА-19.

У изјави под заклетвом потпуковница Theresa Long износи своје образложење, са цитатима и студијама, наводећи да то чини под покровитељством Закона о заштити узбуњивача.

Дуго је затим излагала своје акредитиве: стекла је „диплому првоступника на Универзитету Теxас Аустин, дипломирала медицину на Здравственом центру Универзитета у Тексасу на Медицинском факултету у Хјустону 2008“, а затим је „била теренски хирург десет година, а затим је завршила специјализацију из ваздухопловства и медицине рада на Факултету ваздухопловне медицине америчке војске “у Fort Ruckeru, Алабаама. Лонг је написала да је„ обучена у Центру за борбену готовост у Fort Rucker као службеник за сигурност ваздухопловства” и прошла је додатну обуку о теми “Медицинско управљање хемијским и биолошким узроцима у Fort Detricku”. Она је такође у „одбору за сертификацију летења Aerospace Medicine и одбору који одређује испуњавање услова за медицину рада“.

Војни лекар напоменула је да је пре пандемије КОВИД-19 прошла “специјализовану војну обуку лекара заразних болести војске, морнарице и ваздушних снага о новим претњама од заразних болести”, те да је “недавно радила као медицински и научни саветник Бригада за обуку ваздухопловства, те настоји идентификовати стратегије за смањење ризика и биостатистичку анализу инфекција САРС-Ков-2 (“Ковид-19″) и код вакцинисаних и невакцинисаних војника.”

Такође је дијагностиковала и лечила случајеве КОВИД-19, па је опет сигурно квалификована за давање мишљења.

“Посматрала сам нежељена дејства вакцине након примене ЕУА вакцина и пратила сам успех војника који су примали различите терапије за Ковид-19 изван војске. Већина припадника службе унутар популације ДОД су млади и у добром су физичком стању”, посведочила је у изјави под заклетвом.

„Војни пилоти су подскуп војног становништва које мора задовољити најстроже медицинске стандарде да би били у статусу лета. Популација студената-пилота о којима бринем првенствено су у доби од 20-30 година, мушкарци и у одличној физичкој кондицији. Ризик од озбиљне болести или смрти у овој популацији од САРС-КоВ-2 је минималан, са стопом преживљавања од 99,997 %”, наставила је.

Након што је узела све податке и проматрала како вирус утиче – и, што је важно, не утиче – на војну спремност, Лонг је рекла да је од тада формирала професионално мишљење које је дужна пријавити својим надређенима. Проблем је, рекла је, што нико не жели да чује.

“Учинила сам то са мешовитим резултатима у смислу прихватања, одбијања и пријетњи казном за такво објављивање”, написала је.

Лекар је цитирала прописе Доктрине о обуци војске који наводе да су „одлуке о ризику“ на појединим заповедницима да их прихвате или одбију, те да и они морају или деловати у складу с одлукама или их проследити даље у ланцу заповедања. У сваком случају, јасно је ставила до знања да испуњава своје одговорности у извештавању о ономе што је пронашла и закључцима до којих је дошла.

“CDC и FDA су цивилне агенције које немају мисију националне одбране коју има Министарство одбране. Смернице и препоруке ових цивилних агенција морају се филтрирати кроз стратешку перспективу националне одбране и потенцијалне ризике које би препоруке могле имати по здравље целе борбене силе”, свједочила је Лонг и додала:

Већина младих нових војних пилота су у раним двадесетима. Знамо да постоји ризик од миокардитиса при свакој вакцинацији мРНА вакцином. Осим тога, сада знамо да вакцинисање не мора нужно спречити инфекцију или пријенос САРс-КоВ-2. Стога појединци потпуно вакцинисани мРНА вакцинама имају најмање два независна фактора ризика за миокардитис након вакцинације. Додатне бустер дозе повећавају ризик. Немогуће је извршити анализу ризика/користи о употреби мРНА као противмере САРС-КоВ-2 без додатних података… Употреба мРНА вакцина у нашој борбеној популацији ​​представља ризик неодређене величине у популацији у којој је мање од 20 активних службеника од 1,4 милиона умрло од основног САРС-КоВ-2.

Проблем је, рекла је, у томе што би мало младих авијатичара било свесно да су развили миокардитис, који би могао негативно утицати на њих – укључујући и узроковање изненадне смрти – док лете.

Њено мишљење:

Лично сам посматрала физички најспособнију жену војника коју сам срела у више од 20 година рада у војсци, како са нивоа физичке спремности за врхунске припаднике школе ренџера, пада на физичку исцрпљеност због срчаних проблема, новооткривеног тумора мозга хипофизе, дисфункције штитњаче у року од неколико недеља од добијања вакцине. Неколико војних лечника поделило је са мном своје искуство са значајним повећањем броја младих војника с мигренама, менструалним неправилностима, раком, сумњом на миокардитис и пријавом срчаних симптома након вакцинисања. Бројни војници и цивили из Министарства одбране причали су ми о томе како су били болесни, приковани за кревет, ослабљени и неспособни за рад данима до седмицама након вакцинације. Недавно сам прегледала и медицинску документацију три члана посаде, све то представљало је и значајне и агресивне системске здравствене проблеме. Данас сам добила информацију о једном смртном случају и два случаја интензивне његе на Fort Hoodu; покојник је био војни пилот који је у то време могао летети. Сва три догађаја плућне емболије догодила су се унутар 48 сати након вакцинације. Не могу приписати овај резултат ничему другом осим вакцинама против Ковид-19 као извору ових догађаја. Свака особа је била у најбољем физичком стању прије вакцинације и свака је доживела проблеме у року од 2 дана након вакцинисања.

“Политизација САРС-КоВ-2, третмани и стратегије вакцинисања потпуно су угрозили дуготрајне сигурносне механизме, отворен и поштен дијалог и поверење наших службеника у њихов здравствени систем и пружатеље здравствених услуга”, додала је.

Сада се поставља питање хоће ли је SECDEF Lloyd Austin послушати? Сумњам.

Аутор: JD Heyes

Текст ћирилозавао уредништво Борба за истину

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!