Србија и србске земље

Власт Србије против сопственог народа

“Председник“ Србије је рекао да gay-параде неће бити. Суд је одбио жалбу организатора ове нежељене манифестације и тиме законски потврдио забрану. Али, амерички амбасадор Hill, шеф LGBT популације и страни гости су игноришући наше законе, изјавили да параде мора бити и да ће они свакако “прошетати“ јер им то нико не сме забранити. 

Тако, 17-ог септембра ујутру, град Београд се пробудио у магли – да ли ће бити или неће бити провокације европских педера, није било јасно. Београдске улице беху од раног јутра препуне полицајаца и непролазне. Центар блокиран – аутобуске, трамвајске линије су промењене како народ не би долазио. Дронови. Јасно је само да деведесет процената Срба не жели да дâ своје простoре нежељеним гостима за њихове перверзне представе неморала. Свима је такође било јасно да је АV деловао против воље народа кад је ово безумље представио као потребно за пут за ЕU, кандитовао се за организацију Europride-a, довео je у Београд и саветовао Србима да на 17. септембар 2022. прошетају до Авале. Он је баш на тај дан одлето за Њујорк, највероватније да би докрајчио страшан велеиздајнички процес у току, одакле се његов презљив, психопатски смех могао чути и преко Океана: освета за “вучићу педеру“? понижење народа који неће у ЕU? неће NАТО? неће педере?

С обзиром да је парада забрањена као и против-манифестација, чинило се нормалним да полиција поставља своје линије свугде по граду. Добродушни грађани су видели ту неку логику у одржавању јавног реда. Међутим појавише се и ограде, постављене с извесним планом. Евроњуз, пообјаснише оно што је Београђанима било затајено – полиција ствара СИГУРНОСНИ ХОДНИК ЗА ПРОЛАЗАК ПАРАДЕ! Дакле, док се народ држао у мраку, дотле су странци знали шта се дешава. Радио БГ1 је у емисији од 15 часова потврдио да је парада забрањена, судски, али глас ПМ Србије објављује да “се парада одржава“ y 17 часова ! До задњег момента, конфузија влада. Несxватљиво онда постаје јасно као дан – сама влада не поштује законе државе!  ПМ би морао бити смењен и осуђен. “Председник“ такође.

Чак кад је и мала групица од десетак-двадесетак људи снимила долазак шиптарских аутобуса препуних полиције, иза Скупштине и кад су хиљаде тешко наоружаних пандура заузели скоро све тачке града – није било јасно, да ли они носе ред или терор.  Само кад су ничим изазвани, ударили на народ, с пропорцијом сто према један, народ који је држао крстеве у рукама, певао…

обелоданила се Истина : полиција брутално чисти центар од свог народа. Не само отац Антоније и његова групица верника од двадесетак људи не беше на мети. Свештеници и монахиње су хапшени у сред градa. Њима прилаз паради која се одржавала није био дат. Против професора Дејана Мировића, доктора Паровића и новинара Љубомира Стефановића су подигли пушке у сред Београда:

У исто време, педери су били професионално заштићени с нашим парама и поред законске забране! Слике полуголих шиптарских содомита који играју у сред Београда су обишле свет. “Ово је први пут да се парада одржава у једној словенској источној земљи“ – изјави на европским страним медијима један њихов болесник. Слике ове беде су умножаване на свим језицима. Нико није показао брутално хапшење наших свештеника и борбу младих с молотским коктелима против полиције – они су остали у мраку. Ко је јуче гледао с дивљењем храброст наше омладине, може данас да констатује да су сви скинути с мреже и да не постоје више  – само педерске хвалопевке су по интернационални и националним медијима доступљиви јавности. Немогуће је сада овде приложити видео запис о тој храбрости.

Тако, ПМ је могла поносно изјавити да је све протекло у најбољем реду и без проблема. “Министар“ Вулин је чак отишао тако далеко у својим изјавама да је афирмисиао да “параде и није било“ :

„Као што смо раније саопштили, Министарство унутрашњих послова није дозволило шетњу учесника „Европрајда 2022“ Булеваром краља Александра, већ су припадници МУП-а спровели учеснике ове манифестације од Уставног суда кроз Ташмајдански парк до места одржавања концерта. Сви учесници ове манифестације безбедно су спроведени на концерт“, изјавио је “министар“ унутрашњих послова, Александар Вулин.

Заиста, њима, педерима ни длака није фалила на глави. Наши су хапшени. Ми смо били опасност за ову владу! Она отворено и у тами ради против народа. 

Баш тако како су одрадили ову параду срама, тако одрађују и предају Косова – док понављају, “нема предаје“, све институције су дате у шиптарске руке! Обмана, лажи, манипулације… су невиђине. Modus operandi ових мафијаша је очигледан.  Као што 90% Срба неће параде срама, тако скоро исти проценат народа неће у NАТО, неће у ЕU, неће прозападне болесне норме… а влада изабрана нелегитимно (јер Ксово није гласало, што је против-уставно) управо иде против народа! Један Hill је тако јачи од целе продане државничке мафије.

Такође, очигледно је и да ми имамо и храбре и паметне људе. Овакво ругање народу, не смемо дозволити. Ко има храбрости, нека покажe цивилну непослушност овим педерима на власти – ко може, из полиције, војске, УДБЕ. правосуђа.. да хапси ПМ и “председника“ јер они нису изабрани вољом народа, пошто су одсекли Косово и нису му дали право на гласење у априлу ове године!  Yзурпатори власти морају да се скидају. Мафијашке методе против организоване државне мафије – то је легална ствар.

“Нека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7531. у рујну, 18-ог

С благословом

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!