Мишљења

Владимир Зеленко лечи непостојећу болест

Image by Bryan Derballa

Дакле, имамо опасног невидљивог непријатеља који је угрозио цео људски род и онда се поставља питање: како да се спасимо?

Наравно, наш народ верује да су ипак руси најпаметнији, што и јесте истина. Руси су генијално убили Цара Николаја и срушили све хришћанске вредности, пре око сто година. И дан-данас они не могу да се опораве од тих својих паметних потеза. Руски народ је  прихватио лажи које слушао од својих „мудраца“ и зато је  тако јадно страдао. Ово важи и за србски народ.

Исти ти мудраци нам данас предлажу како да се лечимо од ковида.

Али, они нам не кажу да ковид НЕ ПОСТОЈИ. Постоје прехладе, кијавице, кашаљ као што су постојале хиљадама година. Пре само 5 година, нико није дизао панику због броја прехлађених људи. А шта имамо данас?

Данас, много више људи сваки дан умире од рака, срчаног удара, шлога и последица злоупотребе дрога и алкохола него од измишљеног „ковид-19 вируса“. Упркос томе, нико не подиже узбуну на телевизији и осталим средствима хипнозе. Ко је овде луд, рекао би народ.
Међутим, ево најзад ми имамо „нашег“ руса који је добар и није као ови сатанисти са запада, јер сатанисти живе само на западу. Код нас нема сатаниста. Тужно је то.

Ковид-19 вирус не постоји, никада није изолован и приказан у јавности од научних институција. Зато су забрањене аутопсије, јер би се тада видело од чега су заиста умрле те особе.

Дакле, ако ковид не постоји, од чега нас онда овај наш „брат рус“ лечи? Од чега?

Аутор: Светимир Путник

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!