Srbija i srbske zemlje

Vlada smišljeno uputila pismo na pogrešnu adresu u vezi stanja na KiM

Foto: danas.rs

Varalačka diplomatska stranputica pro-šiptarske vlasti Srbije vodi ka pogrešnoj adresi

Najzad, posle skoro dve nedelje od kako Srbi stoje na barikadama, vlada Srbije reaguje na šiptarski teror – kao, zahtev za poštovanje Rezolucije 1244 i vraćanje srBke vojske na KiM, je podnet. Ali, zamislite samo kome? Gde? Pa, na pogrešnu adresu!

Nosi se pismo, na granicu Srbije s Kosovom… u ruke KFOR-a!? Teatralna predstava s dramatizacijom à la AV. Identična onoj s našaranim vozom. Bezbrojnim dizanjem pripravnosti vojske… čisto zamajavanje celog jednog hrabrog, junačkog naroda. Kako KFOR koji je dobio mandat od Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija može da odgovora nekome koji ne dolazi iz UN? Nemoguće! Pa ne treba biti diplomata niti neki akademičar da bi se ovo razumelo! AV i njegova mafijaška banda, vuče celu naciju za nos i šalje svoje “zahteve“ upravo na adresu koja nema pravnu moć da odgovori i odreaguje. 

Ko još nije sxvatio, s kakvim bezobrazlukom ovaj bolesni narcista s megalomanskim egom, AV, tretira narod Srbije – može sad da otvori oči. Nemoguće je da ni pravnik AV i baš niko u vladi ne zna da je adresa pogrešna i da KFOR ne može da odgovora na pisama bilo kog osim sopstvene NATO-hijerarhije koja je Ujedinjenim Nacijama otelotvorena. Znaju oni svi da je adresa pogrešna.

Do dana današnjeg, ni jedna jedina reč protesta, oficijalna, nije izrečena šiptarima! Niti EU! Niti UN! Niti NATO-u! Niti SAD-y… Vlada se strogo drži neuračunljivih adresa i onih koji ne odlučuju. Pisma su poslata Rumuniji, Grčkoj, Bugarskoj… u formi obaveštanja – i to je sve što veleizdajnici smeju da odigraju na bini izrežiranoj po zapadnim sotonskim scenarijima.

S obzirom na svo odugovlačenje slanja bilo kojeg odgovora na šiptarske kriminalne radnje protiv Srba na KiM, ovakvo neviđeno zamajavanje celog naroda, može samo da služi nekim drugim albanskim ciljevima. Njima treba vreme da se ustoliče u EU? A mi da ćutimo, onako kako to upravo ova velizdajnička vlada čini?

U svojoj izvanrednoj pametnjakovićevoj kristalnoj kugli, AV je izneo svoje proročanstvo – KFOR će odbiti zahtev! A da li će zahtev uopšte stići tamo gde treba i tamo gde se zaista odlučuje? – to se ne vidi u kristalnoj kugli nelegitimnog predsednika Srbije (nelegitiman, jer je već odsekao administrativno KiM pri zadnjim izborima u aprilu 2022. i nije dao Srbima da glasaju čime je zapečatio sopstvenu nelegitimnost i nelegitimnost skupštine i suda Srbije). Mi možemo da predpostavimo, da zahtev nikada neće stići s obzirom na dosad viđena otvorena zamajavanje i varaličke besmislice ovih mafijaških struktura koje su uzurpirale vlast i moć Srbije.

Ne samo da neće stići na pravu adresu, nego će se i zagubiti. Umor i predaja Srba na barikadama se čeka dok se uzvikuje – “nema predaje“! Znamo kako se završilo “ne dam Gazivode“ / “ne dam KiM“… Kad AV kaže : “Branićemo  Vas“ – to znači da Vas je izdao! Evo, sada vidimo kako on sprečava “oluje“ – odugovlačenjem svake konkretne pomoći; ne-reagovanjem ; ne-poštovanjem volje naroda… i najverovatnije, barikade nisu deo njegovog scenarija, pa ih zato ignoriše. Kao da i ne postoje. A redovnim pominjanjem “oluje i taraktore“ s gadnim neprijatnim tonom, i uvek u najnegativnijem psihopatskom ( double-bind ) kontekstu, AV budi nemoć i obesxrabryje Srbe. Iza njegovih reči se naslućuje želja jednog bednog ne-humanog narciste da upravo vidi to što kao neće… 

Ruganje Srbima ide samo dalje – s sve više i više sramote ovaj ne-čovek najgore vrste, AV, bestidno zavarava naciju.

Rezultat ovakve pogubne politike se jasno ogledava po medijima sveta – Euronews je danas na svim jezicima, emitovao elegantnu slkiku Albina Kurtia koji predaje u Pragu svoj zahtev za ulazak u EU, “s čime su sada sve zemlje zapadnog Balkana postale potencijalne članice ove organizacije“:

https://fr.euronews.com/2022/12/15/le-kosovo-a-depose-ce-jeudi-sa-demande-dadhesion-a-lunion-europeenne

“Naš predsednik“, odrpan, prikazan je kao mračan tip koji izjavljuje : “ja ne znam šta je država… da li je to ono što najveća sila EU priznaje za državu, ili sve članice zajedno određuju, ili…“, tra-la-la… – besmisleno filozofiranje koje nam ne donosi niakakvu korist, već sramotu. A nijedna jedina reč nije izgovorena o barikadama, o teroru šiptara, hapšenju našix nevinih ljudi… Ni reč o pregaženom suverenitetu naše države! Pravo stanje se skriva – zapadni gledaoci veruju da je u redu to što Kurti čini. Tuga, braćo i sestre… 
“Naša“ diplomatija je dokazala- totalnu inkompetenciju – i još gore : veleizdajničke akte!

Za pojašnjavanje ove zamračene atmosfere, pogledajte  pitanja upućena nelegitimnom “predsedniku“: https://borbazaistinu.rs/pitanja-za-predsednika-srbije-av-a/, https://borbazaistinu.rs/zasto-je-av-cekao-bas-cetvrtak-15-12-2022-da-bi-reagovao-na-siptarski-teror/

Ono što oni svi skrivaju, naša dijaspora mora da širi po svim svetskim socijalnim mrežama i da neprestano brani naše viđenje stvari – s ovim videima zapadnjaci se šokiraju:

Treba ih šokirati, upravo s tom Istinim koju skrivaju.

… “Heka borba bude neprestana“ !

Dr med Jasmina Vučić – Peev št

u srBskoj 7531.oj godini, u koledaru, 16-og

S blagoslovom

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!