Србија и србске земље

Власт утера свој народ у кућни притвор, а онда превози мигранте?!

Вест да ће се мигранти из Сирије и других земаља са блиског истока трајно населити у у Браничевски округ, изазвала је у целој Србији бес и страх.

Браничевски округ у последње две недеље узнемириле су информације које смо објавили, да Влада има у плану да у овом делу Србије трајно насели велики број миграната. Ове наше тврдње негирали су челници из Пожаревца, Великог Градишта и Жабара који су упутили позив грађанима да не наседају на, како они тврде, наше нетачне тврдње о формирању миграционих центара и трајном насељавању миграната у Браничевском округу.

Из кабинета градоначелника Пожаревца, Банета Спасовића, упућен је и позив грађанима да остану мирни и не наседају на нетачне тврдње да овде постоји могућност формирања миграционих центара и насељавања миграната. Наводе да су и надлежни државни органи оповргли такве тврдње, те да у Србији постоје прихватни центри за мигранте за које се зна где су.

У намери да докажемо да челници Браничевског округа обмањују грађане и прикривају истину, редакција портала “TPKNEWS” дошла је у посед Одлуке о усвајању локалног акционог плана за унапређење миграната на територији општине Свилајнац, коју је Скупштина општине Свилајнац усвојила 14. јуна 2018. године.

Наиме, шта нам потврђује ова Одлука о усвајању локалног акционог плана за унапређење миграната коју је Скупштина општине Свилајнац већ усвојила?

Извор: macvazdravograzuma.press

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!